Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga Campionilor

Turcii, măturaţi de uraganul Liverpool

Echipa engleză Liverpool a învins cu scorul de 8-0 formaţia turcă Beşiktaş Istanbul, într-un meci din cadrul grupei A, şi a stabilit scorul record în Liga Campionilor, de la înfiinţarea competiţiei, în 1992. 

Golurile au fost marcate de Crouch '19, '89, Benayoun '32, '53, '56, Gerrard '69 şi Babel '78, '81. Până la meciul de marţi, recordul era deţinut de Arsenal Londra şi Juventus Torino, care au obţinut victorii cu scorul de 7-0. Arsenal a învins formaţia Slavia Praga, în urmă cu două săptămâni, în grupa H, din care face parte şi Steaua, iar Juventus Torino a învins pe Olympiakos Pireu, în decembrie 2003. În celălalt meci al grupei A, formaţia portugheză FC Porto a învins, cu scorul de 2-1, echipa franceză Olympique Marseille. Pentru FC Porto a deschis scorul Sektioui '27, în timp ce Olympique Marseille a egalat prin Niang '47. Golul victoriei portughezilor a fost marcat de Lisandro Lopez, în minutul 78.

Clasament: 1. FC Porto - 8 puncte; 2. Olympique Marseille - 7 puncte; 3. Liverpool - 4 puncte; 4. Beşiktaş - 3 puncte.

Etapa următoare programează, la 28 noiembrie, meciurile: Beşiktaş - Olympique Marseille şi Liverpool - FC Porto.

 

Şahtior, învinsă din nou la scor de AC Milan

 

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de deţinătoarea trofeului, AC Milan, într-un meci din etapa a IV-a a grupei D a Ligii Campionilor, în care Răzvan Raţ a fost titular la gazde. Golurile echipei italiene au fost înscrise de Filippo Inzaghi '66 şi '90+3 şi Kaka '71. Fundaşul Răzvan Raţ a fost înlocuit în minutul 73, cu Wilian. În celălalt meci al grupei D, Cetic Glasgow a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Benfica Lisabona, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de McGeady, în minutul 45.

Clasament: 1. AC Milan - 9 puncte, 2. Celtic Glasgow - 6 puncte, 3. Şahtior - 6 puncte, 4. Benfica Lisabona - 3 puncte.

În etapa următoare sunt programate, la 28 noiembrie, meciurile Benfica Lisabona - AC Milan şi Celtic Glasgow - Şahtior Doneţk.

 

Rosenborg a furnizat surpriza învingând la Valencia

 

Echipa spaniolă Valencia a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia norvegiană Rosenborg Trondheim, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a grupei B a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Iversen '31 şi '58. La Rosenborg, noul jucător al echipei CFR Cluj, Mikael Dorsin, a fost integralist. În celălalt meci al grupei B, germanii de la Schalke 04 au remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu englezii de la Chelsea.

Clasament: 1. Chelsea - 8 puncte; 2. Rosenborg - 7 puncte; 3. Schalke 04 - 4 puncte; 4. Valencia - 3 puncte.

Etapa următoarea programează la 28 noiembrie meciurile: Rosenborg - Chelsea şi Valencia - Schalke 04.

 

Real Madrid, doar egal la Pireu

 

Echipa Lazio Roma a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Werder Bremen, într-un meci din etapa a IV-a a grupei C din Liga Campionilor. Pentru Lazio a marcat Rocchi, în minutele 57 şi 68. Werder Bremen a redus din diferenţă prin Diego, în minutul 88, din penalti. În cel de-al doilea meci al grupei, Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, în deplasare, cu Olympiakos Pireu.

Clasament: 1. Real Madrid - 8 puncte, 2. Olympiakos Pireu - 5 puncte, 3. Lazio Roma - 5 puncte, 4. Werder Bremen - 3 puncte.

În etapa următoare sunt programate, la 28 noiembrie, meciurile Werder Bremen - Real Madrid şi Lazio Roma - Olympiakos Pireu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turcii, măturaţi de uraganul Liverpool.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turcii, măturaţi de uraganul Liverpool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei