Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii divergente

Polemică pe străinii dintr-o echipă

Antrenorul formaţiei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat, pentru revista clubului, că propunerea preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, de a reduce numărul jucătorilor străini dintr-o echipă este complet ridicolă, informează Daily Express. "Cred că gândirea din spatele acestei gândiri este să protejeze echipele naţionale. Dar nu va proteja cei mai buni jucători, va proteja jucătorii mediocri. Şi nu câştigi o Cupă Mondială cu jucători mediocri, o câştigi cu jucători de clasă mondială. Cei mai buni jucători englezi, cei ca Rooney, Owen, Gerrard, Lampard, vor juca oricum pentru cluburile lor", a spus antrenorul adversarei Stelei în grupa H a Ligii Campionilor. Arsene Wenger a dat drept exemplu naţionala de rugby a Argentinei, care are în componenţă mulţi jucători legitimaţi în campionatele europene. "Cei de la FIFA se înşeală dacă cred că asta va îmbunătăţi fotbalul internaţional. Să combini pe cei mai buni cu cei mai buni îi face pe toţi mai buni", a explicat Arsene Wenger. Antrenorul francez al celor de la Arsenal este îngrijorat că măsura de a reduce numărul jucătorilor străini ar putea fi pusă în aplicare de conducătorii FIFA. "Sunt îngrijorat că s-ar putea întâmpla asta. Aş spune că sunt peste 50 la sută şanse să se întâmple. FIFA este îndeajuns de puternică să adopte măsura din interior dacă Blatter are suportul Consiliului şi al comitetelor. Dacă va trece sau nu, nu ştiu, dar se pare că ar putea. Nu cred că un antrenor de fotbal de cel mai înalt nivel ar spune că este o idee bună. Un antrenor se confruntă întotdeauna cu aceeaşi problemă - vrea să recompenseze jucătorii buni", a precizat Wenger.

 

Înţepături între tehnicienii lui Arsenal şi Manchester United

 

Arsene Wenger crede că cel mai bine ar fi ca grupările de fotbal să lupte împotriva acestei idei: "Dacă luptăm, asta ar trebui să ne dea ceva timp. În acest timp, trebuie să ne adaptăm". Referitor la acelaşi subiect, antrenorul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat că adoptarea măsurii ar fi o problemă pentru un club ca Arsenal Londra. "Ar fi o problemă pentru un club ca Arsenal. Din cauza asta ei ţipă cel mai tare", a spus Ferguson. Potrivit Daily Star, Wenger i-a răspuns lui Ferguson, declarând că nu s-ar simţi bine dacă ar fi un jucător străin care evoluează pentru Manchester United. "În primul rând, nu este foarte frumos pentru jucătorii lui străini. Nu aş fi foarte fericit dacă aş fi un jucător străin la Manchester United", a spus Wenger. Pentru sezonul 2007-2008, echipa Arsenal are în componenţă 24 de jucători de altă naţionalitate decât cea engleză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polemică pe străinii dintr-o echipă.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polemică pe străinii dintr-o echipă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei