Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amânare

Steaua mai are de aşteptat până să intre în elita cluburilor europene

Reprezentanţii G14, asociaţia care reprezintă cele mai puternice 18 cluburi de fotbal din Europa, au decis să amâne extinderea numărului de membri la 40, după ce clubul Chelsea a anunţat că nu va accepta invitaţia de a face parte din această organizaţie, informează presa engleză. Întâlnirea G14 era programată să aibă loc pe 13 şi 14 noiembrie, la Bruxelles, şi avea pe ordinea de zi extinderea la 40 de membri, din noua structură urmând să facă parte şi Steaua Bucureşti. Întâlnirea a fost însă amânată pentru luna ianuarie a anului viitor, după ce directorul executiv al clubului Chelsea, Peter Kenyon, a declarat că va refuza invitaţia de a se alătura noii asociaţii, preferând să-şi exercite influenţa în cadrul UEFA. Managerul general al G14, Thomas Kurth, a declarat, marţi, că planurile de extindere au fost amânate pentru a permite şi altor cluburi să fie acceptate, dar cotidianul The Guardian scrie că adevăratul motiv al amânării este cauzat de marile cluburi europene, în urma înţelegerii cu preşedintele UEFA, Michel Platini, în privinţa formatului Ligii Campionilor. Se pare că Platini ar fi de acord să renunţe la propunerea sa ca echipele câştigătoare ale cupelor naţionale să participe în grupele Ligii Campionilor, şi va permite în schimb asociaţiilor membre să decidă dacă un loc să fie ocupat de o echipă venită din campionat sau din cupă. În consecinţă, primele trei echipe din clasamentul Premier League vor intra direct în grupele competiţiei, iar echipa de pe locul 4 va disputa două tururi preliminare. În schimbul acestui compromis, cluburile vor accepta ca G14 să devină "o organizaţie nouă, independentă şi internaţională" care să colaboreze mult mai strâns cu UEFA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua mai are de aşteptat până să intre în elita cluburilor europene.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua mai are de aşteptat până să intre în elita cluburilor europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei