Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Steaua

Lăcătuş, noul antrenor al echipei

"

Noul antrenor al echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, duminică, pentru site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea, că şi-a dorit dintotdeauna să antreneze formaţia "roş-albastră", care "a însemnat şi înseamnă totul" pentru el. "Mă bucur pentru faptul că mi s-a oferit această ocazie şi sper ca, împreună cu echipa şi staff-ul tehnic, să readucem Steaua acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului", a declarat fosta glorie a Stelei. Lăcătuş speră ca suporterii să revină în număr cât mai mare pe stadion. "Am încredere în suporterii adevăraţi ai Stelei, le mulţumesc pentru sprijinul acordat dintotdeauna şi pentru că şi-au dorit ca eu să ajung aici. Îi rog să ne susţină cu toată puterea şi de acum încolo, fiindcă avem nevoie de ei", a completat noul tehnician stelist. Marius Lăcătuş va fi prezentat oficial luni, în cadrul unei conferinţe de presă a cărei oră de începere va fi anunţată ulterior. Tot luni, el va conduce şi primul antrenament la Steaua. Tehnicianul italian Massimo Pedrazzini, care a asigurat interimatul ca principal după demisia lui Gheorghe Hagi, va fi în continuare secund, la fel ca Mihai Teja, iar de pregătirea portarilor se va ocupa Andrei Speriatu.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat că cel mai galonat jucător din istoria clubului, Marius Lăcătuş, merita să i se ofere şansa de a antrena formaţia din Bulevardul Ghencea. "Lăcătuş este unul dintre cei mai mari jucători din istoria echipei Steaua şi cred că merita să aibă această ocazie. Acest moment a venit, iar de acum înainte cu toţii vom fi lângă el. Vom încerca să facem în aşa fel încât totul să meargă bine atât pentru el, cât şi pentru Steaua" a precizat Ilie.

Ilie a precizat că numirea lui Marius Lăcătuş îi va bucura pe suporteri. "Marius a fost iubit de suporteri şi, întotdeauna, numele său a fost scandat nu numai pe stadionul Steaua. Este şi normal, pentru că e o glorie a Stelei. Prin tot ceea ce a făcut, a impus respect până şi în rândul rivalilor, ceea ce puţini jucători au reuşit acest lucru. Numirea lui Lăcătuş va produce o bucurie imensă în rândul tuturor steliştilor", a precizat Ilie.

 

Va avea un salariu de 200.000 de euro

 

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că Marius Lăcătuş va avea un salariu de 200.000 de euro şi o primă de încă 200.000 de euro dacă va câştiga cu formaţia "roş-albastră" un nou titlu de campioană.

"Încă n-am semnat niciun contract cu el, mi-a zis că visul lui e să antreneze Steaua şi l-am adus antrenor. La Steaua obiective nu sunt decât locul unu, doi, care pot duce în grupele Ligii Campionilor. În Liga Campionilor acum obiectivul este ce se poate face", a spus Becali. Acesta a menţionat că nu a luat în calcul altă variantă de antrenor în afară de Lăcătuş, în momentul în care a luat decizia de a-l înlocui pe Pedrazzini în funcţia de principal, după meciul cu Universitatea Cluj, pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-2. "După înfrângerea de la Cluj mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare şi am decis să-l aduc pe Lăcătuş. Aşa cum i-am dat o şansă lui Hagi, tot aşa i-am dat şi lui Lăcătuş pentru că merită. Ce alt antrenor în afară de Lăcătuş puteam să aduc? Dacă nu credeam în redresarea echipei prin aducerea lui Lăcătuş nu-l aduceam", a punctat Becali."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş, noul antrenor al echipei.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş, noul antrenor al echipei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei