Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmăriţi de ghinion

Probleme peste probleme la reluarea furnizării căldurii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Conform zicalei „socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”, nici căldura nu a ajuns în casele unor suceveni atunci când a fost programată.

Astfel, conform planurilor întocmite, de sâmbătă seara ar fi trebuit să fie reluată furnizarea căldurii la toţi consumatorii racordaţi la punctul termic Zamca 5, cât şi la un sfert dintre sucevenii racordaţi la PT George Enescu 4/2.

Lucrările, şi aşa întârziate din zeci de motive, de la banii alocaţi târziu de guvern până la lipsa de forţă de muncă, au fost date peste cap de o serie de întâmplări ghinioniste.

În cursul zilei de sâmbătă, pe când se lucra la racordarea la căldură a jumătate din blocurile arondate punctului termic Zamca 5, o avarie gravă la circuitul de tur şi retur al unui bloc a dus la sistarea căldurii chiar şi la cei ce abia beneficiau de acest serviciu de câteva zile.

Ieri, echipele de termoficare lucrau la remedierea avariei apărute, urmând ca furnizarea căldurii, la toţi consumatorii de la PT Zamca 5, să fie reluată în cursul serii.

În acea zonă, doar pe jumătate din reţeaua de transport şi distribuţie au fost  înlocuite conductele de termoficare, din cauza răcirii vremii, lucrările fiind sistate, încât să poată fi furnizată căldura cât mai rapid populaţiei.

Nici la punctul termic George Enescu 4/2 lucrările nu au decurs mai bine. Deşi se dorea ca de sâmbătă să fie furnizată căldură pentru un sfert dintre consumatorii din zonă, s-a ajuns ca agentul termic să fie oprit timp de două ore în trei mari cartiere.

Practic, pentru remedierea unor probleme apărute în cartierul George Enescu, a fost necesară întreruperea furnizării căldurii pe magistrala II, fiind afectate cartierele Obcini, George Enescu şi Zamca, în cursul nopţii de sâmbătă, între orele 2.00 şi 4.00 dimineaţa.

Directorul societăţii de termoficare, Constantin Plăcintă, a declarat că, în urma lucrărilor efectuate în cursul zilei de sâmbătă,  sâmbătă noapte, cât şi în cursul zilei de ieri, a putut fi reluată căldura la 23 de scări de bloc (6 scări de la PT A1 şi 17 scări de la PT Cuza Vodă 3) şi la câteva case, urmând ca de duminică noaptea să beneficieze de căldură şi toţi locuitorii racordaţi la PT Zamca 5, precum şi un sfert din cei de la PT George Enescu 4/2.

Dacă nu vor mai apărea şi alte probleme, iar vremea va permite efectuarea lucrărilor, de joi căldura ar putea ajunge în casele tuturor sucevenilor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Probleme peste probleme la reluarea furnizării căldurii.
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Probleme peste probleme la reluarea furnizării căldurii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei