Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică şi afaceri

Relansare în forţă a organizaţiei oamenilor de afaceri a PD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Organizaţia oamenilor de afaceri a PD Suceava a prins din nou viaţă. Relansarea acesteia s-a produs, ieri, într-un cadru cât se poate de destins, la Restaurantul Brădet, în prezenţa a circa120 de persoane, membri ai PD şi simpatizanţi din sfera afacerilor, în fruntea cărora s-au aflat noii lideri ai organizaţiei, Robert Croitor-preşedinte şi Ioan Bălan- preşedinte executiv. La botezul noii structuri a organizaţiei oamenilor de afaceri nu puteau lipsi capii democraţilor suceveni, preşedintele Eugen Constantin Uricec, preşedintele executiv- Sabin Adrian Drăgan şi secretarul general Mihai Chiriac.

Robert Croitor a ţinut să precizeze din start că intenţia noii conduceri este aceea de a crea o zonă de socializare a mediului de afaceri unde investitorii să transmită decidenţilor politici, într-un cadru amical, procupările specifice activităţii lor. În acelaşi timp, a spus Croitor, oamenii de afaceri trebuie ca, în această formulă, să ia contact cu viziunile oamenilor politici referitoare la principalele direcţii de dezvoltare locală, regională şi naţională în noul context creat de integrarea României în Uniunea Europeană.

 La rândul său, preşedintele executiv al organizaţiei oamenilor de afaceri a PD a ţinut să explice de ce este nevoie de o astfel de structură în cadrul partidului. „Există o anumită dezbatare legată de faptul că oamenii de afaceri sunt asociaţi în momentul de faţă în organizaţii patronale, în cluburi sau alte forme specifice şi, atunci, se pune întrebarea de ce o astfel de organizaţie în cadrul unui partid politic, mai ales, de ce în cadrul PD? Răspunsul are mai multe componente. Într-adevăr există forme de asociere ale oamenilor de afaceri, dar ele suferă de carenţa că, în forurile specifice, ei dezbat dintr-un punct de vedere strict personal şi oarecum îngust problematicile specifice muncii lor. În interiorul unui partid politic, contactul cu oamenii politici face ca optica să fie mai largă asupra întregii societăţi şi, atunci, oamenii de afaceri au cunoştinţă de viziunea generală de dezvoltare şi, nu în ultimul rând, de oportunităţile de afaceri pe care le dezvoltă această viziune”, a explicat Bălan.

 

Un stilou de argint de la oamenii de afaceri pentru Uricec

 

Robert Croitor a precizat că organizaţia pe care o conduce este deschisă tuturor oamenilor de afaceri, indiferent de culoarea politică. „Organizaţia  este deschisă cel puţin în sfera dezbaterilor, a discuţiilor, tuturor oamenilor de afaceri, indiferent de orientarea lor politică”, a spus Croitor.

Trebuie spus, că preşedintele Uricec a primit din partea organizaţiei oamenilor de afaceri a PD un stilou de argint cu care să semneze acte de importanţă majoră, cadoul fiindu-i înmânat în aplauzele celor prezenţi de Ioan Bălan. „La români, la botez, ca un început în viaţă, se dă un bănuţ de argint care are o conotaţie creştină. De aceea, noi, membrii organizaţiei, ne-am gândit să oferim un obiect de argint, care să fie util preşedintelui nostru. Sperăm că domnul Uricec va semna cu acest stilou de argint acte de o importanţă majoră”, a explicat  preşedintele executiv al organizaţiei oamenilor de afaceri a PD.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Relansare în forţă a organizaţiei oamenilor de afaceri a PD.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Relansare în forţă a organizaţiei oamenilor de afaceri a PD5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei