Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Balul de la Info

„VAMA” a rămas fără public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Balul Bobocilor organizat de Colegiul de Informatică „Spiru Haret” a fost umbrit de atitudinea surprinzătoare (chiar jenantă) a publicului care l-a lăsat pe Tudor Chirilă şi pe „VAMA” să cânte unei săli aproape goale. Deşi au plătit 30 de lei pe un bilet pentru a putea să aducă trupa „VAMA” la Suceava, şi au fost extrem de receptivi la prima parte a concertului oferit de Tudor Chirilă, după vreo 6 piese, grupuri, grupuri, elevii au ieşit din sală...

Am aflat, ulterior, că au mers toţi în discoteca pe care o închiriaseră pentru distracţia de după bal. Atitudinea lor i-a deranjat pe artişti, dar şi pe cei câţiva, poate 150 de elevi, care mai rămăseseră în sală pentru a-şi susţine trupa favorită până la sfârşit.

 

Cine a adus „Vama” la Info?

 

În timpul concertului (prima parte) eram chiar tentată să aduc laude elevilor de la Info pentru cel mai frumos public, fapt remarcat şi de Chirilă, la un moment dat, dar fuga „iepurească” din sală, cu hainele sub braţ, deranjând şi pe cei care doreau să asculte muzica artiştilor de pe scenă, a fost un gest pe care îl explicăm în două feluri: nu le era pe plac muzica Trupei „VAMA”, dar cine i-a obligat să o aducă la Suceava (?!), sau au preferat să meargă în discotecă mai repede, cu riscul de a fi arătaţi cu degetul de colegi, pentru că le-au „pătat” balul.

 

Tudor Chirilă şi-a arătat clasa

 

Chiar dacă a avut probleme cu sunetul la începutul concertului, Tudor Chirilă a încercat să treacă peste toate, pentru a oferi un spectacol bun sucevenilor. La un moment dat, a strigat spre sală: „Hai Ştefan cel Mare”, „Hai Bucovina”, iar prima replică, pare-se, i-ar fi deranjat pe cei de la Info.

După concert, membrii Trupei „VAMA” ne-au spus că nici nu ştiau că este un liceu cu acest nume în Suceava şi că nu au vrut să jignească pe nimeni. Pur şi simplu, au legat oamenii de aici, respectiv liceenii, de cel mai mare român – Ştefan cel Mare - şi de zona Bucovinei.

Tudor Chirilă a interpretat piese cunoscute, hit-uri ca „La radio”, „Alt oraş”, „18 ani”, „Nu ne mai trageţi pe dreapta”, „Fotomodele”, „Bed for Love” – single-ul de pe primul album semnat „VAMA”. Din păcate, nu a avut cine să-i cheme înapoi pe scenă pentru bis, pentru „Hotel Cişmigiu”.... S-a tras cortina, s-au aprins luminile în sală şi au plecat şi ultimii spectatori de la bal.

 

Info’s Agent 2-007

 

Info’s Agent 2-007 a fost tema balului organizat de Colegiul de Informatică „Spiru Haret”. La debutul spectacolului, pe scenă a intrat un elev îmbrăcat în „popă”, ca a stropit în dreapta şi-n stânga cu busuiocul înmuiat în agheasmă (la figurat, normal), după care a primit un agent în vizită -  „blond la spovedanie”. A reieşit, din parodie, că „iertarea” păcatelor se face cu bani cash!

A fost rândul prezentatorilor să intre pe scenă, Cătălina Climov şi Andrei Grădinariu, care i-au anunţat pe spectatori, dar şi pe juriu, că Agentul 007 îşi caută cea mai frumoasă boboacă la Info. 

Zece concurente au trecut prin mai multe probe pentru a ajunge cele mai bune agente. Juriul a avut posibilitatea să le vadă pe concurente, mai întâi în ţinuta de zi, prilej cu care colegii lor din sală au aflat ce hobby-uri au, dar şi ce nu le-ar plăcea să facă niciodată.

 

Dansul pisicuţelor

 

Un moment apreciat de public a fost cel de dans, în care elevele Palatului Copiilor, sub îndrumarea profesoarei Mihaela Schiotis, au avut o prestaţie deosebită. Programul a continuat cu un moment umoristic, prima întâlnire a unui agent cu o fată: ce trebuie să facă şi ce nu trebuie să facă în această situaţie. Un elev citea instrucţiunile, iar un altul realiza un moment de pantomimă. Bogdan Milici, elev al liceului (clasa a X-a), a pregătit pentru public un moment muzical.

A doua probă din concurs a fost „dansul pisicuţelor”, la care boboacele s-au îmbrăcat în pisicuţe negre - răsfăţate (cu fundiţe roşii legate la gât). Înainte de a intra pisicuţele de la Info pe scenă, agentul Ifrim a apărut în faţa publicului cu o pisică adevărată în braţe, pe numele ei Moflea.

Agenţii şi agentele de la Info au defilat pe scenă într-o prezentare de modă, ţinute de toamnă, vestimentaţia fiind asigurată de magazinul Per Te. Boboacele au revenit în scenă cu proba de dans - în ţinute de majorete, după care s-au retras în culise pentru a se pregăti pentru proba de aptitudini.

 

Muzică, umor, dans

 

Bogdan Milici a mai interpretat o piesă din repertoriul lui Frank Sinatra, după care o elevă a liceului a cântat o piesă de muzică populară. Momentul artistic „Agenţii moldoveni” a fost îndelung aplaudat, aducând în scenă un agent îmbrăcat în straie populare, un altul travesti, dar şi un „extraterilă” (agent îmbrăcat în pantaloni mulaţi roz, la fel ca şi tricoul, şi cu două antene pe cap).

La proba de aptitudini, fiecare pretendentă la Miss şi-a ales să intre în pielea unui personaj celebru. Multora nu le-a reuşit. Prin ţinute, dar şi atitudine, mai puţin vorbe, fetele i-au imitat pe Andreea Marin, Veronica, Charli Chaplin, Arlechino, Domnul Goe, Monica Columbeanu...

Dansul a revenit în balul de la Info prin  intermediul formaţiei „Black&White”, cu o coregrafie foarte bună, după care a urmat ultima probă din concursul de MISS: ţinuta de seară. Fiecare concurentă a primit câte o garoafă roşie din partea „agenţilor” eleganţi şi stilaţi de la Info. Pe perioada cât juriul s-a retras pentru a desemna câştigătoarele, pe scenă au urcat „Nemuritorii”, trupă folk, susţinută destul de puţin de colegii din sală.

 

Pe scurt:

 

  • Miss Boboc 2007 a fost desemnată Gabriela Curcă, elevă în clasa a IX a F. Pe locul al doilea s-a clasat Ionela - Narcisa Paneica (IX G), iar pe poziţia a treia, Paula Moroşan - din clasa a IX-a B.
  • S-au observat stângăcii la prezentatori, care nu au reuşit să lege foarte bine momentele artistice, lăsând uneori publicul să anticipeze ce se va întâmpla pe scenă. E bun şi misterul!
  • Nu am auzit manele la acest bal (bravo!) iar momentele umoristice au fost interpretate live.
  • Public mai puţin numeros decât la celelalte licee şi mai dezinteresat de programul realizat (cu mult efort) de colegii implicaţi în organizarea balului..., nu mai amintesc de finalul concertului „VAMA”!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „VAMA” a rămas fără public.
 Vizualizări articol: 2287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„VAMA” a rămas fără public5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei