Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Credit Europe Bank finanţează IMM-urile fără justificarea modului de utilizare a banilor

Luni, 29 Octombrie 2007 (18:16:31)
"

Credit Europe Bank va acorda întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) credite pentru nevoi nenominalizate, pe termen de maxim 60 de luni, valoarea finanţării putând ajunge până la 35% din cifra de afaceri a solicitanţilor, a anunţat, luni, instituţia de credit.

"Suntem conştienţi că în prezent IMM-urile se confruntă cu nevoi de finanţare din ce în ce mai diverse. Pentru a oferi o soluţie completă am creat creditul Total IMM, prin intermediul căruia oferim IMM-urilor cea mai mare sumă de creditare fără garanţii materiale şi fără documente justificative", a afirmat, într-un comunicat, preşedintele băncii, Tamer Ozatakul.

Creditul acordat poate fi utilizat pentru nevoile privind activitatea companiei, dar şi pentru refinanţarea altor credite, fondurile împrumutate rambursându-se în rate egale.

Banca nu solicită documente justificative pentru sume de până la 350.000 de lei, iar în cazul creditelor de până la 100.000 de lei, clienţii cu rezultate financiare bune pot obţine creditul fără garanţii materiale.

Finanţările se acordă companiilor stabile din punct de vedere financiar, care au experienţă de minim un an în domeniu şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plăţi.

Credit Europe Bank, fosta Finansbank România, are o reţea de 100 sucursale şi agenţii, peste 100 de ATM-uri şi circa 5.500 de POS-uri.

Instituţia de credit avea la sfârşitul primului trimestru active de 815 milioane de euro şi are în vedere atingerea unei cote de piaţă de 2% până la sfârşitul acestui an.

La finele anului trecut, banca avea active în valoare de 703,9 milioane de euro şi o cotă de piaţă de 1,4%.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Credit Europe Bank finanţează IMM-urile fără justificarea modului de utilizare a banilor.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Credit Europe Bank finanţează IMM-urile fără justificarea modului de utilizare a banilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei