Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pui de vedete

Shiloh Jolie-Pitt, călătoare prin lume

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La nici 2 ani, Shiloh Jolie-Pitt a câştigat deja suficiente mile pe biletele de avion încât ar putea să călătorească gratis în jurul lumii, iar pe paşaportul ei sunt mai multe vize decât ar aduna într-o viaţă mulţi dintre oamenii obişnuiţi.
Aventura micuţei Shiloh Nouvel Jolie-Pitt în această lume a început pe 27 mai 2006, în Namibia - Africa, locul unde a văzut lumina zilei.

Părinţii săi, celebrii Brad Pitt şi Angelina Jolie, au ales această ţară pentru naşterea primului lor copil pentru că au vrut să scape de paparazzii de la Hollywood. Părinţii, pacifişti de felul lor, au ales să îşi boteze fetiţa Shiloh, un nume biblic ce înseamnă „cea liniştită”.

La frageda vârstă de doar câteva săptămâni, fetiţa a făcut prima călătorie peste ocean, cu destinaţia Malibu, la reşedinţa cuplului Jolie-Pitt. În cele câteva luni ce au precedat naşterea lui Shiloh, la somptuoasa vilă s-a lucrat din greu pentru ca toate camerele să fie transformate într-un mediu sigur pentru copilul ce urma să vină pe lume.

În luna iulie 2006, micuţa Shiloh a fost dusă de părinţii ei în Santa Barbara, California. Scopul călătoriei l-a constituit revederea cu celebrul cuplu format din Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, dar a fost şi un prilej pentru ca Shiloh să „îl cunoască” pe băieţelul acestora din urmă, Kingston, care este cu doar o zi mai mare decât ea.

În toamna aceluiaşi an, în luna octombrie, proaspăta mămică Angelina Jolie şi-a luat fetiţa în localitatea Pune din India, pe platourile de filmare a peliculei „A Mighty Heart”. Între două secvenţe filmate, familia şi-a făcut timp pentru câteva excursii la sfârşit de săptămână în regiunile Goa şi Jodhpur. „Peripeţiile” din India ale lui Shiloh nu s-au oprit aici. Ea a participat şi la alte excursii în apropiere de platourile unde mămica filma. Doar că, la sfârşitul lunii noiembrie, când părinţii ei au mers la un orfelinat din Vietnam, de unde l-au luat pe Pax, noul frăţior al lui Shiloh, ea a rămas acasă.

La sfârşitul anului, micuţa comoară a cuplului Jolie-Pitt, deja o „veterană” a călătoriilor cu avionul, a revenit pe pământ american, de data aceasta făcând un popas la New York, unde mămica ei a promovat pelicula „The Good Shepherd”.

2007, anul călătoriilor în Europa

Întreaga familie a mers anul acesta la Praga, unde Angelia a filmat pentru pelicula „Wanted”. Apoi, au plecat cu toţii în Franţa, pentru a participa la Festivalul de Film de la Cannes, unde au văzut cu mic, cu mare filmele „A Mighty Heart” şi „Ocean’s 13”, proiectele la care părinţii lor au lucrat tot anul trecut. Tot la Cannes, Shiloh şi-a sărbătorit prima aniversare.

În luna iulie, micuţa a ajuns la altă „întâlnire de joacă”. Părinţii ei au mers la Angouleme, în Franţa, pentru a se întâlni cu Marianne Pearl, văduva jurnalistului american ucis în Pakistan în anul 2002, al cărei rol a fost interpretat de Angelina Jolie în pelicula „A Mighty Heart”. Cu această ocazie, Shiloh şi fraţii ei l-au cunoscut pe fiul acesteia, Adam.

După aceea, Shiloh s-a întors în Statele Unite, Chicago, unde mama ei a continuat filmările pentru pelicula „Wanted”.
În august, Shiloh a plecat din Chicago şi a ajuns din nou în New York. Nu a fost prea impresionată de faptul că tăticul ei avea de filmat pentru un proiect important, „Burn After Reading”, în schimb, Grădina Zoologică a fost obiectivul care i-a plăcut cel mai mult.
În septembrie, odată cu începerea şcolii, Shiloh a făcut altă excursie în Europa, de data aceasta, în capitala culturală a Italiei, Veneţia, unde familia a participat la Festivalul de Film de aici şi a aplaudat premiera peliculei „The Assassination of Jesse James”, care l-a avut protagonist pe Brad Pitt. La începutul acestei luni, Shiloh s-a întors în Statele Unite, pentru că tăticul său avea treabă. Fetiţa de 17 luni a ajuns la Los Angeles exact când în Europa vremea s-a stricat, aşa că, până acum, cel puţin, soarele a strălucit mereu pe strada micuţei Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shiloh Jolie-Pitt, călătoare prin lume.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Shiloh Jolie-Pitt, călătoare prin lume4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei