Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc, Udrea, Macovei, Anastase au votat pentru menţinerea conducerii interimare a PDL

Emil Boc, Elena Udrea, Monica Macovei, Sever Voinescu, Teodor Paleologu, Roberta Anastase au fost printre cei 14 democrat-liberali care au votat pentru prelungirea până după alegerile generale a mandatului conducerii interimară a PDL, au declarat, duminică seara, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, preşedintele demisionar al PDL Emil Boc şi alţi treisprezece democrat-liberali au fost în favoarea menţinerii interimatul conducerii partidului până după alegerile parlamentare.

În timp ce europarlamentarul Monica Macovei explica, în şedinţa Colegiului Director, procedura juridică privind conducerea interimară, preşedintele Senatului, Vasile Blaga a acuzat-o pe aceasta că "minte" pe procedura juridică. Macovei a răspuns acuzelor lui Blaga spunând că nu vrea să fie insultată, au precizat sursele citate.

Potrivit surselor citate, dispute au mai apărut în timpul şedinţei între Mihai Stănişoară şi primarul de Arad, Gheorghe Falcă. Stănişoară i-a spus lui Falcă : "Mai taci din gură, m-am săturat să tot faci pe profesorul", au mai spus, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

La şedinţa Colegiului Director al PDL, Vasile Blaga şi primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan s-au abţinut la vot atât în privinţa convocării convenţiei, cât şi în privinţa prelungirii interimatului actualei conduceri a PDL.

De asemenea, în timpul discuţiilor, primarul de Târgu-Mureş, Dorin Florea, primarul de Braşov, George Scripcaru şi primarul de Alba-Iulia, Mircea Hava au spus că în partid sunt oameni care trebuie să facă un pas înapoi, pentru că au o imagine negativă.

În timpul şedinţei, mai mulţi lideri de filiale judeţene l-au lăudat pe Vasile Blaga, unii participanţi apreciind că acesta ar fi un conducător potrivt al PDL, au detaliat sursele, pentru MEDIAFAX.

Vasile Blaga nu a precizat, însă, la şedinţa Colegiului Director, dacă va candida la funcţia de preşedinte al partidului şi s-a arătat nemulţumit că unii s-au grăbit să anunţe, după precedenta reuniune al Colegiului Director, că el nu ar candida.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc, Udrea, Macovei, Anastase au votat pentru menţinerea conducerii interimare a PDL.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc, Udrea, Macovei, Anastase au votat pentru menţinerea conducerii interimare a PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei