Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Convenţia naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie

Colegiul Director al PDL a decis, ieri, convocarea unei convenţii naţionale extraordinare a partidului, în favoarea acesteia votând 36 de membri ai colegiului, în timp ce 14 membri au fost împotriva deciziei, conform informaţiilor furnizate de canalele TV de ştiri.

Convenţia naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, au precizat, ieri, pentru MEDIAFAX, surse din formaţiunea democrat-liberală.

Şedinţa Colegiului Director al PDL s-a încheiat, după ce membrii colegiului au decis convocarea unei convenţii extraordinare a partidului, pentru alegerea unei noi conduceri. Votul în colegiu a fost de 36 la 14 în favoarea organizării convenţiei extraordinare.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga s-ar fi abţinut de la vot, conform Antena 3 şi Realitatea TV.

O şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare al PDL urmează să se desfăşoare săptămâna viitoare.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, pentru MEDIAFAX, că "a cerut o derogare pentru a candida la convenţie" şi că această derogare i-a fost acordată.

Anterior şedinţei, unii lideri ai PDL au avut o discuţie ieri dimineaţa privind variantele de organizare a convenţiei, fără să ajungă la nici o concluzie. Unii democrat-liberali au susţinut ca această Convenţie a PDL să aibă loc cât mai repede, adică peste două săptămâni, alţii au opinat că ar trebui organizată peste două luni, iar o a treia variantă a fost cea a organizării convenţiei în toamnă, declarau pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Şedinţa Colegiului Director al PDL s-a desfăşurat, ieri, la Palatul Parlamentului, reuniunea având loc cu uşile închise şi accesul presei fiind interzis în incintă.

La precedenta şedinţă, cea din 14 iunie, toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisia şi preşedintele Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca a anunţat că nu va mai candida la funcţia de lider al democrat-liberalilor, dorind să se dedice activităţii de edil.

Scopul întrunirii de ieri a fost de a stabili calendarul alegerilor pentru noua conducere a partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convenţia naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Convenţia naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei