Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: „În două luni USL a introdus ziua şi taxa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că USL a ajuns să-i supere pe români în fiecare zi.

Prezent alături de liderul PDL, Vasile Blaga, pentru a susţine moţiunea cu care acesta candidează pentru şefia partidului, Gheorghe Flutur a declarat că USL îi supără pe toţi românii, prin introducerea noilor taxe şi impozite, dar şi pe suceveni, prin blocarea finanţărilor pentru investiţiile din judeţul Suceava.

Flutur a spus că PDL trebuie să se organizeze şi să-i apere atât pe suceveni, cât şi pe primarii democrat-liberali din judeţ, care „sunt supuşi la presiuni, la subfinanţare, la supraimpozitare, la izolare, la ameninţare”.

„Ştim aceste lucruri. Va trebui să ne organizăm, iar PDL trebuie să apere primarii şi să apere sucevenii. Nu e vinovată populaţia judeţului Suceava că astăzi este ocolită de la finanţarea USL. Ştiţi cu toţii, simţiţi acest lucru. Nu ar fi trebuit acest duş rece cu venirea USL la putere, cel puţin în Suceava, dar şi în toată România. Dar se vor convinge mulţi că una au promis şi alta fac”, le-a spus Gheorghe Flutur celor peste 1.200 de membri PDL prezenţi vineri la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga.

El a criticat actualul Guvern al României, subliniind că „în două luni USL a introdus ziua şi taxa”.

Gheorghe Flutur a spus că PNL şi PSD trebuie să plătească „acea coplată politică” pentru toate taxele şi impozitele pe care le-au introdus de când au preluat guvernarea.

 

„Să nu uităm că roata se învârte”

În acelaşi timp, Flutur a spus că PDL trebuie să se reorganizeze, pentru ca în câteva luni să crească din nou în preferinţele românilor. El a arătat că în toate ţările europene în care s-a guvernat în criză economică, partidul de guvernământ a pierdut puterea. „Să nu uităm că roata se învârte. USL a promis mult şi nu face nimic din ce a promis. Vreau să adresez o rugăminte. Să începem să ne organizăm, pentru că lumea o să ne caute din nou. Bătaie de joc la clasa de mijloc cum se întâmplă astăzi nu am mai întâlnit niciodată. Şi dumneavoastră vedeţi. Mai nou, taxele pentru agricultură. Adică cei care ar trebui să fie stimulaţi să producă au devenit sancţionaţi dacă au curajul să aibă suprafeţe mai mari de teren, mai multe animale, şi mai nou am văzut că introduc impozitele pe pârloagă. Nu ştiu ce ne mai pregătesc. Apoi este impozitul forfetar pentru turism. Iar Suceava, Bucovina au fost sub administraţia noastră un pol de creştere în turism, dar şi în alte domenii. Şi din păcate aceste taxe ucid bruma de venituri şi a celor din turism”, a declarat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „În două luni USL a introdus ziua şi taxa”.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „În două luni USL a introdus ziua şi taxa”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei