Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

15 elevi suceveni s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Chimie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

15 elevi din judeţul Suceava vor participa la faza naţională a Olimpiadei de Chimie, competiţie ce va avea loc la Piatra Neamţ, în perioada 31 martie-6 aprilie. Coordonatoarea lotului judeţean este inspectorul şcolar de specialitate prof. Carmen Gina Ciobîcă.

De la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava s-au calificat trei elevi îndrumaţi de prof. Ecaterina Lazarovici. Este vorba despre Teodor Eduard Rusu, Vlad Morhan şi Ioana Grădinariu.

De la Colegiul Naţional „Petru Rareş” vor participa la faza naţională a olimpiadei următorii elevi: Mihai Bolohan (clasa a IX-a), Diana Alexandra Tănase (clasa a X-a), Şerban Mihai Florea (clasa a X-a) şi Anthony Bogdan Filote (clasa a XII-a). Aceştia au fost pregătiţi de prof. Gabriela Cîmpan şi Dana Gabriela Capbun. 

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” va fi reprezentat de trei elevi, respectiv Ana Maria Marcu (clasa a IX-a), Goncalo Regado Araujo (clasa a X-a) şi Maria Teodora Zahariuc (clasa a XI-a), aceştia avându-i ca profesori coordonatori pe Aurelia Strugariu şi Brînduşa Mihai.

De la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului vor participa la faza naţională a competiţiei elevii Silvestru Alexandru Big (clasa a X-a) şi Petru Târnovan (clasa a XI-a), aceştia fiind pregătiţi de Mariana Zup şi Niculina Cioltan. 

Judeţul Suceava va mai fi reprezentat de Bogdan Andrei Moldoveanu (clasa a XII-a), de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, pregătit de prof. Viorela Tăbuşcă, Vlad Petru Morozan (clasa a XI-a), de la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, îndrumat de prof. Doriana Ana Fântână-Galeriu, şi Amalia Sofia Piticari (clasa a XI-a), de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, pregătită de prof. Mariana Ciubotariu.

Etapa internaţională a olimpiadei va avea loc în luna iulie, la Moscova. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 elevi suceveni s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Chimie.
 Vizualizări articol: 2013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
15 elevi suceveni s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Chimie5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei