Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu Barça la psihiatru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ne uităm la jucătorii Barcelonei şi parcă nu ne vine să credem cât de repede se întoarce roata în fotbal. N-au uitat să dea cu piciorul în minge, dar jocul de la cap se-mpute.

Până acum două săptămâni trupa catalană părea pe val, campionatul îl rezolvase încă din tur, în Cupa Regelui fusese egalată abia pe final la Madrid, după ce ratase de câteva ori desprinderea, iar în Liga Campionilor urma să joace la Milan, confruntare care nu avea cum să ridice probleme, doar echipa gazdă primise cote între 6 şi 7 la victorie! Aşa stăteau lucrurile atunci, “demult”.

Acum… Barcelona a pierdut toate partidele importante, dar şi pe cea de sâmbătă, la care miza era doar recâştigarea moralului. Mourinho a jucat la două capete, aliniind multe rezerve, dar motivate la maximum, iar la urmă a dus iarăşi întreg potul. Catalanii puteau salva aparenţele cu acel penalti neacordat la final, dar erau doar aparenţele, madrilenii meritând victoria cu vârf şi îndesat. Emblematică mi se pare faza din care s-a deschis scorul. Spuneam despre Thiago că aduce mai multă vână decât Xavi, dar sâmbătă am văzut şi unde este deficitar. În minutul 6 a recuperat şi a ieşit bine cu mingea la lumină şi se profila un contraatac periculos al Barcelonei. Numai că Thiago îl preferă pe Messi, static şi cu om pe el, când Pedro luase faţa adversarului şi ţâşnise pe dreapta, pe o fâşie complet liberă. Probabil subconştientul lui Thiago l-a ales pe Messi, cum pe vremuri îl căutau tricolorii mai ales pe Hagi. A urmat intercepţia lui Ramos (tot el a recuperat şi la golul cu care Real-ul a închis meciul pe Camp Nou!), continuare pe stânga la Morata, subapreciat de Alves printr-o talonare largă, centrare şi reluare simplă Benzema.

În fine, ambele echipe trebuie să privească înainte, la meciurile capitale pentru sezonul european, anul acesta prea devreme pus în discuţie, încă din optimi!

Dacă despre Barcelona vom mai avea timp să vorbim, Real-ul se prezintă încă de marţi pe Teatrul Viselor. Moralul e la cote înalte, dar ăsta e un meci cu totul diferit. Până la urmă, pe Barcelona a bătut-o în două meciuri cu trei goluri reuşite cu capul în urma unor faze fixe, dar cu englezii va fi pe dos. Madrilenii sunt predispuşi mai curând să ia, cum s-a şi întâmplat în tur. E drept, tot cu capul a marcat şi Ronaldo, dar la cornere nu-l va mai marca Evra.

Abia aştept să văd dacă Mourinho îl mai păcăleşte o dată pe Sir Alex, care nu e nici pe departe Roura…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu Barça la psihiatru.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu Barça la psihiatru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O sa fie interesant trimis de
( 4 mar 2013, 13:20:17
Partea proasta ca meciul e pe Digi, si parca vad ca il comenteaza Bogdan Socola !Are asta o voce ..de zici ca behaie o capra in agonie , si iti vine sa schimbi postul ! Si nu vede, dar mai ales nu aude nimeni din conducerea postului . Cel putin primul sfert de ora , pana oboseste, il vad fara sonor !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei