Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe DN 17A

Mamă şi fiică, accidentate după ce s-au răsturnat cu maşina din cauza unui şofer imprudent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O femeie din municipiul Rădăuţi şi fiica acesteia, minoră, au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, ca urmare a imprudenţei unui conducător auto care nu s-a asigurat într-o depăşire.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul s-a petrecut vineri după-amiază, pe DN 17A, în afara localităţii Dorneşti, iar una dintre victime a suferit leziuni grave.

Ştefan F., în vârstă de 57 de ani, din Rădăuţi, se afla la volanul unui autoturism Daewoo Cielo şi s-a angajat în depăşirea unei căruţe, fără să se asigure că din spate îl depăşea un alt autoturism, un VW Passat, condus de Violeta A., de 38 de ani.

Femeia se afla în maşină alături de fiica ei, o adolescentă în vârstă de 17 ani, iar maşina i-a fost acroşată de celălalt autoturism.

Violeta A. a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Ea a scăpat cu leziuni uşoare, însă, potrivit poliţiei, fiica conducătoarei auto a fost rănită grav. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mamă şi fiică, accidentate după ce s-au răsturnat cu maşina din cauza unui şofer imprudent.
 Vizualizări articol: 2584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Mamă şi fiică, accidentate după ce s-au răsturnat cu maşina din cauza unui şofer imprudent4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ipj trimis de
( 4 mar 2013, 12:58:51
Gata dam vina pe soferul imprudent tipic romanesc. Ok a gresit nu s-a asigurat. DAR CE CAUTA CARUTA PE DRUM NATIONAL domnilor politisti de ce nu va faceti treaba de ce in toata europa nu vezi nici un atelaj pe drumurile publice si de ce la noi e plin de carute oi vaci. In aest caz cea mai mare parte de vina o are politia pt ca permite acestor atelaje sa circule pe drumurile publice.
2.   Comentariu trimis de
( 4 mar 2013, 13:05:02
Eu daca circul fara itp sau rca sau un caucuc de alt fel sau un bec ars imi luati talonul fara sa fac vreun accident sau sa incurc traficul. Ma opriti in trafic nu e bun cauciucul ia da talonul la baiatu dar carutasilor care incurca circula noaptea fara nici o semnalizare sunt un real pericol ce le faceti domnilor va spun eu le luati datele din buletin si le dati un proces verbal cu care ei se sterg la fund dupa aia deci ii lasati sa circule i continuare. luatile fratilor caii si carutele deschideti herghelie ca legea asa spune sau legea e numai t fraieri ca deh suntem in romania bye bye schengen.
3.   Alooou nenea CHRYSS,bye bye schengen trimis de
( 4 mar 2013, 14:53:37
mai nenea europeanu cizelat CHRYSS,care ai fost si ai vazut toate cele prin Europa,poate ca ai observat pe unde ai umblat matale ,,pe afara" si drumurile secundare pe care se putea face accesul ca atelajele hipo,tractoare rutiere,utilaje,etc nu manca rahat vorbind cu ura impotriva bietilor oameni care trebuie si ei sa ajunga cumva la locul de unde isi procura painea cea de toate zilele,la camp,nu toti au remorci si masini sa se deplaseze asa cum ,,ai vazut tu",pe afara pentru ca acolo sunt cai de acces pentru cei care sunt in situatii similare.asa ca varsa-ti nadufu pe ,,respectabilii'' care aministreza aceste DN si prin urmarea faptului ca incaseaza o taxa pt aceasta categorie de drum ,nu catadicsesc a ,,cheltui" si pentru alternative la o circulatie si un trafic rutier civilizat.despre faptul ca politia nu-si face treaba cand vede carute pe DN si mai degarba te sanctioneaza pe tine care nu-ti merge un bec la masina da e corect,tu daca ai avut bani de un golf sh din jermania apoi circula regulamentar macar tu si aprinde-ti opaitul,pune-ti,,gume'' corespunzatoare,ca tu ai posibilitatea sa o faci ca na,esti smecher nu mergi cu faetonul,dar cel ce merge cu caruta pe DN ce alternativa are?nu tin partea cu carutasii de pe DN-uri ca sunt foarte periculosi pt trafic,dar nici nu-i acuz pt ca nu au alternative,asa ca fa-ti itp-ul la masina,pune-ti becuri ca ai aceasta posibiltate,daca nu ai vinde-ti sh-ul si du-te la herghelie,nu mai manca rahat.bye bye schengen.
4.   Comentariu trimis de
( 4 mar 2013, 17:42:27
Lasa tu drumurile speciale din strainatate pana una alta legea spune ca nu ai ce cauta cu magarul si caruta pe drum public ai caruta frate iao pe camp sau laso acasa daca ai de ajuns la orash mai mergi si tu pe jos sau cumparati golf sh din jermania poate asa ajungi si u in jermania si vezi cum se circula si lasa-l pe ala care are golf sh din jermania sa circule pe drum public ca d aia plateste rovigneta ala cu caruta nu da nici o taxa la stat ca sa foloseasca drumul. Vrei sa mergi cu caruta fati frate drumul tau ca sa nu incurci pe altii care au tir sau masina sh platitori de taxe si impozite iar daca da vreunu de asta cu masina sh peste faitonu tau bagi calul la salam si ii cumperi omului masina noua nouta in loc de aia sh asta in caz ca nu ai crapat in urma accidentului. Daca ar crapa toti cei ca tine poate ar mai evolua si tara asta. Legea e lege si trebuie respectata cu faiton sau fara faiton. Iar gaborii care vad becul meu ars pe timp de zi ar face bine sa caste ochii sa vada si caruta cu melteanul beat din dotare si sa o opreasca si sa o duca la herghelie iar melteanul bagat putin la racoare. Nu pot astia sa astupe gaurile din strazile pt masini si u mai vrei drum special pt carute. Ia frate atelajul si iesi pe autostrada ca tre sa ajungi de la ploiesti la bucuresti daca atat te duce capul. Decat sa mananci la rahat dute la munca poate faci si u bani de o masina sh ca sa numai circuli cu faitonu prin targ. Oricum vedeateash cu faitonu sub un tir pe un drum afaltat poate asa nu o sa mai poti manca la rahat si poate asa invata si boii ca tine sa tina calul acasa daca nu are pe unde sa circule cu el sau sa isi cumpere tractor daca tot vor sa fie tzarani si sa faca agricultura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei