Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Superlativele lumii femeilor

Sucevencele cu rezultate deosebite au fost celebrate în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Fundaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), Monitorul de Suceava, Asociaţia Edu-Max şi Shopping City Suceava au ţinut să răsplătească femeile din judeţ care s-au remarcat în diverse domenii de activitate şi care au o carieră de succes probată în ani de muncă. Aflat la cea de-a doua ediţie, evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ” şi-a propus să aducă în faţa sucevenilor femei care au înregistrat rezultate notabile în domeniile în care activează, de la modă şi estetică, până la politică sau afaceri. Fiecare dintre doamnele premiate a avut posibilitatea să împărtăşească din experienţa ei de zi cu zi, să dezvăluie care e acel „ceva” care i-a adus succesul, în prezenţa unui auditoriu numeros, într-o atmosferă festivă, însă relaxată şi prietenoasă.

Reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene au ţinut să fie prezenţi la eveniment, transmiţând doamnelor felicitări pentru rezultatele obţinute şi pentru întreaga lor muncă.

„Suntem la un eveniment important pentru că sărbătorim şi omagiem doamnele din judeţ care activează în vaste domenii, precum afaceri, cultură, medicină, implicându-se activ în viaţa socio-economică a judeţului Suceava. Nu în ultimul rând, aş oferi un premiul tuturor mamelor din lume, dar şi tuturor soţiilor”, a transmis prefectul judeţului, Florin Sinescu.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a felicitat femeile nominalizate, asigurându-le de tot sprijinul său.

 

400 de suceveni au votat pe www.monitorulsv.ro

În perioada 18-27 februarie, sucevenii au fost invitaţi să acceseze site-ul www.monitorulsv.ro, unde, în cadrul secţiunii dedicate acestui eveniment, au putut propune, pentru fiecare din cele 17 categorii, un nume al unei femei care s-a afirmat cu succes în domeniul în care activează. 400 de e-mail-uri cu propuneri au ajuns pe adresa redacţiei, interesul sucevenilor pentru sondaj fiind unul ridicat.

La categoria Proză, poezie, muzică, cele mai multe voturi au fost direcţionare către poeta Carmen Veronica Steiciuc, preşedinta Societăţii Scriitorilor Bucovineni, iar la categoria Educaţie premiul cel mare a fost adjudecat de prof. Gabriela Scutaru, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Categoria Educaţie a fost una din secţiunile care a adunat cele mai multe nominalizări, sucevenii propunând 17 doamne care activează în acest domeniu.

La secţiunea Cercetare, sucevenii au desemnat-o câştigătoare pe prof. univ. dr. Elena Brânduşa Steiciuc, directoare a Consiliului Studiilor Doctorale din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”, iar la categoria Medicină premiul i-a revenit medicului primar oftalmolog Cristina David.

Liliana Vîntur a fost recompensată pentru activitatea desfăşurată în domeniul Afaceri, iar Liliana Aghiorghicesei a fost premiată la secţiunea Turism. Anca Ionce a fost premiată la categoria Protecţia mediului, iar la categoria Voluntariat, din cele 20 de nominalizări, cele mai multe voturi au fost direcţionate către Camelia Iordache, preşedinta filialei din Suceava a Organizaţiei “Salvaţi copiii”.

 

Diplome, flori şi cărţi pentru laureate

Mariana Greţcan, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, a fost premiată la categoria Ştiinţe juridice, iar atleta Cristina Casandra a fost recompensată pentru activitatea ei sportivă. Mihaela Stoica a adunat cele mai multe voturi la secţiunea Modă, iar Raluca Sulugiuc la categoria Estetică.

Adriana Dascălu Bulină a fost laureata secţiunii Jurnalism, iar pentru Administraţie premiul a mers la Simona Bădeliţă, director adjunct în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava. Carmen Agoutin, consilier judeţean şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, a dovedit că lumea politicii nu mai aparţine doar bărbaţilor, fapt pentru care a fost premiată la secţiunea Politică. La secţiunea Arte plastice au fost acordate două premii, unul pentru artista Lucia Puşcaşu, preşedinta Filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România, iar celălalt pentru Lucia Condrea, cunoscuta încondeietoare din Moldoviţa, care a expus o parte din creaţii, anul trecut, la sediul Comisiei Europene din Bruxelles.

La categoria Societatea civilă au fost nominalizate Angela Zarojanu, Delia Ariciuc, Nicoleta Robciuc, Camelia Iordache, Brânduşa Dăscălescu, Cerasela Roşu, Angela Furtună, Angela Ţigăeru, Luminiţa Irimescu, Irina Crainiciuc, Anastasia Simionov şi Sonia Cuseac. „Am premiat toate doamnele propuse la această categorie, dat fiind faptul că toate activează cu succes în acest domeniu şi desfăşoară proiecte foarte interesante pentru comunitate. Acest gest este un îndemn pentru întărirea societăţii civile, pentru a deveni un partener important şi activ în dialogul cu autorităţile statului în principalele probleme ale cetăţenilor”, a precizat Angela Zarojanu, preşedinta Asociaţiei SEVA.

Organizatorii au acordat şi un Premiu special pentru promovarea femeii, distincţia fiindu-i oferită Danielei Palade Teodorescu, redactor-şef al revistei Avantaje. Totodată, au fost acordate patru diplome de onoare pentru întreaga activitate pentru prof. Antonia Manciu, prof. Viorela Braicu, scriitoarea şi jurnalista Doina Cernica şi prof. Viorica Scăunaşu.

Laureatele galei au fost distinse cu diplome, flori şi cărţi semnate de femei de succes din judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevencele cu rezultate deosebite au fost celebrate în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”.
 Vizualizări articol: 6625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.97/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 31 voturi
Sucevencele cu rezultate deosebite au fost celebrate în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”4.0531

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei