Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Verificări

Razie de amploare a Poliţiei şi a Gărzii Financiare, la centrul comercial Rozita

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

O armată întreagă de poliţişti şi comisari ai Gărzii Financiare a fost trimisă sâmbătă dimineaţă la centrul comercial Rozita de pe raza comunei Şcheia, în cadrul unei acţiuni pentru combaterea faptelor de natură economică, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Acţiunea s-a desfăşurat între orele 9:00-12:00, la faţa locului fiind trimise nu mai puţin de 16 echipe de control formate din poliţişti şi comisari de la Garda Financiară.

„Acţiunea a avut ca scop verificarea documentelor fiscale, a legalităţii comerţului cu produse accizabile, combaterea evaziunii fiscale, identificarea unor situaţii de muncă la negru”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, precizând că au fost verificaţi nu mai puţin de 76 de comercianţi care îşi desfăşoară activitatea în centrul comercial Rozita.

Bilanţul verificărilor s-a concretizat în 70 de sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990, privind comerţul ilicit, valoare totală a amenzilor fiind de aproximativ 132.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri alimentare şi nealimentare în valoare de 2.300 de lei.

„Totodată, au fost ridicate în vederea cercetărilor acte şi documente contabile, fiind constatate 20 de infracţiuni la regimul economic”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie de amploare a Poliţiei şi a Gărzii Financiare, la centrul comercial Rozita.
 Vizualizări articol: 3664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Razie de amploare a Poliţiei şi a Gărzii Financiare, la centrul comercial Rozita3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foc de paie.... trimis de
( 4 mar 2013, 11:19:47
Cu asa o fiscalitate de bogata, cu un nou cod fiscal dezastruos (forfetarul de 3% pt micii buticari, un TVA la incasare, care ar trebui sa ajute societatile, dar cu un efect de bumerang), aceste controale nu fac nici cat o ceapa degerata. Evaziunea a fost, este, si va creste, pentru ca societatile nu pot acoperi foamea de bani a guvernului. In loc sa incurajeze mediul privat, principala, si daca nu cumva singura sursa de venit la buget, guvernul merge pe principiul: daca nu ne poate da cati bani le cerem, sa isi inchida pravalia.
1.1  RE: Foc de paie.... trimis de
( 4 mar 2013, 11:26:24
mare dreptate ai mai suceveanule dar sa stii ca nu a fost asa de mare amploare la modul ca erau mai multi inspectori de la garda ,itm si politie decat comercianti.si hai sa ne gandim cine numara pungile de pufuleti ? stau astia 2 zile sa faca inventarul? dragi controlori va comunic ca niciodata nu veti stirpi evaziunea fiscala ,pt ca daca ati stirpi o v-ati cauta de lucru chiar a 2 zi. fara evaziune fiscala se opreste economia .doar stiti si voi . asa ca lasati vrajeala cu actiunile voastre de amploare ca oricum nu iese mare lucru
2.   Bre...HERR_OBERSTGRUPPENFUHRER trimis de
( 4 mar 2013, 15:14:05
cat adevar graiesti,numa ca nu are impact la public fara prea poietu awecedar,numa el se face inteles si acceptat ca opinie educativa si multiculturala,numa el sensibilizeaza cu adevarat,,organili" abilitate.cand le scrie el doua trei versuri se vede impactul sensibilizator,cultural,educat articolul asta vad ca nu a poluat,e la masa,are indigestie de la CARNE?sau e la tratamentul zilnic?
3.   Catre Suceveanul trimis de
( 4 mar 2013, 22:01:26
Informatia cu forfetarul de 3% pentru buticari este eronata.In primul rand nu a a parut nici o lege cu impozitul forfetar iar apoi ministrul Grapini s-a referit la hoteluri si restaurante.Si la un forfetar diferentiat.Sa vedem legea si apoi discutam.Nu bagam asa la repezeala.
3.1  RE: Catre Suceveanul trimis de
( 4 mar 2013, 22:48:48
Well raducule sa pare ca stai in parlament degeaba. La 1 februarie a intrat in vigoare noul cod fiscal, care prevede pentru firmele care anul trecut au avut incasari sub 65000 de euro (adica majoritatea buticurilor) sa nu mai plateasca 16% pe profit, ci 3 % din incasari. Nu are nici o legatura cu hotelurile si restaurantele, desi si aici cred ca e o mare prostie....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei