Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Blaga: “Să-i ţină Dumnezeu împreună pe cei din USL, să plătească pauşal pentru câte au promis”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute, la Suceava, că îşi doreşte ca USL să nu se divizeze pentru a plăti „pauşal pentru câte au promis”. Vasile Blaga a spus la lansarea moţiunii cu care va candida din nou pentru şefia democrat-liberalilor că PDL trebuie să fie un partid al soluţiilor pentru toate problemele românilor, dar şi un partid care să critice cu toată forţa actuala guvernare.

„PDL trebuie să fie un partid care critică nerealizările actualei guvernări, abaterile ei de la democraţie, dar trebuie să fie şi un partid care vine şi cu soluţii pentru rezolvarea problemelor românilor şi pentru a le spune oamenilor cum pot trăi mai bine. Oamenii vor soluţii. Românii se vor convinge foarte repede de USL. Încep să se convingă. Şi va trebui să-i ajutăm să se convingă”, consideră Vasile Blaga.

El a adăugat că Victor Ponta se crede în momentul de faţă „pe cai mari”, însă a atras atenţia că şi în Bulgaria premierul a demisionat după doar trei zile, în momentul în care populaţia a fost nemulţumită şi a protestat faţă de creşterea preţului la energia electrică. „Se cred Ponta şi ai lui pe cai mari, şi sunt pentru că au 70% din Parlament. Dar credea oare prim-ministrul din Bulgaria, Borisov, că nu va mai fi ministru peste trei zile? Nu. Într-o zi au venit facturile triple la curent, şi după trei zile oamenii au fost în stradă şi şi-a dat demisia. USL degeaba amână măsurile. Vedeţi cum încearcă să o dea după copac. Vine Vosganian şi spune că trebuie să dăm oamenii afară din energie. Apoi vine Ponta şi spune că nu trebuie. O să vedeţi că peste o săptămână îi dă”, a declarat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a spus că în această problema se va întâmpla exact ca şi în cazul majorării cu 16% a taxelor locale. Blaga a precizat că atunci când s-a pus problema majorării taxelor locale, ministrul de resort a susţinut că trebuie majorate, Victor Ponta a spus „niet”, după care acesta, „pe şestache”, a spus că administraţiile publice locale trebuie să-şi asume o astfel e decizie.

„Ăsta e omul şi va plăti pentru asta. Şi el, şi USL. Să-i ţină Dumnezeu împreună în USL, să plătească pauşal pentru câte au promis şi pentru că au transformat nemulţumirea oamenilor în voturi, minţindu-i”, a mai afirmat Vasile Blaga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: “Să-i ţină Dumnezeu împreună pe cei din USL, să plătească pauşal pentru câte au promis”.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: “Să-i ţină Dumnezeu împreună pe cei din USL, să plătească pauşal pentru câte au promis”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei