Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USL

Neculai Bereanu: Nu voi vota niciodată o lege strâmbă care să ne afecteze pe toţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, Neculai Bereanu, a anunţat că în calitate de viitor parlamentar nu va vota niciodată o lege care să-i afecteze pe români. Neculai Bereanu a arătat că nu este indiferent şi nu tratează campania electorală doar ca o goană după voturi, iar în întâlnirile cu alegătorii din acest colegiu urmăreşte să afle care sunt problemele acestora pentru a le putea rezolva. Bereanu a precizat că recent s-a întâlnit cu alegătorii din Moldovița, Mănăstirea Humorului, Capu Câmpului și Păltinoasa. Discuțiile cu locuitorii din aceste comune s-au axat pe problemele acestora, Neculai Bereanu precizând că „este important să nu rămânem indiferenți la probleme si să nu ne mai lăsăm călcați în picioare. USL-ul a avut un cuvânt de spus la alegerile locale, USL-ul nu a pierdut la referendum, ci a rămas alături de toți cei care au mers să spună <DA> schimbării climatului politic care a ajuns într-un punct critic pentru fiecare dintre noi”.

Neculai Bereanu a subliniat că s-a hotărât să candideze pentru funcţia de senator pentru a reprezenta oamenii, „pentru a ne dezvolta împreună și, mai mult, pentru că și eu la rândul meu sunt cetățean al acestei țări”. Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 a arătat că este conştient de câte neajunsuri au avut parte românii, pentru că le-a simţit şi el.

„Sunt conștient că încrederea în clasa politică a scăzut, dar nu pot rămâne indiferent, iar credința mea în schimbarea politică și decizia de a fi în  echipa USL mă fac să devin tot mai încrezător în mai bine. Nu sunt adeptul promisiunilor deșarte și nici a unei goane după voturi. Vă rog ca pe 9 decembrie să luați o decizie înțeleaptă și să continuăm ceea ce am început la alegerile locale. Nu este momentul să rămânem indiferenți, ci să gândim că votul fiecăruia dintre noi aduce schimbarea de care avem nevoie noi toți din această țară”, este mesajul lui Neculai Bereanu pentru alegătorii din localităţile pe care vrea să le reprezinte în Senatul României.

El a subliniat că atât în anii anteriori, cât şi pe perioada acestei campanii electorale a cunoscut problemele oamenilor şi a învățat alături de primarii din zona de munte a judeţului cât de importantă este colaborarea.

„Astăzi am o agendă proprie a problemelor. Nu se pot rezolva de azi pe mâine și nici de unul singur. Sunt alături de candidații pentru funcția de deputat din Colegiile 9 şi 10, respectiv domnul Dumitru Pardău și tânărul Radu Iulian Surugiu, sunt alături de primarii fiecărei comunități, fie oraș, comună sau sat, pentru că prin votul dumneavoastră acordat echipei noastre ne vom asuma responsabilitatea și cred că doar împreună cu dumneavoastră putem să spunem de pe 9 decembrie că punem umărul cu toții la o construcție politică coerentă”, a mai spus Neculai Bereanu.

În acţiunile electorale la care a participat, Neculai Bereanu a fost susţinut de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care şi-a declarat sprijinul pentru ca acesta să fie ales în Senatul României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neculai Bereanu: Nu voi vota niciodată o lege strâmbă care să ne afecteze pe toţi.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neculai Bereanu: Nu voi vota niciodată o lege strâmbă care să ne afecteze pe toţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei