Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recomandare

Dumitru Mihalescul, candidat pentru Colegiul Vicov-Solca: Votaţi, cu inima dumneavoastră de bucovinean, inima de pe buletinul de vot!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 7 Vicov-Solca, crede că inaugurarea celor două sedii de campanie de la Vicovu de Sus şi de la Marginea, viitoare cabinete parlamentare după 9 decembrie, a fost o decizie nimerită, în condiţiile în care, în fiecare zi, cele două birouri sunt asaltate de cetăţenii din colegiu, cetăţeni care au sesizat tot felul de probleme cu care se confruntă în comunităţile în care trăiesc, dar şi de oameni care au dorit să afle care sunt priorităţile pe termen scurt ale viitorului deputat Dumitru Mihalescul.

 

Mă voi ocupa personal de problemele care au fost sesizate de oameni

Candidatul ARD pentru calitatea de deputat Dumitru Mihalescul a declarat: „Am primit semnale pozitive de la cele două sedii de campanie din Vicovu de Sus şi din Marginea. Din cauza programului meu foarte aglomerat din această perioadă, am căutat să fiu permanent în cele 14 localităţi din colegiu, nu am reuşit să-i primesc pe toţi cei care au venit la sediile de campanie, însă solicitanţii au fost aşteptaţi de consilierii mei. Toate problemele care au fost sesizate de oameni au ajuns la mine şi mă voi ocupa personal de fiecare dintre acestea. Dacă ar fi să fac o sinteză la problemele ridicate de cetăţeni, aş începe cu câteva priorităţi impuse de acestea, şi anume, sprijinirea administraţiilor locale şi a cetăţenilor pentru accesarea fondurilor europene, informarea despre posibilităţile de dezvoltare ale zonei, crearea de noi locuri de muncă prin atragerea de investitori şi sprijinirea locuitorilor din Colegiul Vicov-Solca în soluţionarea problemelor juridice, probleme întâmpinate în relaţia cu instituţiile statului. La cele două cabinete parlamentare pe care le voi avea la Vicovu de Sus şi în Marginea, dar şi în fiecare din localităţile din colegiu, voi organiza întâlniri periodice pentru o promovare legislativă cât mai reală, şi voi prezenta rapoarte de activitate în faţa cetăţenilor din cele 14 localităţi care fac parte din colegiu. În acelaşi timp voi avea în vedere promovarea turismului, obiceiurilor şi tradiţiilor zonale, la nivel naţional şi internaţional, şi un lucru deosebit de important, voi menţine o legătură strânsă cu primăriile, cu consilierii locali şi cu cetăţenii cetăţenii din colegiu. Doresc să fac o menţiune aici, şi anume că nu voi face niciun fel de deosebire vizavi de culoarea politică a primarilor, pentru că atât dumnealor cât şi eu avem un scop comun, binele cetăţenilor”.

 

Localnicilor li se strică recolta în hambare

La începutul acestei săptămâni, Ileana Pitic, din Vicovu de Sus, a ajuns la sediul de campanie din oraş şi i-a prezentat candidatului Mihalescul o iniţiativă interesantă şi binevenită pentru comunitatea vicoveană. „M-am întâlnit cu dumneavoastră în piaţa de la noi şi mi-aţi spus că unul dintre proiectele pe care doriţi să le dezvoltaţi  se leagă de înfiinţarea unor depozite pentru legume şi fructe, pentru că localnicilor li se strică recolta în hambare, iar magazinele sunt pline cu cartofi sau ceapă din Polonia sau cu fructe de prin ţările vecine. Aveţi foarte mare dreptate şi dacă veţi reuşi să faceţi aceste depozite care vor face legătura între noi, producătorii, şi cumpărătorii din marile magazine, veţi realiza un lucru important pentru care vă vor mulţumi foarte mulţi oameni. M-am gândit mult la ceea ce aţi spus şi după ce am vorbit cu soţul meu, ne-am decis să punem la dipoziţie gratuit, fără nici un fel de pretenţie financiară, o suprafaţă de teren pe care o avem la drumul principal, pentru construirea acestui depozit. Să vă dea Dumenezeu sănătate şi să ştiţi că duminică vă vom vota”, i-a spus Ileana Pitic candidatului ARD pentru Camera Deputaţilor.

 

Relaxare a obligaţiilor firmelor mici şi mijlocii şi acces mai larg la oportunităţi de afaceri

La sediul din comuna Marginea, Dumitru Mihalescul a fost abordat de administratorul unei societăţi comerciale, care i-a relatat despre problemele create de criza care a lovit şi micii producători din zonă, despre greutăţile întâmpinate pentru câştigarea unei pieţe de desfacere, dar şi pentru menţinerea acesteia, cât şi despre „piedicile” puse de stat micilor întreprinzători. După ce l-a ascultat, Mihalescul a spus că este familiarizat cu mediul de afaceri, că ştie foarte bine ce înseamnă lupta pe pieţele de profil şi la fel de bine ştie ce înseamnă să asiguri salariile pentru angajaţi.

„Provin din mediul de afaceri, am avut de luptat şi eu cu criza şi ştiu ce înseamnă ziua de salarii pentru patroni, în condiţiile în care am avut de asigurat salarii pentru circa două sute de angajaţi. Sunt la curent cu greutăţile întâmpinate de administratorii firmelor şi la fel de bine cunosc greutăţile salariaţilor. De aceea vă promit că voi iniţia câteva proiecte legislative pe această temă la Camera Deputaţilor, proiecte care vor avea ca scop o relaxare a obligaţiilor firmelor mici şi mijlocii, dar şi un acces mai larg la oportunităţi de afaceri”, a arătat candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.7 Vicov-Solca.

„Duminică va fi ziua când dumneavoastră veţi decide cine vă va reprezenta în următorii patru ani în Parlamentul României. Dumneavoastră veţi avea de ales între mine, Dumitru Mihalescul, un bucovinean care a fost şi este permanent la curent cu problemele celor din ţinutul Bucovinei, sau bucureştenii care au fost trimişi de la Capitală pentru a-i păcăli pe <cei din nord> ... Cred că decizia este în inima dumneavoastră şi de aceea vă recomand să votaţi inima de pe buletinul de vot!”, a concluzionat Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul, candidat pentru Colegiul Vicov-Solca: Votaţi, cu inima dumneavoastră de bucovinean, inima de pe buletinul de vot!.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul, candidat pentru Colegiul Vicov-Solca: Votaţi, cu inima dumneavoastră de bucovinean, inima de pe buletinul de vot!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei