Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Victor Ponta le-a recomandat sucevenilor să-l voteze pe Tiberius Brădăţan pentru Senatul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD şi premierul României, Victor Ponta, i-a îndemnat pe suceveni să-l voteze pe medicul Tiberius Brădăţan, care candidează din partea USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava. “Îi urez mult succes domnului doctor în această campanie, sunt convins că va face cinste Sucevei şi că Suceava va avea de câștigat prin prezenţa sa în Parlament, aşa cum a avut de câștigat prin cariera sa medicală”, a spus Victor Ponta.

Declaraţia a fost făcută la finalul mitingului electoral care a avut loc sâmbătă la Suceava. Alături de Victor Ponta, la Suceava au fost prezenţi mai mulţi lideri ai USL, aceştia manifestându-şi dorinţa ca doctorul Tiberius Brădăţan să-l învingă în alegeri pe Gheorghe Flutur, candidatul ARD pentru aceeaşi funcţie. Liderii USL au arătat că îşi doresc acest lucru „ca amendare pentru tot răul făcut de către vechiul regim portocaliu, un semn de normalitate şi de schimbare în bine şi pentru locuitorii din această parte a ţării”.

Doctorul Tiberius Brădăţan este susţinut în mod deschis de către conducerea USL în demersul său de a candida pentru Senatul României, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, lucru accentuat şi în urma vizitei efectuate de către premierul Ponta la Spitalul Judeţean Suceava, locul de muncă al doctorului Brădăţan. La Spitalul Judeţean, Victor Ponta a apreciat activitatea medicului în cadrul unităţii spitaliceşti sucevene. „Avem nevoie de dumneavoastră în Parlament, să faceţi legi bune pentru sănătatea românilor”, a declarat premierul Ponta, atunci când a făcut referire la doctorul Tiberius Brădăţan. Acesta are o activitate de peste treisprezece ani în Unitatea de Primire a Urgenţelor, timp în care a tratat peste şaizeci de mii de pacienţi veniţi cu probleme medicale la spitalul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta le-a recomandat sucevenilor să-l voteze pe Tiberius Brădăţan pentru Senatul României.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Victor Ponta le-a recomandat sucevenilor să-l voteze pe Tiberius Brădăţan pentru Senatul României3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multa munca trimis de
(27 nov 2012, 12:59:39
mai are mult de muncit domul bradatan pana va ajunge in parlament. Nu zic ca nu ar fi doctor bun, avand in vedere ca face parte din UPU, papagal are ca doar e purtator de cuvant al spitalului, si cam atat. Marea majoritate a populatiei nici nu a auzit de acest domn, deci cred ca va fi victoria lui flutur, dealtfel si meritata.
2.   Comentariu trimis de
(27 nov 2012, 15:49:36
Tibisor, tata, te-ai bagat in troaca, te mananca Groh Groh. Ce ti-a trebuit politica? Nu stiu. O sa regreti cat de curand. Te-ai lasat pacalit de toate hienele astea baloase. Pacat de tine ca esti baiat destept. Trebuia sa-ti urmezi menirea, asa erai respectat.
3.   Comentariu trimis de
(27 nov 2012, 19:50:22
De unde pana unde isi permite acest pseudopremier sa-mi recomande mie cu cine sa votez, n-are decat sa-i recomande sotiei, copiilor , parintilor , dar nu mie , cetatean liber al acestei tari?!
4.   O apa si-un pamant... trimis de
(27 nov 2012, 22:22:02
Cand numai te uiti la Nechifor si la Bradatean, deja ai imaginea facuta despre 2 incopetenti care nu au avut succes.Unul in ale ospatariei-carciumar iar altul al medicinei ratate. Daca erau buni in ceea ce au invatat, nu mai fugeau dupa ciolan. Domnule Bradatean, unde este juramantul facut pentru medicina|? Sau din politica se fac bani mai frumosi si mai repede?
Oare sentimentul de rusine chiar nu va atinge|? ati devenit imun?
Avem deja un BOMBONEL de Suceava...credeti ca mai aveam nevoie si de dumneavoastra???????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei