Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Tur de forţă făcut de candidatul USL Ovidiu Iane în localităţile Colegiului Vicov - Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 7 Vicov – Solca, Ovidiu Iane, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu câteva sute de alegători din patru localităţi din zona pe care vrea să o reprezinte în Parlamentul României, respectiv Solca, Suceviţa, Brodina şi Vicovu de Sus.

La întâlnirea electorală din Solca, la care a participat un număr mare de locuitori ai acestui oraş, a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. În cadrul discuţiilor, oamenii s-au plâns de modul netrasparent în care primarul din această localitate gestionează banii comunităţii, precum şi de calitatea apei potabile din acest oraş. Locuitorii din Solca şi-au exprimat sprijinul clar pentru USL şi Ovidiu Iane, subliniind că „contracadidatul de la PDL-ARD a fost prezent în Solca doar când firma dumnealui a transportat la fier vechi fabrica de bere”. De asemenea, cei prezenţi la întâlnirea cu Ovidiu Iane au primit asigurări că viitorul Guvern USL şi Consiliul Judeţean Suceava vor trata în mod corect toate primăriile din judeţ în ceea ce priveşte alocările de fonduri, dar şi că instituţiile statului abilitate să verifice cheltuirea banului public îşi vor face datoria.

O altă întâlnire electorală a avut loc în Suceviţa, la care au participat peste 100 de locuitori, primarul comunei, Dorin Pînzar, fostul primar Ioan Onufrei şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. În cadrul discuţiilor, oamenii i-au adus la cunoştinţă candidatului USL pentru funcţia de deputat „numeroasele abuzuri şi erori legislative din fosta guvernare USL”.

De asemenea, la întâlnirea electorală din Brodina la care au participat aproximativ 150 de locuitori ai comunei, Ovidiu Iane le-a transmis acestora că rolul unui parlamentar, pe lângă cel de a vota legile, „este de a deschide uşile la Bucureşti pentru proiectele importante, care nu ţin neapărat de Consiliul Judeţean şi care stau blocate pe masa unor agenţii sau ministere”.

Nu în ultimul rând, peste 200 de alegători au fost prezenţi duminică în oraşul Vicovu de Sus la întâlnirea cu Ovidiu Iane. În cadrul întâlnirii, primarul Gheorghe Schipor l-a prezentat pe Ovidiu Iane alegătorilor din acest oraş, asigurându-l pe candidatul USL de tot sprijinul său. Gheorghe Schipor a arătat că timp de trei ani, oraşul Vicovu de Sus a primit doar 11 miliarde de lei vechi de la fosta conducere PDL a Consiliului Judeţean, „adică tot atât cât a primit în ultimele şase luni de când la conducerea administraţiei judeţene este domnul Cătălin Nechifor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tur de forţă făcut de candidatul USL Ovidiu Iane în localităţile Colegiului Vicov - Solca.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Tur de forţă făcut de candidatul USL Ovidiu Iane în localităţile Colegiului Vicov - Solca2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei