Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proteste

Părinţii elevilor de la Şcoala Nr. 3 Plai din Vicovu de Sus, nemulţumiţi de schimbarea directorului şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de părinţi ai elevilor de la Şcoala Nr. 3 Plai din Vicovu de Sus, cărora li s-au adăugat şi cadre didactice ale unităţii de învăţământ, sunt nemulţumiţi de faptul că Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a schimbat conducerea instituţiei de învăţământ.

Fostul director al şcolii Iulian Arcadie Schipor a fost înlocuit din funcţie în urmă cu câteva zile, conducerea unităţii de învăţământ fiind preluată de profesoara Ana Chira. Părinţi, elevi, dar şi profesori ai şcolii s-au arătat nemulţumiţi de înlocuirea din funcţie a directorului Iulian Arcadie Schipor şi încă de săptămâna trecută au mers la Inspectoratul Şcolar Suceava pentru a înregistra o sesizare scrisă cu privire la această situaţie. „Părinţii sunt nemulţumiţi. A refăcut (n.r. - fostul director Iulian Arcadie Schipor) şcoala, a renovat-o pe timp de criză. Este un director foarte bun şi nu vrem să fie schimbat”, a declarat Elena Cozma, unul dintre părinţii nemulţumiţi. Aceasta a mai spus că săptămâna trecută, împreună cu alţi părinţi şi cu câţiva profesori, a mers la Inspectoratul Şcolar pentru a discuta despre această problemă. „Am fost acolo joia trecută, am lăsat o hârtie scrisă, însă până acum nu s-a rezolvat nimic”, a mai spus părintele. Pe lângă nemulţumirea pe care o au legată de faptul că directorul Schipor a fost înlocuit, părinţii sunt supăraţi şi din cauză că Inspectoratul Şcolar a instalat la conducerea Şcolii 3 Plai un cadru didactic care nici măcar nu predă în această unitate de învăţământ.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Suceava susţin însă că schimbarea survenită la Şcoala 3 Plai din Vicovu de Sus este absolut legală şi firească, întrucât directorului Schipor i-a expirat mandatul de patru ani pe care-l avusese. „La Vicovu de Sus a fost o încetare de mandat şi în locul fostului director a fost numit cu delegaţie un alt cadru didactic”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părinţii elevilor de la Şcoala Nr. 3 Plai din Vicovu de Sus, nemulţumiţi de schimbarea directorului şcolii.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Părinţii elevilor de la Şcoala Nr. 3 Plai din Vicovu de Sus, nemulţumiţi de schimbarea directorului şcolii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jalnic !!! trimis de
(27 nov 2012, 23:55:08
Credeam ca acest aspect de a schimba oamenii din functii este apanajul portocaliilor.
Personal il cunosc pe acest director ,un baiat tanar ,foarte preocupat de problemele scolii si in acelasi timp si de preocuparile extrascolare ale elevilor.Stiu ca in aceasta scoala era un ansamblu de dansuri,erau adusi instructori din alte localitati si in scoala se predau ore de vioara,acordeon si trompeta. In cei 4 ani de cand e director a renovat scoala si gradinita,incalzire centrala,apa curenta,termopane,izolatie exterioara. Dar la noi toate acestea nu conteaza,se sterg cu buretele cand se schimba puterea si trebuie adusi oa meni noi.
Au adus un profesor de la alta scoala ca sa fie director,numai sa fie omul lor.
Pacat ca prin aceste practici USL isi cam incepe a pierde simpatizantii din aceasta zona!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei