Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Ponta: Traian Băsescu va respecta voinţa românilor pentru că nu suntem într-o dictatură sud-americană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la Suceava că şeful statului va respecta voinţa românilor, care va fi exprimată prin vot pe data de 9 decembrie 2012, deoarece „nu suntem într-o dictatură sud-americană”. Victor Ponta a spus că dacă românii vor vota în majoritate absolută pentru USL, atunci Traian Băsescu va trebui să-l nominalizeze pe el ca viitor premier al României. „Dacă oamenii votează majoritatea absolută pentru USL, ăsta e cel mai bun răspuns. Nici nu mai am ce să mai comentez după aceea pentru domnul preşedinte. Iar domnia sa va respecta votul, pentru că nu suntem o dictatură sud-americană. Şi Ceauşescu spunea că el ştie mai bine şi poporul greşeşte. Eu nu cred că domul Băsescu o să ne spună că poporul a greşit, şi el ştie mai bine”, a precizat Ponta.

Preşedintele PSD a arătat că toţi liderii europeni au spus un lucru foarte clar, şi anume că vor stabilitate pentru România şi respectarea principiilor democratice. „Dacă oamenii nu ne votează pe noi, dacă îl votează pe domnul Blaga, pe domnul Videanu, atunci o să fie Videanu sau Blaga. Dar dacă oamenii votează USL în majoritate absolută în Parlament, e o decizie pe care nimeni şi nimic nu o poate schimba. Şi cred că vom avea acea majoritate absolută în Parlament”, a subliniat Victor Ponta. El a mai declarat că la congresele PSD, PNL şi PC câteva mii de oameni au votat ca el să fie prim-ministrul României, iar liderul PNL, Crin Antonescu, viitorul candidat pentru preşedinţia România.

Pe de altă parte, întrebat dacă Traian Băsescu va ajunge să prindă în funcţie anul 2014, când vor avea loc alegeri prezidenţiale, Victor Ponta a declarat că acest lucru depinde în totalitate de şeful statutului. Ponta a spus că timp de două luni Traian Băsescu s-a comportat ca un preşedinte, iar acest lucru a prins bine României, „dar şi domniei sale”.

„Acum a început campania şi văd că Traian Băsescu e în competiţie cu Traian Radu Ungureanu, la cine e purtătorul de cuvânt cel mai ridicol al PDL”, a arătat Victor Ponta. El a mai arătat că în ultima perioadă de timp USL a crescut în sondaje în preferinţele românilor, punând acest lucru pe seama ultimelor ieşiri publice ale lui Traian Băsescu. Liderul PSD a mai spus că, din câte a constatat, doar el şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, se află în campanie electorală, având în vedere că în nici un judeţ al ţării nu a văzut mitinguri PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Traian Băsescu va respecta voinţa românilor pentru că nu suntem într-o dictatură sud-americană.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Traian Băsescu va respecta voinţa românilor pentru că nu suntem într-o dictatură sud-americană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei