Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărturisiri

„Plătit” cu partide de sex gratuit pentru că le aducea clienţi prostituatelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La 52 de ani, Traian Ferari, din satul Poieni Solca, a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute, alături de alte patru persoane, în dosarul prostituatelor minore de la casa de copii din Solca.

Ferari este acuzat de trafic de minori şi proxenetism, fiind cercetat pentru că ar fi exploatat sexual două dintre minorele instituţionalizate. „Învinuitul le-a racolat pe minore sub promisiunea unor câştiguri materiale consistente, determinându-le să accepte să practice prostituţia în folosul său, înţelegerea fiind că după ce încasa banii, învinuitul să le dea minorelor jumătate din tariful perceput pentru fiecare client”, susţin anchetatorii.

Audiat de procurori, cu câteva ore înainte de a ajunge în beciurile poliţiei, Ferari a declarat că el personal nu a avut nici o legătură cu vreuna dintre fetele internate în centrul de plasament din Solca şi nici nu a auzit ca minorele din centru să fie exploatate sexual de proxeneţi.

A mărturisit totuşi că e posibil ca de pe telefonul său mobil să se fi purtat convorbiri telefonice cu mai multe fete din cămin, însă explică asta prin faptul că a mai împrumutat telefonul fraţilor Marcel şi Florin Lupan, din Solca, şi aceştia arestaţi preventiv în acelaşi dosar.

Traian Ferari a recunoscut totuşi că a avut de-a face cu două prostituate, o anume „Gina” din Pârteşti şi o tânără Sanda P., cu care a convenit să le aducă clienţi cu care să întreţină raporturi sexuale contra cost.

Bărbatul de 52 de ani le-a povestit anchetatorilor că primea de la cele două o cotă parte din benzina pe care o consuma, clienţii fiind aduşi cu maşina sa, precum şi cu câte o partidă de sex gratuit de la prostituate.

Inculpatul şi-a adus aminte totuşi, spre finalul audierilor, că ştie câteva fete din centrul de plasament şi a povestit că, în cursul anului trecut, l-a dus cu maşina sa pe Marcel Lupan, la Rădăuţi, care era însoţit de o minoră din centrul de plasament, aceasta din urmă întreţinând relaţii sexuale cu doi bărbaţi.

Deşi, după declaraţiile sale, nu ar avea legătură cu afacerile cu prostituate minore din centrul de plasament, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava susţin contrariul şi au cerut arestarea lui Ferari, măsura preventivă fiind însuşită de judecători, iar inculpatul trimis după gratii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Plătit” cu partide de sex gratuit pentru că le aducea clienţi prostituatelor.
 Vizualizări articol: 3607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Plătit” cu partide de sex gratuit pentru că le aducea clienţi prostituatelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ferari beizadeaua Ferrari ? trimis de
(27 nov 2012, 12:13:58
Formula 1 frate intra se pare in buda , dupa aparentele relatate mai sus. Pentru necunoscatori va semnalez ca donjuanul Trifan Ferari a gasit metoda de a se opune crizei pe seama unor matriose juvenile bastinase si a salva brandul. Cred eu ca beizadeaua care de altfel are mai multe legaturi genetice cu indienii migratori de la Ram , decat cu latinii cu nasul drept , dar cum intotdeauna aparentele inseala , banuiesc eu ca e ceva la mijloc. Afacerea sa "pusa pe roate" la stabilimentul din Solca , in colaborare cu doi lupani se pare ca eluda finantele statului deoarece practica un fel de troc de servicii de tipul "eu te duc" si "tu malasi" care deocamdata a scapat vigilentei legislative a parlamentului. Pe de alta parte cum americanii au un fondator Ford care a ajuns marca de masina , de ce nu ar avea si poenarii un brand pe masura ? Din cate stiu prin anii 60, la marginea imasului din Poieni Solca au descalecat veniti de niciunde ,doi "colonizatori ai vestului" unul Anghel si celalalt Ferari primul cu vioara si al doile cu barosul . De acolo probabil au gandit ei sa migreze spre inima latinismului , sa dea lovitura de formula 1 , si iata ca acum in plina criza "ferari se intoarce " si gaseste ditamai pata demografica de la imasul poeniului pana la marginile solcii , ca de aici se trage numele Poieni-Solca, fara asemenea liant nici ca se putea intampla ce scrie in articol.
Acuma nu stiu daca Ferariul autohton e recunoscut de fabricantul manual de masini dar ceva deprinderi la "manareli" are ca altfel nu ar fi facut combinatiile amoroase cu niste amarate asistate social , ceea ce omite autorul sa relateze mai pe larg e chestia cu "promotionalul gratuit" ca nu am gasit nicaieri vre-o referire la cronometru sau metronom de mercurial cum se prectica in comertu .
Citind articolul spun "Asa trece gloria lumii" ,cum ar zice latinii "Sic tranzit gloria mundi" sau cum ar spune bastinosii "Asa a trecut Grigore muntii", impreuna cu Anghel si Ferari, pe la Plesa cred..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei