Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Flutur: Suceava trebuie să primească mai multe fonduri pentru anveloparea blocurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a anunţat că intenţionează să promoveze un proiect de lege prin care să populaţia să-şi poată anvelopa mai uşor blocurile în care locuiesc. Gheorghe Flutur s-a întâlnit în primele două săptămâni ale campaniei electorale cu alegătorii din toate cartierele Sucevei. Flutur a precizat că în toate cartierele Sucevei a constatat anumite probleme specifice fiecărei zone a municipiului reşedinţă de judeţ, însă a identificat şi probleme generale, cum ar fi repararea străzilor secundare şi a trotuarelor, lipsa locurilor de parcare, fluidizarea traficului rutier şi problema câinilor vagabonzi. Candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava a precizat că o problemă pe care vrea să o rezolve prin intermediul unei legi este cea a anvelopării blocurilor.

„Una dintre primele iniţiative pe care le voi avea în calitate de senator va fi promovarea unei legi pentru a facilita realizarea acestor lucrări. La aceasta se adaugă şi atragerea de fonduri pentru includerea acestor lucrări într-un program mai amplu, cu finanţare de la Uniunea Europeană. Consider că Suceava, dar şi judeţele din Nordul ţării ar trebui să primească o cotă mai mare pentru astfel de lucrări pentru că în această zonă media temperaturilor e mai scăzută decât în judeţele din sudul ţării, iar perioada rece este mai lungă”, a declarat Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că anveloparea blocurilor este extrem de importantă, având în vedere că se rezolvă atât problema aspectului exterior al clădirilor, populaţia are de câştigat prin reducerea cheltuielilor de întreţinere, iar confortul va creşte semnificativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Suceava trebuie să primească mai multe fonduri pentru anveloparea blocurilor.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Flutur: Suceava trebuie să primească mai multe fonduri pentru anveloparea blocurilor3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Personalitati multiple trimis de
(27 nov 2012, 11:45:40
Domnul Flutur se pare ca are o criza de personalitate.El inca se crede presedintele CJ Suceava respectiv primarul orasului.Ne vorbeste de trotuare din spatele blocurilor,de parcari,de caini vagabonzi.Domnul Flutur,candidati la parlamentare.Parlamentarul trebuie sa initieze si sa aprobe legi de importanta nationala,la dimensiune macro.Ce, vrei sa dai legi sa se repare trotuarele in G.Enescu?Zau asa reveniti-va.Cat despre anveloparea blocurilor Domnul Flutur vrea sa inlocuiasca legea gravitatii(atractiei)universal a lui Issak Newton cu legea lui Flutur.Pe baza acestei legi cetatenii isi vor putea anvelopa blocul fara schela si vor primi ca bonus si anveloparea masinii si a sotiei(care va participa la gala din centru"Miss Anvelopata".
1.1  RE: Personalitati multiple trimis de
(27 nov 2012, 15:49:51
Dl. Flutur, daca va putea, va face multe!... Are idei, cuvint, caracter, tenacitate, etc... calitati innascute pentru a reusi, de fiecare data, in orice imprejurare. Important ca tot efortul sau, sa-l canalizeze, dedice, spre binele oamenilor si al societatii.

Daca reuseste sa nu se mai compromita, va fi printre noi si cu noi, un stralucit conducator!
Parerea mea si numai a mea!
2.   Catre Fuhrer trimis de
(27 nov 2012, 11:54:24
Esti varza frate dar rau de tot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei