Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

ARD

Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie, susţinuţi de locuitorii din Moara şi Bosanci pentru a ajunge în Parlament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de persoane au participat la întâlnirile electorale pe care candidaţii Alianţei România Dreaptă Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie le-au organizat în comunele Bosanci şi Moara. La fiecare dintre cele două întâlniri au participat peste 300 de persoane, care i-au primit foarte bine pe cei doi candidaţi. Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, în timp ce Vasile Ilie candidează pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana.

La ambele întâlniri, candidaţii ARD au dialogat cu alegătorii, fiind abordate mai multe probleme cu care se confruntă locuitorii din Bosanci şi Moara. În cadrul discuţiilor, Gheorghe Flutur le-a prezentat alegătorilor din cele două comune oferta electorală proprie, dar a amintit şi de proiectele şi investiţiile realizate în Bosanci şi Moara în perioada mandatului său de preşedinte al Consiliului Judeţean, respectiv modernizarea drumurilor şi construcţia reţelelor de apă şi canalizare. De remarcat faptul că în cadrul discuţiilor, atât locuitorii din Bosanci, cât şi cei din Moara s-au declarat nemulţumiţi de promisiunile făcute de senatorul Gavril Mîrza cu privire la terenurile aflate sub luciu de apă, „ştiut fiind faptul că PSD se face vinovat că aceste probleme sunt încă nerezolvate”.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, acesta a prezentat soluţia pentru rezolvarea acestei probleme, în sensul clarificării regimului juridic al acumulărilor de apă şi al terenurilor de sub acestea. „Pentru urgentarea rezolvării acestei probleme se impune o modificare a legislaţiei în vigoare. Am fost unul dintre cei care a susţinut dreptul la proprietate, fiind şi cel care a iniţiat Legea 247, privind reforma în domeniul proprietăţii. Acum trebuie să modificăm această lege, pentru deblocarea situaţiei, ca urmare a intrării în insolvenţă a firmelor care aveau acumulările de apă”, a declarat Flutur.

 

Flutur vrea extinderea cadastrului gratuit în mai multe localităţi ale judeţului

În cadrul discuţiilor cu locuitorii din Moara, aceştia au ţinut să-i mulţumească lui Gheorghe Flutur pentru introducerea cadastrului gratuit în această comună, printr-un program iniţiat de candidatul ARD pentru funcţia de senator. De asemenea, alegătorii din comuna Moara au spus că sunt supăraţi pe guvernarea Ponta deoarece are în vedere blocarea proiectelor şi programelor iniţiate şi semnate de Gheorghe Flutur, referindu-se în mod special la construcţia reţelei de canalizare şi asfaltarea unor drumuri, cum ar fi drumul care face legătura dintre Moara şi Moara Carp. „Mă voi lupta pentru continuarea programelor şi proiectelor iniţiate de mine, astfel încât lumea de la sate să beneficieze de condiţii civilizate, la nivelul anului 2012, şi normale pentru o localitate dintr-o ţară membră a Uniunii Europene”, a declarat Gheorghe Flutur, care a subliniat că face din nou un apel public la premierul Victor Ponta să deblocheze investiţiile din judeţul Suceava.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur le-a spus locuitorilor din Bosanci că o prioritate pentru el va fi şi extinderea cadastrului gratuit în alte localităţi ale judeţului, printre care şi această comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie, susţinuţi de locuitorii din Moara şi Bosanci pentru a ajunge în Parlament.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie, susţinuţi de locuitorii din Moara şi Bosanci pentru a ajunge în Parlament3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Revelatia lui nea Vasile trimis de
(27 nov 2012, 11:52:44
"De asemenea, alegătorii din comuna Moara au spus că sunt supăraţi pe guvernarea Ponta deoarece are în vedere blocarea proiectelor şi programelor iniţiate şi semnate de Gheorghe Flutur".Liderul suparatilor din Moara este nea Vasile.De o saptamana nu doarme nea Vasile.Toata noaptea se chinuie si se perpeleste.Oare cine a blocat proiectele si programele initiate de domnul Flutur?.Intr-o seara nea Vasile se roaga:Doamne,spune-mi cine a blocat programele si proiectele.O voce patrunzatoare se aude:Ponta.Nea Vasile merge la nevasta:Mi-a vorbit al de sus.a zis Ponta.Stai linistit barbate.A trecut vecinul Costica pe ulita si a strigat catelul.Pe catelul lui il cheama Ponta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei