Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Fălticeni

Victor Ponta a garantat pentru viitorii parlamentari Ovidiu Donţu, Ioan Stan şi Eugen Uricec

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Victor Ponta, copreşedinte al USL, i-a îndemnat pe alegătorii din Fălticeni şi din localităţile învecinate să-i voteze pe cei trei candidaţi USL din această zonă a judeţului, Ovidiu Donţu, care candidează pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 3, Ioan Stan – Colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor şi Eugen Uricec – Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaţilor. Victor Ponta a fost prezent sâmbătă la Fălticeni, la un miting electoral organizat în prezenţa a aproape 1.000 de persoane, la întâlnirea electorală mai fiind prezenţi şi liderul PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, ministrul Administraţiei, Radu Stroe, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi primarul din Fălticeni, Cătălin Coman.

Acesta din urmă a ţinut să-i mulţumească liderului PSD, Victor Ponta, pentru că a fost alături de el şi în campania pentru alegerile locale, şi acum, în campania pentru alegerile parlamentare. „Pe 10 iunie a început schimbarea, a căror roade se văd deja în bine pentru Fălticeni şi pentru întreaga zonă. O zonă pe nedrept uitată, pe nedrept aruncată într-un amar con de umbră de guvernarea portocalie locală, judeţeană şi naţională”, a spus Cătălin Coman. El a ţinut să le amintească celor prezenţi de sprijinul pe care premierul Victor Ponta l-a acordat pentru construirea spitalului municipal din Fălticeni, amintind că acesta va deservi circa 150.000 de persoane din întreaga zonă. „Le mulţumesc invitaţilor pentru că sunt alături de noi şi ne-au promis ajutor şi în continuare. Dar în acelaşi timp, avem şi o datorie. Avem datoria să trimitem parlamentarii noştri la Bucureşti şi o să ne luptăm să câştigăm categoric aceste alegeri”, a mai declarat Cătălin Coman.

 

Nechifor: Zona Fălticeni va avea trei parlamentari la Bucureşti

Preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a ţinut să sublinieze că Fălticeni este cea mai puternică zonă a judeţului pentru PSD şi USL. Nechifor s-a declarat convins că zona Fălticeni va avea trei parlamentari USL după data de 9 decembrie 2012. „Aici, avem lângă noi trei prieteni, Ioan Stan, Eugen Uricec şi Ovidiu Donţu. Sunt trei oameni importanţi, care, aşa cum am spus, avem datoria şi sunt convins că îi vom susţine şi vor constitui un nucleu de nădejde în Parlamentul României. Ei vor fi o voce a Fălticeniului respectată şi auzită. Şi ceea ce vor face timp de patru ani o să vedem împreună, pentru că nu o să-i lăsăm să fie decât ai noştri. Iar ei vor lucra pentru noi, împreună cu noi, atât cu primăria, cu Cătălin Coman, cât şi cu ceilalţi care trăim în această zonă frumoasă a judeţului”, a declarat Cătălin Nechifor.

 

Victor Ponta: Ovidiu Donţu este unul dintre oamenii de care am nevoie la Bucureşti

În cuvântul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că a venit cu plăcere la Fălticeni, „pentru că acest oraş merită să vin”, precizând că acest lucru a fost demonstrat la alegerile locale, când în funcţia de primar a fost ales Cătălin Coman. „Sunt convins că întreaga zonă, nu doar oraşul Fălticeni, ci toate comunele şi primarii de toate culorile vreţi binele acestei zone. Şi cred că se poate face mult mai mult pentru această zonă”, a spus Ponta. El a precizat că la Fălticeni vor continua lucrările de modernizare a spitalului municipal, însă pe lângă această investiţie mai sunt şi alte lucruri importante pe care Guvernul USL le are în vedere pentru locuitori. „Ne-am bătut şi ne vom bate în continuare pentru crescătorii de animale şi pentru cei care trăiesc din agricultură în această zonă. În acelaşi timp, cred că dincolo de spital, aici avem de muncit împreună pentru şcoli, pentru că dacă nu avem şcoli mai bune în care să înveţe mai bine copiii noştri, foarte greu o să-i ţineţi aici în zonă. O să plece prin alte ţări şi o să ne gândim cu toţii până la urmă cine rămâne în România, în Fălticeni”, a declarat Victor Ponta.

El a făcut un apel la toţi simpatizanţii şi primarii USL, să sprijine candidatura lui Ovidiu Donţu pentru funcţia de senator, precum şi candidaturile lui Ioan Stan şi a lui Eugen Uricec pentru Camera Deputaţilor. „Ovidiu Donţu este unul dintre oamenii pe care îi cunosc de foarte mult timp, care mi-a fost întotdeauna alături, un om de care am nevoie în ceea ce vreau să construiesc pentru România. Sper ca cei din zona Fălticeni să îl sprijine, şi împreună în Parlament şi în Guvern să facem treabă pentru oamenii care îl votează. Vă rog să-i sprijiniţi pe cei doi deputaţi, Ioan Stan şi Eugen Uricec, şi să-l sprijiniţi şi pe Ovidiu Donţu. Să-l aduceţi la Bucureşti, lângă mine, pentru că avem nevoie de o echipă tânără şi o echipă în care Suceava să fie bine reprezentată”, i-a îndemnat Victor Ponta pe alegătorii din zona Fălticeni.

Liderul PSD a spus că, după 9 decembrie, pentru USL va veni „partea grea, dar frumoasă”. Victor Ponta a arătat că viitorul Guvern USL trebuie să repare lucrurile rele făcute în ultima perioadă. „Va fi partea în care trebuie să folosim toate lucrurile bune şi potenţialul zonei dumneavoastră, dar şi partea în care trebuie să învăţăm din nou să trăim împreună, să ne respectăm şi să nu ne mai acuzăm de toate relele”, a spus Ponta. El a mai explicat că USL trebuie să câştige alegerile parlamentare, iar „cel mai târziu” în 2014, Crin Antonescu să câştige preşedinţia ţării, iar atunci „să închidem ceea ce a fost rău în trecut şi să ne gândim că România trebuie şi poate să fie o ţară mai puternică”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta a garantat pentru viitorii parlamentari Ovidiu Donţu, Ioan Stan şi Eugen Uricec.
 Vizualizări articol: 7730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Victor Ponta a garantat pentru viitorii parlamentari Ovidiu Donţu, Ioan Stan şi Eugen Uricec3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trafic web fals trimis de
(27 nov 2012, 00:05:20
Cam cine pune botul ca articolul asta are 4.000 de vizite reale si 0 comentarii?
Cand faceti la PSD combinatii de astea cu deschiderea paginii web dintr-un tool automat pentru a creste contorul de vizualizari de la ziare, macar faceti-le cu cap.
Incepe sa se vada un tipar: cand apare numele Dontu in pagina, creste artificial traficul. Cand apare Dontu traficul este de 4000 vizite. Articolul cu Ponta in vizita la Suceava are 800 de vizitebig grin
2.   Ti-e ciuda trimis de
(27 nov 2012, 05:28:27
Ti-e ciuda H2SO4 .Ti-e ciuda ca lumea e foarte interesata de candidatii USL,viitorii parlamentari ai Sucevei.Articolul cu Flutur si Balan are doar 152 vizite,si alea din greseala.Asta va fi si raportul la vot intre USL si PDL.
2.1  RE: Ti-e ciuda trimis de
(27 nov 2012, 10:41:36
Mda, mor de ciuda, asa de dimineatahappy
Mai era un articol cu Dontu si sarea frate de 20.000 de vizite si era o plictiseala totala in articolul respectiv. Sigur e ceva necurat la mijloc. Uite ce am comentat la acel articol acum cateva zile:

"Cam ce analist serios va pune botul ca articolul asta are 20.000 de vizite cand are numai comentarii de la cei 2 USListi platiti Radumamii si ABC?
Cand faceti la PSD combinatii de astea cu deschiderea paginii web dintr-un tool automat pentru a creste contorul de vizualizari de la ziare, macar faceti-le cu cap.
Mai mult de 20.000 de vizite pe pagina Monitorului a avut doar nunta lui Motan JR. Mi-e greu sa cred ca articolul asta plicticos atrage atatea vizite reale.
Un articol cu 20k vizite reale atrage o gramada de comentarii de la oameni diferiti. Articolul asta cateva comentarii de la USListii de serviciu + 2-3 alti oameni.
Sfatul meu, cand incercati sa manipulati macar ganditi-va inainte."

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei