Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Ioan Balan şi Gheorghe Flutur vor să continue parteneriatul încheiat cu primarul Viorel Cucu şi locuitorii din Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de locuitori din Adâncata au participat în cursul zilei de ieri la o întâlnire electorală cu deputatul PDL Ioan Balan, care candidează pentru un nou mandat din partea Alianţei România Dreaptă în Colegiul nr. 2 Suceava, cu liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, candidat al ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, şi cu primarul acestei comune, Viorel Cucu. Cei trei au fost întâmpinaţi cu aplauze de sute de persoane venite din toate satele comunei pentru a le susţine candidaturile.

În discursul său, primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a spus: „Sunt sigur că aceste aplauze au venit din suflet”, adăugând că pe Gheorghe Flutur îl consideră un prieten de-al său, pe care îl va susţine „din toată inima” pentru a obţine funcţia de senator. De asemenea, Viorel Cucu a declarat că, la rândul său, deputatul Ioan Balan „este un om bun”, care a ajutat comuna şi care în mod sigur o va face şi în viitorul mandat de parlamentar. „Vă rog ca pe data de 9 decembrie să votaţi pentru Gheorghe Flutur senator şi pentru Ioan Balan deputat, adică oamenii care s-au implicat cel mai mult în rezolvarea problemelor pe care le-a avut comuna Adâncata. Cei doi au sprijinul meu, al familiei mele şi sunt convins că au sprijinul majorităţii cetăţenilor din Adâncata”, a declarat Viorel Cucu.

 

Ioan Balan: Vreau să mă implic în dezvoltarea comunei Adâncata şi a tuturor localităţilor din colegiul meu

În ceea ce-l priveşte pe deputatul Ioan Balan, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul nr. 2 Suceava, care include şi Adâncata, acesta a ţinut să-l felicite pe Viorel Cucu pentru ceea ce a reuşit să facă în această comună de când a fost ales primar. Ioan Balan a subliniat că de Viorel Cucu îl leagă o prietenie strânsă şi că îşi doreşte să continue parteneriatul început cu acesta pentru dezvoltarea comunei Adâncata. „Toate lucrurile se pot face dacă ai un primar bun. Îl avem primar pe Viorel Cucu şi acum aveţi nevoie să închideţi cercul: primar, deputat, senator”, a declarat Balan.

El a subliniat că şi în următorul mandat se va implica pentru dezvoltarea comunelor din colegiul său, prin sprijinirea investiţiilor pentru modernizarea străzilor şi construcţia reţelelor de apă şi canalizare, pentru crearea de noi locuri de muncă, dar şi pentru atragerea tinerilor să-şi dezvolte propriile afaceri.

Ioan Balan a mai adăugat că după patru ani vrea să vină din nou să ceară cu demnitate votul alegătorilor din Adâncata. „Sunt tânăr, vreau să mai candidez, dar vreau să vin în faţa dumneavoastră şi să nu-mi fie ruşine, ci să ne amintim de faptele bune făcute împreună. Vă rog pe 9 decembrie să daţi un vot pentru acest parteneriat puternic între primarul Viorel Cucu, deputatul Ioan Balan şi Gheorghe Flutur, senator. Vrem să continuăm acest parteneriat, care vă va face şi pe dumneavoastră mândri că ne aveţi alături”, a mai spus Balan.

De remarcat că după discursul acestuia, primarul Viorel Cucu a ţinut să le amintească celor prezenţi de sprijinul personal acordat de Ioan Balan, prin dotarea unei clase de la o şcoală din Adâncata cu 16 bănci şi 21 de scaune pentru elevi, precum şi cu dotarea cancelariilor de la alte două şcoli. Făcând referire la Gheorghe Flutur, Viorel Cucu a ţinut să precizeze că acesta a fost cel care a contribuit la realizarea mai multor investiţii, printre care balastarea a doi kilometri de drum în satul Feteşti, la proiectul pentru betonarea drumului Adâncata – Feteşti, precum şi la proiectul pentru construcţia canalizării în Adâncata.

 

Gheorghe Flutur: Liderii USL au abandonat judeţul Suceava

Liderul PDL Suceava şi candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să le mulţumească celor prezenţi pentru votul primit la alegerile locale. Flutur a subliniat că la alegerile locale nu a pierdut el, ci judeţul Suceava, având în vedere că actuala guvernare USL a oprit majoritatea investiţiilor şi a blocat fondurile pentru mai multe proiecte. Mai mult, Gheorghe Flutur i-a acuzat pe liderii locali şi naţionali ai USL să au abandonat Suceava. „Victor Ponta şi Crin Antonescu mi-au confirmat că vor să mute la Iaşi capitala viitoarei regiuni. Dar vreau să le transmit că Flutur s-a trezit şi începe bătălia. Judeţul Suceava nu va pleca la Iaşi. Chit că vom strânge 500.000 – 600.000 de semnături pentru a susţine ca Suceava să fie o viitoare capitală de regiune”, a declarat Flutur.

El a mai adăugat că liderii USL „sunt iresponsabili” şi, mai mult, au început să se laude cu investiţiile şi proiectele făcute de PDL. „Cei de la USL nu ne sunt prieteni. Cum să ne fie prieteni când opreşti lucrările la centura ocolitoare a Sucevei, care a devenit şoseaua morţii. Ăştia de la USL au plagiat când şi-au făcut teza de doctorat, iar acum vin şi fură investiţiile noastre”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că a crezut că liderii USL de la Suceava îi vor convinge pe liderii de la nivel central să aducă investiţii în judeţ, însă acest lucru nu s-a întâmplat. „Eu nu mă duc în Parlament pentru că am auzit că acolo se doarme. Eu mă duc acolo să fac ceva pentru dumneavoastră. Am ales să candidez în colegiul Suceava pentru că aveţi nevoie de lideri care să se bată pentru dumneavoastră şi pentru ca Suceava să devină o viitoare capitală de regiune. Şi văd că de la USL candidează un doctor. Să fie medici. Nu am nimic împotrivă. Ce o să le spună domnul doctor oamenilor? Mai întâi ar trebui să spună că Flutur i-a modernizat spitalul. De aceea vă spun: aveţi garanţia că ştim ce avem de făcut. Vă cerem cu prietenie un vot pentru Ioan Balan, deputat, şi cu voia dumneavoastră, Gheorghe Flutur, senator”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan şi Gheorghe Flutur vor să continue parteneriatul încheiat cu primarul Viorel Cucu şi locuitorii din Adâncata.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ioan Balan şi Gheorghe Flutur vor să continue parteneriatul încheiat cu primarul Viorel Cucu şi locuitorii din Adâncata5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei