Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Marius Vatavu: Protecţia veniturilor cetăţenilor este un proiect pe care mi-l asum ca viitor parlamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret, Marius Vatavu, a anunţat că protecţia veniturilor cetăţenilor va fi unul dintre proiectele pe care şi le va asuma în calitate de viitor parlamentar. Marius Vatavu a spus că „Protecţia veniturilor cetăţenilor” este cel de-al treilea pilon al programului său politic, intitulat „Siguranţa zilei de mâine pentru tine”, până în momentul de faţă el prezentând primii doi piloni, respectiv „Creşterea încrederii în instituţiile publice şi „Creşterea gradului de siguranţă în societate”.

Candidatul ARD în Colegiul nr. 4 de Senat a explicat că „Protecţia veniturilor cetăţenilor” reprezintă condiţia absolut necesară pentru ca cetăţeanul să aibă o siguranţă a zilei de mâine. „Preţurile alimentelor şi ale utilităţilor au crescut consistent în ultimele şase luni, scăzând serios nivelul de trai al populaţiei, în special pentru pensionari”, a spus Vatavu. El a adăugat că o măsură urgentă de atenuare a acestei lovituri pe care oamenii au primit-o este indexarea prin lege a pensiilor şi a salariilor cu inflaţia, „şi să eliminăm sintagma <nu sunt bani la buget> în legătura cu această chestiune”.

Marius Vatavu consideră că este de neacceptat ca un stat să nu-şi poată plăti pensiile şi salariile. „În condiţiile în care veniturile din taxe şi impozite la buget sau veniturile din alte surse, fonduri europene, investiţii străine directe, nu cresc suficient veniturile totale la buget, nu este nici o ruşine să acoperi cheltuielile sociale prin împrumuturi din surse externe. Cred că le datorăm acest lucru celor care 30-40 de ani au contribuit la bugetul de stat. Pe de altă parte, nu sunt de acord cu creşterea exponenţială şi nesustenabilă a cheltuielilor sociale”, a declarat candidatul ARD.

Marius Vatavu a spus că are convingerea că echipa ARD-ului, aşa cum şi-a respectat promisiunile de a face proiecte importante de infrastructură în Suceava, precum şosele de centură sau modernizarea aeroportului, „la fel îşi va respecta promisiunea şi când va fi vorba de veniturile cetăţenilor”.

„Ca punct de vedere personal, consider că cine nu este pregătit să susţină această variantă minimă de pachet social se încadrează în afara cerinţelor majorităţii electoratului. Participarea lui este ilegitimă, deoarece cea mai importantă calitate, cea de <reprezentare a interesului cetăţeanului>, nu este îndeplinită”, a încheiat Marius Vatavu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Vatavu: Protecţia veniturilor cetăţenilor este un proiect pe care mi-l asum ca viitor parlamentar.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius Vatavu: Protecţia veniturilor cetăţenilor este un proiect pe care mi-l asum ca viitor parlamentar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei