Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Garanţie

Ponta dă asigurări că șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată anul viitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoseaua de centură a municipiului Suceava, investiție demarată pe vremea fostei guvernări democrat-liberale, va fi finalizată anul viitor. Asigurările au fost date chiar de premierul Victor Ponta, care s-a aflat sâmbătă în județul Suceava, pentru a susține candidații USL la alegerile parlamentare. Ponta a declarat că Guvernul pe care-l conduce a făcut plăți de 77 de milioane de lei pentru lucrările efectuate la ruta ocolitoare a Sucevei, precizând că în bugetul pe anul viitor vor fi prinse alte 68-70 de milioane de lei necesare pentru finalizarea investiției. Prim-ministrul l-a catalogat drept ”mincinos” pe liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care în ultima vreme a acuzat USL că a blocat lucrările de investiții în județul Suceava. ”În bugetul Guvernului domnului Flutur pentru șoseaua de centură erau prevăzute pentru acest an 54 de milioane de lei. Până acum s-au efectuat plăți de 77 de milioane de lei. Deci, am suplimentat la rectificare bugetul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, care este beneficiarul lucrării. Am făcut plăți în plus pentru lucrările efectuate. De asemenea, am depus deja la Ministerul de Finanțe o solicitare pentru 2013, să prindă în buget 68-70 de milioane de lei pentru finalizarea lucrării. Povestea că am tăiat banii de la centură era încă o minciună de-a lui Flutur. Cred că omul nu se poate stăpâni pur și simplu. Eu, când am auzit prima dată, nu știu de ce l-am luat în serios și am verificat cifrele, care arată că Guvernul pe care-l conduc a alocat mai mulți bani decât a alocat Guvernul Boc. Se finalizează investiția anul viitor. Constructorul a discutat cu directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale pentru a prinde în bugetul pe 2013 restul sumei, astfel încât anul viitor să se termine centura”, a declarat Ponta.

Lucrările la ruta ocolitoare a Sucevei, în lungime totală de 13,2 kilometri, sunt realizate în proporţie de 76%. Valoarea iniţială a investiţiei a fost de 223 de milioane de lei, însă ea ajuns să crească pe parcurs la 362 de milioane de lei, adică cu 62%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta dă asigurări că șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată anul viitor.
 Vizualizări articol: 1441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ponta dă asigurări că șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată anul viitor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 12:40:16
Domnul Flutur si-a inceput campania electorala in forta.Pe soseaua de centura.
A ingenunchiat,a sarutat pamantul si a zis cu ochii in lacrimi:din cauza USL nu am putut termina soseaua,acest copil scump al sufletului meu.Au taiat fondurile.Daca ramaneam eu la CJ acuma soseaua zambea voioasa la soare,serpuia in ritm de samba printre colinele bucovinene.Domnule Flutur,chair credeti ca puteti prosti electoratul cu minciunile d-voastra?Uite ca a venit premierul Romaniei si v-a contrazis.. Ponta a declarat că guvernul pe care-l conduce a făcut plăți de 77 de milioane de lei pentru lucrările efectuate la ruta ocolitoare a Sucevei precizând că în bugetul pe anul viitor vor fi prinse alte 68-70 de milioane de lei necesare pentru finalizarea investiției.
1.1  RE: Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 17:57:35
cum poate un plagiator sa dea asgurari? plagiatul este furt intelectual. deci un hot ne asgura ca la anul va da bani pentru centura Sucevei. Ar trebui sa-l credem? dar 7 luni de zile de ce nu a dat nimic, dar a sustinut la tv ca prioritate au investitiile aflate in implementare? PS: Radumamii credeai ca ai scapat de mine dac ii pui pe astia de la monitorul sa ma baneze?
1.2  RE: Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 20:05:47
Ponta dă asigurări că șoseaua de centură va fi finalizată anul viitor pentru că simte că în decembrie va lua un putenic șut în koor, iar șoseaua de centură va fi finalizată tot de Flutur
Rușine Monitorului că răspunde comenzilor politice uslașe și mi-a banat unul din IP-urile de pe care postez, deși am respectat regulile impuse de fițuica voastră! Este ordin direct de la tov. prim-secretar client al restaurantului Catalan? Banează și IP-ul ăsta și pe toate celelalte de pe care mai postez. Încă odată, RUȘINE!
1.3  RE: Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 23:10:56
@ABURITU. Abia acum te-ai prins? Pe mine nu m-a banat dar mi-au sters comentarii la greu,...care ghici cui ii erau adresate. Ei se dau cu care da mai mult. USL-ul e acum la guvernare deci.....
De fapt si inainte de asta vedeam pe site reclame cu: "Vrei sa scapi de PDL si Boc? Voteaza USL, da-ne verde si ii omoram cu fulgerele ce ne ies din coa..(oo)!! Noi VA DAM! PENTRU CA PUTem!!"
Nu zic mai multe ca o sa mi-l stearga si pe asta si ma chinui degeaba:P.
2.   Sa traiesti voios DADDY_CAZ trimis de
(26 nov 2012, 18:10:22
Suntem aici sa polemizam frate.N-ai inteles nimic.Cei 77 milioane pe care i-a dat Ponta anul asta au reprezentat datoriile la firma SC Colas pentru ca aceasta firma a lucrat in 2011 pe banii ei.Asa ca lasa-ma cu banii pe care i-a adus Flutur ca n-a adus nici un ban.
2.1  RE: Sa traiesti voios DADDY_CAZ trimis de
(26 nov 2012, 18:19:02
Faptul ca Ponta zice in campanie electorala la Suceava ca a vb cu seful CNADNR si asta o zis ca sunt 77 milioane alocate la rectificare pt centura Sucevei ar trebui sa fie o asigurare pentru noi? Eu nu cred in vorbe si promisiuni spuse mai ales in campanie. Eu cred in ceea ce vad. Si pana acum nu a aratat nimeni nici un document din care sa reaiasa ce a spus copilotul. Asa ca lasa-ma tu cu aburelile. Cand ai documentul discutam.
3.   Sa traiesti voios DADDY_CAZ trimis de
(26 nov 2012, 18:29:06
Cei 77 milioane au fost distribuiti in bugetul CNADN pentru aceasta lucrare(care este beneficiarul lucrarii)Intre noi vorbind CJ Suceava nu are nici o treaba cu lucrarea asta.Dar daca Flutur si-a asumat aceasta lucrare care nu e a lui e treaba lui.De vorbit Ponta a vorbit si a facut o solicitare pe 2013 la Ministerul de Finante sa prinda in bugetul 2013 68-70 milioane pentru finalizarea lucrarii.
3.1  RE: Sa traiesti voios DADDY_CAZ trimis de
(26 nov 2012, 18:46:06
eu am mai vazut bugete si stiu ca fiecare banut are o destinatie exacta. deci daca ce spune ponta este adevarat ar trebui sa ne prezinte pagina din bugetul CNADNR in care se precizeaza clar ca sunt alocate 77 milioane pt centura Sucevei. daca nu sunt doar vorbe electorale.
4.   Ponta mincinosul trimis de
(26 nov 2012, 19:08:19
Lasati vrajeala, daca ramanea PDL-ul la guvernare soseaua de centura TREBUIA SA FIE GATA IN NOIEMBRIE 2012. Dar PSD-ul a luat banii de la investitii si i-a bagat in pomenile electorale. Iar la anul bani o sa fie din parti, bugetul o va lua la vale rau de tot.

Dar deh, credeti-l pe mincinosul de Ponta si pe radumamii, sluga lui de aici.
5.   Flutur mincinosul trimis de
(26 nov 2012, 19:18:50
Asta cu terminarea centurii in 2012 e ce mai mare vrajeala a lui Flutur.In 2011 firma SC Colas a lucrat pe banii ei.CNADNR sub Anca Boagiu a programat platile si termenul de finalizare 2014.Nu mai inghite nimeni minciunile si gogosile voastre,PDL-istilor.
6.   Cifre seci ,tare seci trimis de
(26 nov 2012, 19:22:11
Doamna ministru Anca Boagiu a declarat pe 29.10.2011 ca soseaua de centura va fi terminata in vara anului 2012.In acelasi timp doamna ministru Anca Boagiu a semnat esalonarea surselor de finantare a soselei pana in 2014.Pai cum poti sa termini ceva in 2012 daca sumele alocate sunt pana in 2014?
MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCTURII
COD OBIECTIV 364
FISA OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEG DE INVESTITII
VARIANTA DE OCOLIRE SUCEAVA
D. ESALONAREA VALORII RAMASE DE FINANTAT
SURSE DE FINANTARE SI COSTURI DE FINANTARE MII LEI
5000 TOTAL GENERAL TOTAL 361.942
Cheltuieli efectuate pana la 31.12.2010 83.070
Cheltuieli preliminate 2011 90.000
Propuneri 2012 56.285
Estimari 2013 88.872
Estimari 2014 43.715
Data inceperii investitiei 01/2007
Data programata a terminarii si PIF 12/2014

7.   Catre Aburitu trimis de
(26 nov 2012, 22:16:25
Flutur n-a fost in stare sa termine un flintic de centura de 30km in 4 ani.Iar pe 10 noiembrie Ponta va forma guvernul Ponta II.Flutur nu va mai face nimic decat sa scrie cu oi pe dealuri.El este un loser,la locale Nechifor l-a batut de i-au sarit fulgii.Nici acuma nu si-a revenit.Umbla nauc toata ziua cu Balan prin toate satele si spune la oameni ce investitii marete a facut el si cum le-a blocat USL.Prosteste babele si mosii la tara.Atata i-a mai ramas.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei