Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Sprijin pentru modernizarea infrastructurii și locuri de muncă, promisiunile tandemului Balan-Flutur pentru pătrăuțeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidații ARD în Colegiul 2 pentru Camera Deputaților și Colegiul 2 pentru Senat, deputatul PDL în funcție Ioan Balan, respectiv liderul județean al PDL, Gheorghe Flutur, s-au întâlnit ieri la prânz cu alegătorii din comuna Pătrăuți. Cei doi au fost primiți cu căldură de pătrăuțeni, cu care au discutat despre nevoile lor și despre sprijinul pe care-l vor putea acorda pentru dezvoltarea comunei și implicit pentru creșterea bunăstării locuitorilor.

Portavocea pătrăuțenilor a fost chiar primarul Vasile Breabăn, care a garantat în fața oamenilor că Ioan Balan și Gheorghe Flutur pot face în continuare lucruri bune pentru comună. „Domnii Balan și Flutur au făcut multe pentru județ și pentru comuna noastră și vor face și mai multe în continuare. Pătrăuțiul a rămas puțin în urmă, pentru că am făcut și eu ce am putut cu puținii bani pe care i-am avut, dar având în spate un deputat şi un senator de calibrul lor sper să ne ajute să ducem Pătrăuțiul acolo unde îi este locul”, a declarat Breabăn.

 

Balan: „Datoria noastră este să vă facem să trăiți decent, așa cum meritați”

Deputatul Ioan Balan a ținut să mulțumească pătrăuțenilor pentru căldura cu care a fost primit în această campanie, arătând că în urma discuțiilor din poartă în poartă a ajuns la concluzia că oamenii își doresc drumuri mai bune, apă și canalizare. Balan a spus că acestea sunt lucruri necesare pentru o comună situată în coasta municipiului reședință de județ și că împreună cu viitorul senator Gheorghe Flutur îl va sprijini pe primarul Breabăn să promoveze proiecte pentru dezvoltarea comunei. „Acest lucru va deveni obligatoriu pentru noi. Având utilități, comuna se poate dezvolta mai mult. Vă spun cu tristețe că din 2008 și până în 2012 nu putem vorbi de faptul că fața Pătrăuțiului s-a schimbat. Avem șanse cu primarul Vasile Breabăn, un primar tânăr, cu viitorul în față, pe care-l vom ajuta să facă proiecte pentru dezvoltarea comunei”, a spus Balan.

El a amintit de sprijinul acordat pătrăuțenilor la inundațiile din 2010. „Am cunoscut oamenii atât în momentele grele de la inundații, când am fost aproape de ei cu zilele, cât și în momente de bucurie, în toamnă, când au fost sărbătorite Zilele Pătrăuțiului, cu inaugurarea școlii, momente care v-au făcut să fiți mândri de comuna voastră. E o comună frumoasă Pătrăuțiul, aveți de ce să fiți mândri. Datoria noastră este să vă facem să trăiți decent, așa cum meritați, pentru că nu putem vorbi de Pătrăuți ca de un sat uitat în munți, ci e vorba de o comună situată la doar câțiva kilometri de Suceava. Obligația noastră pentru acest mandat este să-l sprijinim pe primarul Breabăn pentru proiectele pe care le are în derulare”, a sus Balan.

 

Flutur: „Am făcut dovada că știm să fim alături de oameni”

Candidatul ARD pentru Senat în Colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut și el să mulțumească celor din Pătrăuți pentru voturile date la alegerile locale din vară și să le spună că nu a biruit din cauza trădătorilor, a votului politic și a furtului. Flutur a arătat că după plecarea sa de la șefia Consiliului Județean ”nici iarba nu mai crește” și că investițiile demarate de el, precum șoseaua de centură a Sucevei sau modernizarea aeroportului, au fost blocate. ”Se pozează însă cu munca noastră. Au tăiat panglica la lucrările de la Spitalul Județean și mă aștept să taie și alte panglici, precum cea de la parcările subterane din centrul Sucevei. Am văzut oameni care nu au obraz și care, după ce nu au făcut nimic, se bucură de munca altora”, a spus Flutur.

El promite locuri de muncă pentru tinerii pătrăuțeni, dar și pentru cei de etnie romă, locuri de muncă ce vor fi create prin investiții în modernizarea infrastructurii, în aducțiuni de apă și canalizare. „Vă întrebați, poate, oamenii politici ce pot să facă pentru dumneavoastră. Parlamentarul trebuie să flancheze primarul, să-l ajute. Problema sunt locurile de muncă și e vorba și de cele pentru romi, pentru că nu pomana rezolvă problema, și romii sunt harnici, numai să aibă unde lucra. Am adus bani în județ și sper să mai aducem, să mai dăm de lucru la tineri”, a spus Flutur.

El le-a spus pătrăuțenilor că au nevoie de oameni puternici pentru a-l putea ajuta pe primar. „Apelul meu de suflet este să ne dați un vot, pentru că nu v-am făcut de râs în acești ani. Am promovat Bucovina și de multe ori am fost taxat la televizor pentru că le luam turiștii celor de pe Valea Prahovei și le-a fost ciudă unora de noi. În ultimii ani au venit foarte mulți turiști în Bucovina. Vom merge cu gânduri curajoase în Parlament. Judecați-ne după ceea ce am făcut în acest județ. Fac echipă foarte bună cu deputatul Balan și cu primarul Breabăn și vă cer un vot pentru deputatul dumneavoastră, un tânăr harnic, care a fost mereu aici, și la inundații, și altădată, dar și pentru mine. Nu v-am lăsat la greu niciodată. Balan a fost argintul viu care a stat permanent printre dumneavoastră. Am făcut dovada că știm să fim alături de oameni și de aceea îndrăznesc să vă cer un vot pentru domnul Balan și, cu voia dumneavoastră, și pentru mine. Suntem la vârful partidului, și asta e o garanție în plus că putem face ceva pentru dumneavoastră”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sprijin pentru modernizarea infrastructurii și locuri de muncă, promisiunile tandemului Balan-Flutur pentru pătrăuțeni.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprijin pentru modernizarea infrastructurii și locuri de muncă, promisiunile tandemului Balan-Flutur pentru pătrăuțeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei