Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Semnal clar!

Bucovinenii din Colegiul 7 vor opta pentru Dumitru Mihalescul şi pentru inima de pe buletinul de vot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat, a avut la sfârşitul săptămânii trecute o serie de întâlniri cu cetăţenii din zona de munte a Colegiului 7 Vicov-Solca, a fost în mijlocul alegătorilor din Voitinel şi a inaugurat două sedii de campanie, la Vicovu de Sus şi la Marginea. La fiecare dintre aceste întâlniri Mihalescul a primit un semnal clar din partea celor care se vor prezenta la urne în decembrie, şi anume că bucovinenii vor opta pentru inima de pe buletinul de vot.

 

Mă veţi găsi aici şi după ce voi fi reprezentantul dumneavoastră în Camera Deputaţilor

Sâmbătă dimineaţă, imediat ce a intrat în târgul săptămânal de la Vicovu de Sus, candidatul ARD a fost abordat de câteva sute de cetăţeni, care i-au povestit despre problemele şi doleanţele lor şi i-au sesizat câteva din neajunsurile cu care se confruntă comunităţile din care fac parte. În jurul orelor prânzului, candidatul Alianţei România Dreaptă a inaugurat sediul de campanie din oraşul Vicovu de Sus. La inaugurare, alături de circa 100 de simpatizanţi din localitate, au participat primarul oraşului Solca, Valeruţ Ţăranu Hofnar, primarul comunei Bilca, Zaharie Rusu, reprezentanţii administraţiilor locale din Putna, Voitinel, Horodnic de Sus şi din alte localităţi care fac parte din Colegiul 7.

Dumitru Mihalescul a lansat un apel către toţi cetăţenii din oraşul Vicovu de Sus şi din localităţile situate în vecinătate şi a precizat că sediul de campanie este pus la dispoziţia tuturor celor care doresc să afle despre iniţiativele pe care domnia sa, în calitate de deputat, le va aduce în atenţia Parlamentului României, cât şi pentru sesizarea problemelor pe care le întâmpină cetăţenii.

„Sediul de campanie de la Vicovu de Sus va deveni, după 9 decembrie, unul dintre birourile parlamentare care vor fi permanent la dispoziţia cetăţenilor. Vă asigur că mă veţi găsi aici şi după ce voi fi reprezentantul dumneavoastră în Camera Deputaţilor, pentru că eu voi fi cel care va duce mesajele şi semnalele dumneavoastră la Bucureşti. Dacă în ultimii patru ani nu a existat nici un fel de comunicare între oamenii din această zonă şi parlamentarul din colegiu, a venit timpul ca vicovenii să simtă că au un om de-al lor în Parlament”, a precizat Mihalescul.

Pimarul oraşului Solca, Valeruţ Ţăranu Hofnar, a arătat că inaugurarea sediului de campanie reprezintă „un semn de mobilizare, un semn că Dumitru Mihalescul este la dispoziţia tuturor şi că va reprezenta cu cinste Colegiul 7 la nivelul Parlamentului”. „Îl cunosc bine pe domnul Mihalescul, ştiu că este un gospodar originar din Marginea care a pus pe picioare şi a dezvoltat o afacere prosperă. În acelaşi timp, sunt convins că nu are alte interese şi că va merge la Bucureşti doar pentru un singur lucru, pentru a face bine celor din Bucovina. De aceea vreau să-l asigur că cetăţenii din oraşul Solca îl vor vota!”, a concluzionat primarul solcan, la inaugurarea de sâmbătă.

 

Oamenii muntelui din Bucovina vor avea un ambasador permanent la Parlament

Sâmbătă după-amiază, pe drumul către localitatea Lupcina din comuna Ulma, caravana candidatului ARD pentru Camera Deputaţilor a fost oprită în câteva rânduri de grupuri de cetăţeni care au ţinut să-l încurajeze, să-i strângă mâna lui Dumitru Mihalescul şi să-l asigure că „vor ştampila inima de pe buletinul de vot”, după cum a spus un cetăţean din Brodina.

La Lupcina, Mihalescul a purtat discuţii cu cetăţenii din aşezare, a aflat despre neajunsurile legate de achiziţia de lapte, despre necesitatea unui cântar-basculă în localitate. La orele serii, candidatul pentru Colegiul 7 a fost alături de localnicii din Ulma la un bal organizat în Căminul Cultural şi, după ce a fost primit cu simpatie, atât de primarul comunei, cât şi de alegători, i-au fost aduse la cunoştinţă câteva aspecte din comunitatea locală. „Mi-am notat problemele dumneavoastră şi cât mai curând voi face demersuri pentru rezolvarea lor. Ştiu foarte bine şi despre situaţia drumului Falcău-Brodina, şi voi interveni pentru ca acesta să fie reabilitat cât mai curând posibil. Oamenii de la munte sunt oameni vrednici, şi de aceea doresc să vă spun că Dumitru Mihalescul îi respectă, nu îi este indiferentă situaţia lor. Vă asigur că prin sprijinul dumneavoastră la vot, <oamenii muntelui>din Bucovina vor avea un <ambasador permanent>la Parlamentul României”, a afirmat candidatul ARD.

 

Mărginenii vor vota Dumitru Mihalescul

În cursul zilei de ieri, caravana candidatului ARD s-a deplasat la Voitinel, unde Mihalescul a discutat cu circa 200 de cetăţeni din aşezare şi a luat contact cu realităţile de acolo, apoi a expus câteva dintre iniţiativele sale pentru dezvoltarea zonei. La orele după-amiezii, Dumitru Mihalescul a inaugurat sediul de campanie din localitatea sa natală, comuna Marginea, unul dintre viitoarele sale cabinete parlamentare.

”Nu mă pricep prea bine la politică, dar ştiu cu siguranţă un lucru: Mitică Mihalescul este din Marginea şi este un om cu suflet, care nu a uitat de unde a plecat. Atunci cu cine să votăm noi, mărginenii, dacă avem un om de aici? Cu nişte bucureşteni care au aflat de Marginea ori de Bucovina în momentul când partidele lor i-au desemnat candidaţi aici? În nici un caz! Mărginenii vor vota Dumitru Mihalescul!”, a spus ieri după-amiază unul dintre participanţii la acţiunea de la Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovinenii din Colegiul 7 vor opta pentru Dumitru Mihalescul şi pentru inima de pe buletinul de vot.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bucovinenii din Colegiul 7 vor opta pentru Dumitru Mihalescul şi pentru inima de pe buletinul de vot1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei