Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Vizită

Ponta, Antonescu şi Constantin, prezenţi la Suceava la un miting cu peste 1.000 de persoane venite să susţină candidaţii USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreședinții USL Victor Ponta (PSD), Crin Antonescu (PNL) și Daniel Constantin (PC) au fost prezenți sâmbătă la un miting de susținere a candidaților social-liberali la alegerile parlamentare din 9 decembrie, organizat în sala mare a Casei de Cultură din municipiul Suceava, în fața a peste 1.000 de membri și simpatizanți USL. Alături de tripleta USL s-au aflat și alți lideri de marcă ai PSD și PNL, precum Liviu Dragnea, Marian Oprișan, Radu Stroe, Cristian Adomniței, Gheorghe Nechita, Relu Fenechiu. Pe scena Casei de Cultură din Suceava au mai fost prezenţi şi liderii USL Suceava, Cătălin Nechifor, Alexandru Băişanu şi Paul Rusu, precum şi toţi candidaţii Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012.

În deschiderea mitingului electoral, liderul PSD Suceava a ţinut să le mulţumească tuturor celor prezenţi că au fost alături de USL la alegerile locale şi că au produs schimbarea şi la Suceava. „Mă uit în sală şi îmi aduc aminte de ceea ce vă spuneam acum câţiva ani. Vă spuneam că împreună putem să devenim din nou primii. Şi am făcut-o, chiar dacă atunci nu credeau foarte mulţi şi nu credeau în primul rând ei, cei de la PDL, care se credeau pe vecie, care credeau de la începutul şi până la sfârşitul lumii că vor stăpâni România. Şi dumneavoastră aţi avut puterea alături de noi şi am câştigat, şi am făcut schimbarea şi la Suceava”.

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a ţinut să precizeze că vremea imperiului politic de carton al lui Traian Băsescu a luat sfârşit. „Ne-am săturat să vedem cum un individ ne povesteşte de cât de multe sacrificii face pentru România, iar când se duce la Bruxelles, se duce în genunchi şi lasă România la voia întâmplării”, a declarat Băişanu. El le-a transmis celor prezenţi că viitorii parlamentari USL au o mare responsabilitate, aceea de a duce în Parlament „proiectele dumneavoastră, necazurile şi visurile dumnevoastră. Şi după patru ani să ne întâlnim demni faţă în faţă”.

 

Ponta: „Să nu uităm de ce nu i-a vrut lumea pe cei de la PDL”

În discursul său, liderul PSD, Victor Ponta, a ţinut să le transmită celor prezenţi că a fost în Suceava şi în vremuri mai grele pentru USL, „atunci când Bucovina părea cotropită de fluturi”. „Se pare că din această vară fluturii au plecat şi de aici, din Suceava, şi din Botoşani”, a spus Victor Ponta. El a ţinut să le transmită candidaţilor USL la alegerile parlamentare, dar şi membrilor PSD, PNL şi PC, că nu trebuie să uite niciodată de ce populaţia României nu îi mai vrea pe cei de la PDL. „Să nu uităm de ce nu i-a vrut lumea pe cei de la PDL. Au furat, au minţit şi şi-au bătut joc de oameni. Asta înseamnă că niciodată nu trebuie să facem ca ei, pentru că o să aveţi soarta lor. Trebuie să le spunem oamenilor adevărul, să spunem ce putem să facem cu adevărat, să nu promitem ceea ce nu putem face şi să le aducem aminte oamenilor că pedelistul îşi schimbă culoarea, dar năravul ba”, a declarat liderul PSD.

El i-a rugat pe simpatizanţii USL să înţeleagă cât de importantă este victoria la aceste alegeri parlamentare. Victor Ponta le-a transmis celor prezenţi că medicul Tiberius Brădăţan „îl va opera” pe Gheorghe Flutur, contracandidatul său, „pentru a-i scoate afacerile din cap”, precizând că acesta „va fi mai slăbit după această operaţie, dar se va simţi mai bine”. Liderul USL a arătat că în ultima perioadă vede din ce în ce mai multe acuze venite din partea lui Gheorghe Flutur, printre care şi faptul că Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Suceava a fost desfiinţat şi că va fi mutat de la Suceava. „Ce a mai spus Flutur? Că luăm pădurile şi le ducem la Iaşi. Pădurile pe care nu le-a tăiat încă Flutur vor rămâne la Suceava şi trebuie folosite în primul rând cu grijă pentru generaţiile viitoare şi pe urmă pentru dezvoltarea Sucevei”, a declarat Ponta.

El a adăugat că în timp ce USL şi-a propus şi va face o Românie puternică, cei de la PDL continuă şi vor continua „să mintă, să mai mai fure câte ceva, adică ceea ce au făcut şi până acum”. Nu în ultimul rând, Ponta a arătat că „dincolo de Gheorghe Flutur şi Traian Băsescu”, USL va câştiga alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. „USL va avea încrederea oamenilor, dar cel mai important este să se gândească şi să vă prezinte dumneavoastră cum vedem o Românie puternică. Sunt două lucruri importante care trebuie să fie făcute în viitor. Trebuie să facem dreptate până la capăt. Nu doar că i-am scos din funcţii. Trebuie să răspundă pentru toate relele pe care le-au făcut. Şi trebuie să facem o Românie puternică. România Puternică nu există decât cu fiecare judeţ în parte, puternic, cu Suceava puternică, cu Botoşaniul, cu Iaşiul, cu toată această zonă care a dat atât de multe României şi Europei şi care are dreptul să primească mult mai mult. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut şi vă rog să-i sprijiniţi pe toţi candidaţii noştri”, a încheiat Victor Ponta.

 

Crin Antonescu: Trebuie să avem o majoritate copleşitoare

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ţinut să declare că una dintre bătăliile importante pe care USL le-a câştigat anul acesta a fost cea de la alegerile locale, „bătălie câştigată strălucit”, şi l-a felicitat pe Cătălin Nechifor pentru victoria de la Consiliul Judeţean şi pentru „eliberarea Bucovinei”. Crin Antonescu a precizat că USL a câştigat şi bătălia referendumului. „În termeni democratici, această bătălie a fost câştigată, pentru că niciodată 7,4 milioane de oameni nu au mai votat în România pentru un proiect şi pentru o idee”, a spus Antonescu.

El a adăugat că USL mai are trei mari bătălii, prima dintre acestea fiind cea de la alegerile parlamentare, apoi cea prin care trebuie să se asigure că voinţa alegătorilor va fi respectată şi, nu în ultimul rând, bătălia prin care urmează să fie realizate proiectele USL şi punerea în practică a ceea ce aşteaptă populaţia de la această alianţă. „Bătălia noastră nu e să avem mai mult decât PDL, ARD sau cum se mai numesc ei. Bătălia noastră nu e nici măcar să avem cinzeci la sută plus unul dintre mandatele de parlamentari. Bătălia noastră este să obţinem toate voturile până la ultimul pe care îl putem obţine pentru USL, pentru că noi trebuie să avem o majoritate copleşitoare. Avem nevoie de această majoritate pentru că orice prim-ministru care are în spate o majoritate solidă poate să conducă o ţară, mai ales în momente grele cum sunt cele de acum”, a declarat Antonescu.

El a mai spus că USL are nevoie de o victorie mare pentru ca Europa să vadă în mod clar care este voinţa cetăţenilor. „Cred că dumneavoastră trebuie să demonstraţi că românii nu vor minciunile lui Traian Băsescu şi ale Monicăi Macovei sau ale oamenilor din jurul lor. Voinţa românilor contează. În Europa, toate ţările sunt cu adevărat democratice şi în momentul în care răspunsul la urne al cetăţenilor României va fi fără echivoc, nimeni nu va mai pune la îndoială nici acţiunile prim-ministrului, nici acţiunile Guvernului, nici acţiunile USL, pentru că ele vor avea în spate voinţa poporului, voinţa cetăţenilor României, exprimată prin vot. Nu putem permite şi nu vom permite ca voinţa românilor să fie ignorată sau batjocorită de nimeni. Dacă o majoritate a cetăţenilor români cu drept de vot vor vota candidaţii USL, nici Traian Băsescu, nici nimeni pe lumea asta nu va putea investi un alt guvern decât un guvern USL. Dacă majoritatea românilor îşi vor exprima voturile în favoarea USL, acest Guvern USL nu va avea decât o singură variantă pentru premier: Victor Ponta”, a mai declarat liderul PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta, Antonescu şi Constantin, prezenţi la Suceava la un miting cu peste 1.000 de persoane venite să susţină candidaţii USL.
 Vizualizări articol: 1925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 14 voturi
Ponta, Antonescu şi Constantin, prezenţi la Suceava la un miting cu peste 1.000 de persoane venite să susţină candidaţii USL3.9514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 12:41:54
AEROPORTUL SUCEAVA
Domnul Flutur a aspus tot timpul ca banii pentru aeroport au fost furati de Relu fenechiu si Cristian Adomnitei Iasi.O mare minciuna. CJ Suceava a achizitionat pe 16.11.12 un hectar de teren pentru balizaj la aeroport.CJ Suceava a lansat în luna octombrie licitaţiile pentru modernizarea Aeroportului Suceava, iar în 7 decembrie urmează să fie selectată firma care va executa lucrările.Aeroportul Suceava este primul care se modernizează prin POS Transporturi.
ITRSV Suceava
Domnul Flutur a spus ca ITRSV Suceava ,institutie de altfel create de el in 2005 va fi mutate la Iasi .
O mare minciuna.Victor Ponta:” . ITRSV la Suceava ramane. Cum mai trage Flutur o minciuna, cum trebuie sa o verific. Ce mai zice Flutur? Ca luam padurile si le ducem la Iasi. Padurile pe care nu le-a taiat inca Flutur vor ramane la Suceava si trebuie folosite cu grija pentru Suceava si dezvoltarea zonei. Ei vor face acelasi lucru, vor minti si vor incerca sa mai fure ceva.”

2.   Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 12:43:57
GROAPA DE GUNOI MOARA
Domnul Flutur spune ca va sustine deblocarea finantarii de urgenta pentru groapa de gunoi de la Moara.In primul rand n-ati reusit in patru ani sa faceti aceasta groapa de gunoi.Apoi mai documentati-va domnule si vorbiti in cunostinta de cauza:in octombrie 2012 CJ Suceava a semnat contractul la primul depozit ecologic din Jud.Suceava situat in comuna Moara cu reprezentanti ai General Construct Suceava si Efacec Central Europe firma portugheza.
SOSEAUA SUCEAVA BOTOSANI
Pe 20.05.2011 preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că investiţia “Lucrările de reabilitare a drumului naţional 29”, care face legătura între Suceava şi Botoşani, vor începe imediat.Si de ce n-au demarat?????
SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA
Domnul Flutur reproseaza ca s-a blocat terminarea parcului si a fantanii arteziene din curtea spitalului.Acest parc va costa 400.000 euro.Nu pot sa cred asa ceva.Pai cu banii astia nu repari un parc ci construiesti un spital.Pai cu banii astia faci Spitalul Judetean sa arate ca un spital din Viena.Cum dumnezeu sa dai 400.000 euro pe repararea unui prapadit de parc din curtea spitalului?Si pentru ce?Pentru ca cei 2,3 bolnavi care pot umbla sa se plimbe prin parc?:))Dar cea mai tare a fost chestia cu fantana arteziana.Celebrul filozof de sorginte euripidista Vasile RiMBU,directorul spitalului,intrebat de necesitatea fantanii arteziene a zis ca fantana e un joc de ape si apa simbolizeaza viata.Ahhhhhhh,ce ma doareeeeeeeeeeeeeeeee

2.1  RE: Gogosile electorale ale lui Flutur trimis de
(26 nov 2012, 13:50:56
Raducule tu ai o problema la tartacutza..... apropo un streang ies mult m-ai ieftin decat tratamentul unui bolnav psihic .... nu cheltui inutil banul contribuabilului ... da dovada ca esti un mandru si un bun USL- ist
3.   Ce lingau trimis de
(26 nov 2012, 14:24:54
a primit directiva clara sa nu mai intre in polemici cu userii ce comenteaza contra si o respecta
merge merreu pe repeat non stop
4.   Comentariu trimis de
(26 nov 2012, 14:50:56
bai baisanule sa nu mi spui cumva ca sunt mal-educat sau o testa de cazzo,sau sa le spui astora de la gazeta sa ma baneze cum faci de obicei ca si copiii de la gradinita ,mi ai rupt coglionii si basta!
5.   Catre cei trei basisti anteriori trimis de
(26 nov 2012, 15:01:35
Va ofticati ca adevarul iese la lumina .Credeati ca se poate duce o campanie electorala doar pe minciuna,diversiune si manipulare?Flutur zice mereu:S-au blocat investitiile.S-au furat banii.Iasul ia tot.Na uite ca nu s-au blocat,nu s-au furat. Si totul nu a fost decat o inducere in eroare.Nu mai merge cu minciuna.PDL ne-a mintit 4 ani.Acuma nu mai merge, gata.
Va stim ce ati facut patru ani.Ati nenorocit tara asta si ati facut-o praf.
5.1  RE: Catre cei trei basisti anteriori trimis de
(26 nov 2012, 15:10:56
:)))))))))) cand vezi un gandac il strivesti...... exact la fel va pati usl-ul .... mi se rupe cine ajunge la guvernare dar...zau ca prefer partidu ciorilor la putere decat usl-ul
6.   Dar eu cum credeti ca ma simt? trimis de
(26 nov 2012, 15:12:14
Imi tot spuneti ca va repet mereu ca nu s-au blocat investitiile.Ca va calc pe nervi.Dar eu cum credeti ca ma simt cand Flutur,Balan,Ardeleanu repeta zi de zi si apar in articole zi de zi si repeta aceleasi minciuni zi de zi:ca s-a blocat centura,aeroportul,groapa de gunoi,soseaua Suceava Botosani.spitalul,ITRSV merge la Iasi.Un alt basist spunea ca banii de aeroport i-a luat Antonescu sa-i duca in Teleorman.Altul spunea ca i-a luat Fenechiu si Adomnitei.PDL-istii spun toate minciunile si absurditatile.Chiar cred ca suntem cretini?Ca nu stim realitatea?Ca ne pot minti de parca am fi handicapati?
7.   Catre ala cu nume de fascist hitlerist trimis de
(26 nov 2012, 15:46:14
Sincer sa stii ca in semn de respect pentru ziar,colegi si pentru tine ,ma abtin sa spun ce cred despre persoana ta.
8.   Traiasca reginea Iasi trimis de
(26 nov 2012, 17:17:54
Toata lumea in picioare striga si aclama frentic: USL USL USL, partidul si alor conducatori PONTA, NECHIFOR, SI COMAN primarul din Falticeni carnati ,salarii si pensii mari v-o adus.Lumina calauzitoare de la voi a venit ,iubiti conducatori. Judetul SUCEAVA in curand , se va dezvolta putenic cand ,va trimite toate institutiile principale ale judetului la IASI noi devenind ruda saraca a regiuni de dezvoltare nord-est cu capitala la IASI. Atunci vom astepta mila si pomana lui FENECHIU alt far calauzator al USL.Noi poporul USL-st ne luam angajamentul sa votam USL chiar daca veti pune sa candideze un FICUS care sa ne reprezinte in parlament,noi muncim nu gandim
9.   Pt Monitorul trimis de
(26 nov 2012, 17:23:13
Mie mi-ati banat IP-ul pentru ca l-am facut pe Mirza colhozar, de fapt nu eu, masa l-a facut eu doar am zis ce e, dar pe userul care a postat mai sus, MITOCANUL, vad ca nu-l atingeti.
9.1  RE: Pt Monitorul trimis de
(26 nov 2012, 17:26:41
si inca o chestiune: de ce va permiteti si de ce puteti voi astia de la monitorul sa va logati cu orice USER al cititorilor monitorulsv? asta nu-i o incalcare a dreptului privat la opinie? de ce mai avem user si parole daca chiar si o persoana de la monitorul poate folosi orice user de-al cititorilor?
10.   Traiasca regiunea fluturilor trimis de
(26 nov 2012, 18:05:30
Daniel Constantin,la Suceava, într-o intervenţie ingenios construită, a aplicat şi extins cunoştinţele lepideptorologice despre, Colias croceus (fluturele portocaliu - fluturele de fân) la mediul politic.Se referea de fapt la Gheorghe Flutur,acest geniu al Bucovinei care mergea la Bucuresti si aducea munti de bani.N-a finalizat nici o investitie.A trebuit sa vina Nechifor si Ponta sa le finalizeze.Referitor la regiunea de dezvoltare Nord-est formata din : Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.Cine in 2011 voia sa impuna cele 8 regiuni?Cine se agita de mama focului sa faca impartirea?Basescu si cu Flutur.Adica cum ,atunci era bine si acuma nu mai e bine??????????????
10.1  RE: Traiasca regiunea fluturilor trimis de
(26 nov 2012, 18:15:05
dupa cum sti Radumami era vorba despre desfiintarea judetelor. Acele regiuni ar fi avut guvernator si nu ar ma fi existat 6 consilii judetene si 6 presedinti ci un guvernator si un consiliu regional. Si nu cred ca Sucevenii l-ar fi votat pe Adomnitei sau Fenechiu guvernator.
11.   Catre hitleristul Taz trimis de
(26 nov 2012, 18:15:36
Stimabile,cand scrii parca esti Ion care ara cu plugul.Vorbirea ta are usurinta unui elefant care danseaza vals.Cand citesc frazele tale inteligibile parca ma afund in mlastina absurdului.Ai vazut "Zbor deasupra unui cuib de cuci"?Eu cred ca locul tau e acolo.
11.1  RE: Catre hitleristul Taz trimis de
(26 nov 2012, 18:22:13
Eu stiu ca voi astia din USL va credeti superiori noua, oamenilor de rand, care nu suntem fosti colhozari sau comunisti indoctrinati. De aceea cred ca noi bucovineni nu va meritam, asa ca ce-ar fi sa ne lasati in pace!!!
12.   Traiasca regiunea fluturilor trimis de
(26 nov 2012, 18:20:43
In regiunea Nord Est varianta Basescu Flutur capitala era la Iasi(cum e si normal)iar guvernatorul ar fi fost tot din Iasi.Flutur era intru totul si pe deplin alaturi de acest proiect.Nu a zis o secunda ceva contra.Ce voia basescu era lege pentru el.
12.1  RE: Traiasca regiunea fluturilor trimis de
(26 nov 2012, 18:27:14
o fi fost capitala la Iasi, dar bugetul ar fi fost votat de consiliu regional si distribuit de acesta, iar innacest consiliu Iasiul nu avea cum sa aiba o reprezentare mai mare de 15 - 20%. Ar fi fost o impartire cat de cat echitabila a banilor pentru intreaga regiune. In varianta USL se pastreaza baronii locali.
13.   Catre dragalasul Taz trimis de
(27 nov 2012, 10:06:43
Sincer sa fiu m-am obisnuit cu tine.Dai o nota de pitoresc in mediul comentariilor.Si daca ai dus razboaie ucigase chiar te admir.esti un fel de erou pentru mine,un fel de Alexandru cel Mare.Cat despre fraza ta" Exact ca în timpul lui Împușcătoiul când cei ce voiau să comunice ceva, o făceau într-un mod codificat, astfel încât scrierea să treacă peste nivelul inteligenței cenzorului".asta este epocala.Cu codificarea ta esti un fel de Nostradamus,ai trecut de mult si peste nivelul inteligentei lui Einstein.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei