Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sugestie

Cezar Cioată: „Este timpul să-i spunem la revedere domnului deputat Pardău, pentru că nu şi-a onorat promisiunile”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cezar Cioată, candidatul din partea PP-DD pentru un post de deputat în Colegiul 9 de munte al judeţului Suceava, spune că a venit vremea ca alegătorii să-i dea la o parte pe cei care i-au minţit în ultimii ani, cei care le-au tăiat pensiile şi salariile, iar acum vor să pozeze în salvatori ai neamului. Cezar Cioată s-a referit la actualul deputat pe acest colegiu, Dumitru Pardău, pe care-l consideră direct responsabil de scăderea nivelului de trai al oamenilor din această zonă.

„Cele mai importante realizări cu care se laudă domnul Pardău, betonările şi asfaltările din zona Dornelor, sunt inexistente. Probabil banii s-au dus în altă parte. Îl invit la o plimbare pe şoselele din Colegiul 9. Singura porţiune de drum betonată este Gura Negri-Coverca, făcută în interesul unui cerc restrâns de afacerişti, respectiv acţionarii Aqua Carpatica şi cercul lor de apropiaţi”, a arătat Cezar Cioată.

Candidatul PP-DD pe Colegiul 9 deputaţi spune că singurii beneficiari din zonă ai fondurilor europene sunt deputatul Dumitru Pardău şi grupul său de prieteni, printre care şi Jean Valvis, iar mult titrata modernizare a spitalului din Vatra Dornei este doar un subiect de campanie.

„S-au cheltuit 34 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea spitalului şi a maternităţii din Vatra Dornei. Dar oare, din această sumă nu se putea construi o aripă nouă? Unde este spitalul promis alegătorilor în 2008? La ultimele alegeri, a afirmat că licitaţia pentru construirea spitalului nou din Vatra Dornei a fost deja adjudecată către o firmă pe care doar domnul Pardău o cunoaşte, anul 2010 fiind menţionat ca an în care va fi inaugurat”, a precizat Cezar Cioată.

 

„Domnul Pardău face blat cu toţi primarii din localităţile Colegiului 9, indiferent de culoarea politică”

Candidatul din partea PP-DD pentru un post de deputat în Colegiul 9 Vatra Dornei îl acuză pe contracandidatul său din partea USL, Dumitru Pardău, că a uitat de săgeţile pe care le lansa odinioară la adresa adversarilor politici. „I-a acuzat pe pesedişti, peremişti şi penelişti că fac <blat>politic împotriva PDL-ului şi că profită de poziţie şi relaţii politice. Dar dumnealui face acelaşi lucru acum, când simte că se scufundă împreună cu omul căruia i-a fost <mâna dreaptă>.Domnul Pardău face <blat>cu toţi primarii din localităţile Colegiului 9, indiferent de culoarea politică, important este interesul personal. Este susţinut de oameni din PSD, pe care îi considera până acum incompetenţi, unul dintre aceştia numindu-l, la un moment dat, <parlamentar bugetofag>. Dacă tot le cere primarilor un anumit număr de voturi favorabile USL-ului, ce rost mai are să mergem la vot? Tot de primari este ajutat şi în problema cadourilor electorale. Ajutoarele de la Uniunea Europeană sunt distribuite de primăriile din zonă oamenilor necăjiţi sub deviza <Votaţi Dumitru Pardău – deputat!>”,a completat Cezar Cioată.

Reprezentantul PP-DD spune că şi alte propuneri cu care vine în prezent Dumitru Pardău sunt la fel de irealizabile, respectiv alimentarea cu apă şi canalizare a oraşului Broşteni sau rezolvarea problemelor financiare ale minei de uraniu de la Crucea, lucruri pe care nu a reuşit să le facă nici în trecut.

„În calitatea deţinută până la plecarea din partidul care l-a susţinut, aceea de secretar al Camerei Deputaţilor, a acceptat şi a legalizat modul fraudulos în care s-a votat legea pensiilor. A inventat o altfel de aritmetică, alături de fosta colegă de partid Roberta Anastase. Le transmit oamenilor de bună credinţă din Colegiul 9, colegiul de munte, să primească toate cadourile electorale oferite de candidaţi şi să voteze cum le dictează sufletul pentru a realiza o schimbare, aşa cum îşi doresc majoritatea”, a concluzionat Cezar Cioată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Cioată: „Este timpul să-i spunem la revedere domnului deputat Pardău, pentru că nu şi-a onorat promisiunile”.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cezar Cioată: „Este timpul să-i spunem la revedere domnului deputat Pardău, pentru că nu şi-a onorat promisiunile”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CHIAR ASA trimis de
(26 nov 2012, 11:22:57
Mai Cioata , tu chiar esti CIOATA sau te faci numai? Vii asa peste noapte in PP si vrei sa te voteze lumea? De ce nu ai venit de la inceput in partid? Sau ai vrut sa vezi cam cum merge treaba? Oricum adevaratii membrii ai PP, fara DD ,nu te vor vota.HAI SUCCESURI.
2.   Go Cioata trimis de
(26 nov 2012, 15:22:25
bravo cezar, success in decimarea incompetentilor. eu nu mai votez cu astia de la romania dar o sa le spun la altii sa te sustina ca de...tapinar am fost si eu...
3.   Abureli electorale!!!!!!!!!! trimis de
(26 nov 2012, 21:56:18
si cei vechi si cei noi fac aceleasi promisiuni,doar ca odata ajunsi la putere, uita imediat minciunile promise in campanie si se ocupa doar de interesele personale......(problema specifica romaniei)ba mai cheltuie si bani pe galeti,fulare,caciuli etc.Toti vor sa fie parlamentari...........nu???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei