Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Constatare în teren

Vasilica Steliana Miron: Celor din PDL şi USL nu le pasă că părinţii nu-şi pot întreţine copiii şi că nu le ajung banii de pâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasilica Steliana Miron, candidata PP-DD pentru un loc de senator în Colegiul de munte Vatra Dornei, spune că în plină campanie electorală, preşedintele României a constatat că statul său de drept este în pericol şi că instituţiile pe care le controlează riscă să fie preluate de Guvern sau Parlament.

„Astfel, clasa politică începe iar războiul şi s-au ales întâmplător în două tabere: una formată din USL+UNPR+PDL (aripa bună şi curată), iar a doua PDL-UNPR, tabere care s-au îmbrăţişat, au făcut schimb de tricouri şi încep să bombardeze românii. Se simt cel mai bine, şi nu trebuie să facă nimic pentru câştigarea câmpului de luptă. Muniţia este multă şi oarbă, eliminarea corupţiei, autostrăzi, baraje, spitale, siguranţa populaţiei, creşterea nivelului de trai etc. Războiul este scurt şi convingător. Iar au câştigat. Statul lor de drept este salvat. Acest scenariu a fost scris pentru alegeri de opoziţie şi de putere, cu sprijinul preşedinţiei, şi servit poporului roman de circa 23 de ani”, consideră Vasilica Steliana Miron.

Candidata PP-DD pentru Colegiul de munte al judeţului Suceava spune că prin minciunile şi dezinteresul de care au dat dovadă politicienii care s-au perindat în fruntea României în ultimii 23 de ani am ajuns slugile Europei. Ea consideră la fel de grav că alţii, veniţi de aiurea din orice colţ al lumii, sunt stăpâni în casa noastră, pe pământurile şi pădurile noastre.

„Preocupările politicienilor care ne-au condus în ultimii ani sunt străine de viaţa socială a omului simplu, de nevoile şi greutăţile lui. Tot ce a aparţinut statului s-a distrus ori s-a vândut doar pentru comisionul lor. Am devenit un popor captiv, al cărui viitor s-a amanetat intereselor străinilor. Simţim în fiecare zi cum nivelul de trai scade, cum instituţiile statului se politizează, cum doar non-valoarea devine factor de promovare, iar obrăznicia, tupeul, aroganţa şi servilismul devin noile repere ale societăţii româneşti”, a menţionat Vasilica Steliana Miron.

Potrivit candidatei din partea PP-DD, politicienii PDL şi USL au devenit o castă cu interese proprii, financiare şi economice, ce deţine puterea absolută asupra poporului, ajuns la limita supravieţuirii biologice.

„Lor nu le pasă că spitalele îmbolnăvesc în loc să vindece, că părinţii nu-şi pot întreţine copiii, că nu le ajung banii de pâine, că nu sunt locuri de muncă, că-i sărăcie şi jale. Securizarea spectrului politic îi face să nu le pese, au multiplicat modelul Vanghelie, cel care l-a garantat pe ministrul Învăţământului şi s-a ajuns ca PDL-ul să garanteze candidaţii USL şi totul să pară firesc. Da, într-adevăr este firesc, este aceeaşi familie politică, familia frontului salvării naţionale”, a mai arătat candidata PP-DD pentru un post de senator în zona de munte a judeţului Suceava.

Vasilica Steliana Miron este de părere că românii trebuie să scape atât de candidaţii USL, cât şi de cei ai PDL, ceea ce ar însemna o  eliberare de actuala clasă politică, ceea ce le-ar permite politicienilor din noul val să lucreze în interesul poporului şi nu pentru alţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasilica Steliana Miron: Celor din PDL şi USL nu le pasă că părinţii nu-şi pot întreţine copiii şi că nu le ajung banii de pâine.
 Vizualizări articol: 1576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Vasilica Steliana Miron: Celor din PDL şi USL nu le pasă că părinţii nu-şi pot întreţine copiii şi că nu le ajung banii de pâine1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spurcă pe alții ca să câștigi tu(ce ?) trimis de
(19 nov 2012, 12:05:39
Te-au băgat la înaintare,păcat că totuși ai un pic de școală și te-ai lasat amăgită Regretele vor fi tardive.
2.   Lui sandrinio trimis de
(19 nov 2012, 12:25:12
chiar nu lasi si copmentariile noastre sa fie publicate?
2.1  RE: Lui sandrinio trimis de
(19 nov 2012, 12:41:58
Grețoșela,ai calcat pe bec?

3.   Monitorul de Campanie trimis de
(19 nov 2012, 16:57:40
Abia acum face Monitorul bani frumosi. 2 stiri (mediocre). 10 articole de campanie electorala de toate culorile. Pupinfundism.
4.   Tare trimis de
(19 nov 2012, 18:28:39
doamna cred ca a stat prea mult la soare pri Dubai sau India... sau poate vrea sa fie pe cai mari ......poate il ajuta si pe sotul sa fie iar executor....
5.   * trimis de
(19 nov 2012, 19:38:42
TOTUL . Totu-i în jurul conjuncţiei "dacă"
totu-i în jurul unor mezalianţe ( de conjuncură )
totu-i în jurul unora ce-au nevoie de dădadă
antinomia politician-cetăţean e , defapt , o-njurătură

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei