Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Susţinere

Deputatul Bălan, la inima locuitorilor din Mitocu Dragomirnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat din partea ARD în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, ce include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Pătrăuţi şi Ipoteşti, a început în forţă campania electorală prin acţiuni „din poartă în poartă”.

La finele săptămânii trecute, Bălan care candidează sub sloganul „Cu inima alături de tine”, a bătut pe la porţile locuitorilor comunei Mitocu Dragomirnei, însoţit fiind de Gheorghe Flutur, candidatul ARD la Senat în Colegiul 2 Suceava, de primarul comunei, Dănuţ Solcanu, şi de echipa sa de campanie formată din tineri inimoşi aflaţi sub coordonarea şefului de campanie, Lucian Harşovschi.

Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur s-au întreţinut cu locuitorii comunei, au vorbit despre nevoile şi aşteptările lor, dar şi despre ce s-a făcut în localitate. Oamenii le-au mulţumit celor doi candidaţi democrat-liberali pentru sprijinul dat dezvoltării comunei şi i-au asigurat de votul lor la alegerile din 9 decembrie.

 

Sponsorizări de peste 25 de miliarde de lei vechi pentru investiţii de maximă utilitate pentru oameni

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcanu, a ţinut să transmită la rându-i mulţumiri echipei Bălan-Flutur pentru modul în care a sprijinit localitatea, arătând că cei doi sunt singurii oameni politici care au adus la Mitocu Dragomirnei fonduri din sponsorizări, opt miliarde de lei vechi pentru dispensarul medical şi 17 miliarde de lei vechi pentru un pod care face legătura cu satul Dragomirna.

„Toţi primarii, printre care mă număr şi eu, care au lucrat cu echipa domnilor Flutur şi Bălan nu au avut decât de câştigat. Noi, locuitorii comunei Mitocu Dragomirnei, ne numărăm printre cei mai favorizaţi, în sensul că în cei patru ani de mandat am avut de câştigat extraordinar de mult. În comună se văd acum drumuri modernizate, dispensar medical construit, şcoală, grădiniţă, cămin cultural. Sunt peste 30 de investiţii la finalizare. Cel mai important lucru pentru mine, când mă refer la ajutorul pe care ni l-au dat domnul Flutur, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi domnul Bălan, în calitate de parlamentar, a fost că au venit cu fonduri din sponsorizări, lucru rar întâlnit la alţi oameni politici. Am avut o sponsorizare de peste opt miliarde de lei vechi la un dispensar medical şi o alta de peste 17 miliarde de lei vechi la un pod care face legătura între satul Dragomirna şi comuna Mitocu Dragomirnei, investiţii care au fost realizate în timp record. Nu avem decât să spunem că eu personal şi echipa de consilieri locali vom face tot posibilul ca să sprijinim echipa lui Ioan Bălan şi a domnului preşedinte Gheorghe Flutur pentru ca rezultatele din 9 decembrie să fie cele aşteptate de noi, să-i avem din nou ca reprezentanţi în cele mai înalte foruri de conducere ale statului”, a declarat Solcanu.

 

Bălan: Azi avem dovada că parteneriatul dintre mine şi primar a funcţionat foarte bine aici, la Mitocu Dragomirnei

Ioan Bălan a ţinut să evidenţieze că parteneriatul dintre el, în calitate de deputat, şi primarul comunei Mitocu Dragomirnei a funcţionat foarte bine în acest mandat, dovadă fiind investiţiile care s-au realizat pentru comunitate.

„Azi avem dovada că parteneriatul dintre mine şi primar a funcţionat foarte bine aici, la Mitocu Dragomirnei. Avem dovada că lucrurile s-au mişcat, şi s-au mişcat bine. Eu nu aş vrea să vorbesc despre proiectele foarte multe care s-au implementat în această comună. Aş lăsa ca aceste lucruri să le spună oamenii, pentru că ei ştiu cel mai bine. Vreau doar să spun că mă bucur că vremea ne permite să ajungem pe la porţile oamenilor să vedem dacă primim mulţumiri sau reproşuri. Eu sper că majoritare vor fi mulţumirile, iar pe 9 decembrie echipa Gheorghe Flutur, senator, Ioan Bălan deputat va fi cea câştigătoare în Mitocu Dragomirnei”, a declarat Balan.

 

Flutur: Am fost şi la greu şi la bine alături de aceşti oameni

Gheorghe Flutur a amintit că a fost alături de locuitorii comunei şi la bine şi la greu, arătând că le-a întins acestora o mână de ajutor atunci când au fost afectaţi de inundaţii.

„Aş vrea să spun că am fost şi la greu şi la bine alături de aceşti oameni, şi eu şi deputatul Bălan. Oamenii îşi aduc aminte că au fost inundaţii şi au avut greutăţi şi ne-au cerut sprijinul. Eu cred că le-am întins o mână şi am lăsat ceva în urmă. Le cerem pentru un mandat în Parlament un vot pe 9 decembrie, pentru ca Mitocu Dragomirnei să continue dezvoltarea, pentru ca Mitocu Dragomirnei să devină un pol turistic important în acest colegiu, să devină o zonă de tranzit spre Pătrăuţi şi spre celelalte zone frumoase din acest colegiu. Contez pe oamenii din această localitate că vor da votul celor care le-au întins o mână şi au făcut ceva pentru ei. Îi mulţumesc lui Nelu Bălan, care a fost tot timpul omul de iniţiativă cu care am comunicat foarte bine”, a spus Flutur.

 

Primarul Ion Lungu, lângă Ioan Bălan la acţiunile electorale

Trebuie spus că lansarea lui Ioan Bălan în acţiunea electorală de la Mitocu Dragomirnei s-a făcut la sediul său de campanie din cartierul Burdujeni, inima colegiului său electoral, acolo unde s-a aflat şi primarul Sucevei, Ion Lungu. Lungu a declarat că a venit cu plăcere să fie alături de Ioan Bălan şi a îndemnat alegătorii din cartierul Burdujeni, dar şi pe cei din zona metropolitană să voteze cu candidatul ARD.

„Am venit cu plăcere din nou să fiu alături de domnul deputat Bălan, care începe o campanie în forţă în localităţile din Colegiul 2. Trebuie spus foarte clar că domnul deputat are un respect pentru alegătorii din colegiul 2. Dumnealui a fost în aceşti patru ani de zile în colegiu, deci nu merge ca alţii din patru în patru ani. Vrea să meargă din nou să discute cu fiecare cetăţean în parte şi eu sunt convins că oamenii vor găsi multe răspunsuri la întrebările pe care le au. Vreau să vă spun cu toată sinceritatea că domnul Bălan este un om care-şi face datoria şi, aşa cum am mai spus, sunt aici să garantez pentru dumnealui. Fac din nou un apel la cetăţenii din Burdujeni, dar şi la cei din zona metropolitană, şi mă refer aici la Salcea, Ipoteşti, Adâncata, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei, îi rog ca pe data de 9 decembrie să dea un vot pe Colegiul 2 pentru domnul deputat Bălan. Sunt convins că el va câştiga aceste alegeri şi am toată convingerea că împreună vom reuşi să facem lucruri bune în continuare pentru cartierul Burdujeni şi deopotrivă pentru zona metropolitană Suceava”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Bălan, la inima locuitorilor din Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Deputatul Bălan, la inima locuitorilor din Mitocu Dragomirnei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei