Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Abordare

Candidatul Dumitru Mihalescul pregăteşte iniţiative parlamentare pentru sprijinul micii industrii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat, a fost apelat telefonic, pe parcursul săptămânii trecute, de  sute de cetăţeni din Colegiul 7, colegiu care înglobează oraşele Solca şi Vicovu de Sus, comunele Ulma, Brodina, Straja, Putna, Suceviţa, Vicovu de Jos, Voitinel, Bilca, Gălăneşti, Horodnicu de Sus, Marginea, şi Poieni Solca.

„Mă bucur că decizia de a-mi publica numărul personal de telefon pe materialele electorale a fost o hotărâre bună, pentru că pe parcursul săptămânii trecute am primit câteva sute de apeluri de la cetăţenii din colegiul Vicov-Solca. Cetăţenii care au sunat mi-au semnalat o serie de probleme din comunităţile în care trăiesc, mi-au vorbit despre dificultăţile cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi, şi, vreau să fac o menţiune aparte, mi-au expus câteva iniţiative pentru care îi felicit şi îi asigur că vor avea tot sprijinul din partea mea, în calitate de parlamentar. O parte dintre cetăţeni mi-au împărtăşit probleme familiale, şi i-am asigurat că le voi sta la dispoziţie pentru acestea, în următoarele săptămâni. În acelaşi timp doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere din partea lor, din partea familiilor lor, şi vreau să le transmit că biroul parlamentarului Dumitru Mihalescul va fi aici în Bucovina, nu în Capitală. Sunt sigur că la 9 decembrie bucovinenii vor alege să voteze un om al locului, un om care s-a născut şi a trăit aici, un om care ştie ce înseamnă să mergi la coasă sau la prăşit”, a spus Dumitru Mihalescul.

 

Mihalescul: Sute de familii din zona noastră şi-au lăsat copiii acasă şi au plecat prin Europa să lucreze pentru alţii

În acest weekend, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat s-a întâlnit cu cetăţeni din zona Brodina, Valea-Brodinei, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos şi Voitinel.

La întrunirile din zona de munte, Dumitru Mihalescul a purtat discuţii cu localnicii, cu membri din executivele şi deliberativele locale, vizavi de iniţiativa privată şi de sprijinul care ar trebui acordat întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM).

„Într-o zonă care nu este industrializată, cred că e necesar ca statul să acorde mai multe facilităţi IMM-urilor. Poate că mulţi dintre dumneavoastră doresc să deschidă o afacere, la nivel mai mic sau mai mare, o afacere legată de potenţialul zonei, să zicem pentru activitatea de colectare şi prelucrare primară a fructelor de pădure. Cred că statul ar trebui să acorde unele scutiri de taxe, impozite şi alte dări, tocmai pentru a stimula această activitate şi pentru a oferi un fel de siguranţă la debutul firmei pe piaţa de profil. Sunt sute de familii din zona noastră care şi-au lăsat copiii acasă şi au plecat prin Europa să lucreze pentru alţii, când, în condiţiile în care ar fi sprijiniţi de stat, ar putea să lucreze aici pentru binele lor şi binele comunităţii din care fac parte. Problema aceasta este una dintre primele pe care le voi aborda la Parlament, iar rezolvarea ei va fi una dintre primele iniţiative pe care le voi avea la Camera Deputaţilor”, a afirmat Mihalescul.

 

Cartofi, ceapă, conopidă sau morcov de prin Europa, şi la noi se strică recolta în hambare

Programul de weekend al candidatului ARD a mai cuprins întruniri cu oamenii din Vicovu de Sus, Vicovu de Jos şi Voitinel. Dumitru Mihalescul a fost întâmpinat cu simpatie, sâmbătă dimineaţă, la târgul săptămânal de la Vicovu de Sus.

Vasile Pitic, din Vicovu de Sus, a declarat:„Am discutat cu domnul Mihalescul despre viaţa noastră, a ţăranilor de aici, despre munca la câmp, şi despre momentul când vine toamna şi rămânem cu recolta în pod, sau trebuie să o vindem pe doi bani... Dacă s-ar face acele depozite de legume şi de fructe în zonă cred că s-ar rezolva o mare problemă pentru noi, şi nu ar mai fi pline magazinele de produse agricole importate de prin lume. Mă doare sufletul când văd că în magazinele mari de la oraş sunt cartofi, ceapă, conopidă sau morcov de prin Europa, şi la noi se strică recolta în hambare... Îmi pun mare încredere în Mihalescul că va rezolva această problemă şi de aceea eu şi cu familia mea vom vota cu el. Am văzut, pe aici, alţi candidaţi, din cei cu <manşete albe> de la Bucureşti, însă noi vom alege un om al locului, un om care ştie ce înseamnă să trudeşti la munca câmpului...”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul Dumitru Mihalescul pregăteşte iniţiative parlamentare pentru sprijinul micii industrii.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul Dumitru Mihalescul pregăteşte iniţiative parlamentare pentru sprijinul micii industrii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei