Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Bălan şi Flutur duc veşti bune sătenilor din Lipoveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reabilitarea drumului care leagă municipiul Suceava de satul Lipoveni din comuna Mitocu Dragomirnei reprezintă principalul obiectiv al deputatului PDL Ioan Bălan, promis sătenilor pentru următorul său mandat de parlamentar.

Ioan Bălan, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, ce include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Pătrăuţi şi Ipoteşti, s-a aflat sâmbătă în campanie în satul Lipoveni, alături de liderul judeţean al PDL, Gheorghe Flutur, care candidează la Senat în Colegiul 2 Suceava, şi de primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcanu.

 

Bălan speră în sprijinul primarului Lungu pentru reabilitarea drumului care leagă municipiul Suceava de satul Lipoveni

Ioan Bălan a declarat: „Vreau să-i asigur pe cetăţenii satului Lipoveni de bunele mele intenţii, aşa cum primarul a dovedit în aceşti patru ani că este alături de ei nu numai cu vorba, ci şi cu fapta, prin proiectele care s-au dezvoltat aici. Cred în parteneriatul nostru puternic şi în viitor şi, datorită faptul că avem un parteneriat bun şi cu primarul Ion Lungu la Suceava, sperăm să rezolvăm şi problema aceasta, care chiar e o problemă pentru satul Lipoveni, şi anume reabilitarea drumului care leagă satul de municipiul Suceava. Chiar dacă primarul comunei ar dori să investească acolo, nu poate, având în vedere că din patru kilometri de drum, aproximativ 3,6 kilometri sunt în proprietatea municipiului Suceava. Sperăm ca şi cu sprijinul primarului Lungu să rezolvăm problema”.

 

Flutur: Nu am venit aici doar în campania electorală

Obiectivul deputatului Bălan pentru satul Lipoveni a fost preluat şi de liderul PDL, Gheorghe Flutur. Flutur speră ca pe 9 decembrie lipovenii să dea un vot masiv pentru candidaţii ARD.

„Nu am venit aici doar în campania electorală. Le ştim problemele oamenilor şi încercăm să-i ajutăm. E foarte important că primarul este cu noi. Şi noi suntem cu el şi cu oamenii de aici. Lipoveniul este un sat cu minorităţi pe care le-am respectat la fel ca pe români. Ei sunt legumicultori prin tradiţie şi atunci când au avut nevoie, la inundaţii, când au avut nevoie de drumuri, de poduri am pus umărul şi i-am ajutat. Le cer azi un vot pentru 9 decembrie şi sunt convins că ne vor da votul, pentru că aşteaptă de la noi foarte multe lucruri în viitorul mandat. Ne străduim şi eu şi domnul deputat Bălan să facem din această zonă aflată la o zvârlitură de băţ de Suceava o localitate civilizată. Oamenii au nevoie de apă, de canalizare în viitor şi proiectele europene sper să ajungă şi aici”, a spus Flutur.

 

Investiţii de milioane de euro în satul Lipoveni cu sprijinul lui Bălan şi Flutur

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcanu, a ţinut să precizeze că în patru ani de zile în satul Lipoveni s-au făcut investiţii de milioane de euro cu sprijinul lui Ioan Bălan şi al lui Gheorghe Flutur.

„În urmă cu patru ani, din satul Lipoveni am început campania electorală, pentru că era un sat cu foarte multe probleme. După patru ani de zile, în această localitate s-au făcut investiţii de milioane de euro. S-a investit într-un pod, s-a investit într-un drum şi intenţionăm să facem şi alte investiţii. De aceea le solicităm cetăţenilor satului Lipoveni să ne sprijine în alegerile parlamentare, pentru ca atât domnul deputat Bălan, cât şi domnul Flutur să ne reprezinte mai departe în forurile superioare, aşa cum au făcut-o în mandatul trecut. Cu ajutorul lor am făcut aceste investiţii în satul Lipoveni”, a afirmat Dănuţ Solcanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan şi Flutur duc veşti bune sătenilor din Lipoveni.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Bălan şi Flutur duc veşti bune sătenilor din Lipoveni3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei