Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Faţă în faţă

“Am vrut să văd cu ochii mei și să aud cu urechile mele ce le mai poate spune domnul Pardău cetățenilor din Colegiul 9”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, candidatul ARD pentru Colegiul Uninominal 9 – Zona Dornelor, Ovidiu Milici, s-a aflat în sala Casei de Cultură din Vatra Dornei, asistând doar la discursul contracandidatului său, Dumitru Pardău, de la USL.

Ovidiu Milici a declarat că s-ar fi așteptat, alături de miile de alegători din colegiu, ca deputatul în funcție, Dumitru Pardău, să vină în fața oamenilor cu o descărcare de mandat, așa cum s-ar fi cuvenit.

“Mi-aș fi dorit ca domnul Pardău să vină în fața oamenilor cu mult mai multe realizări aferente celor opt ani de mandat de parlamentar, în care a fost numai la putere. Am constatat însă că mulți dintre cei prezenți au rămas decepționați, părăsind întâlnirea electorală înainte de terminarea ei. La plecare, invitații au primit câte o pungă de plastic cu pliantele electorale ale domnului deputat Pardău, nimic altceva. Nu am putut să nu recunosc că, după opt ani de zile, domnul deputat Dumitru Pardău se pregătește să le mai ofere o <plasă> oamenilor din țara Dornelor și din Colegiul 9 pentru Camera Deputaților”, a explicat Ovidiu Milici.

El a mai arătat că au fost lucruri pe care personal a ținut să le vadă, exprimându-și surpriza neplăcută față de naturalețea cu care “un om politic poate să mintă”. Ovidiu Milici crede cu tărie că dornenii și oamenii din Colegiul 9 nu vor mai lua “plasă a treia oară” și vor da șansa unui tânăr cinstit să-i reprezinte cu demnitate în Parlamentul României.

“Îmi văd de treabă, pentru că nevoile cetățenilor din Colegiul 9 sunt multe și la acestea nu am promisiuni, ci soluții. Mai întâi, o Lege dreaptă a Muntelui, făcută în folosul oamenilor, nu împotriva lor, o lege care să aducă beneficii directe crescătorilor de animale, dar și pentru cei mulți, care trăiesc din resursele naturale pe care le oferă muntele. Pentru comunitățile locale și mediul de afaceri pot susține crearea unui cadru legal care să simplifice procedurile de accesare a fondurilor. Și nu în ultimul rând, pentru tineri, cărora văd că nu li se adresează nimeni, am conceput un proiect numit: <EU VREAU SĂ RĂMÂN ÎN BUCOVINA!>. Acest proiect presupune credite subvenționate la construirea de locuințe pentru tineri și credite subvenționate pentru dezvoltarea unei afaceri de către aceştia. Știu! Vreau. Cred că toți cetățenii din Colegiul 9 vor alege cu inima și vor acorda şansa unui tânăr să-i reprezinte cu cinste în Parlament”, a conchis Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Am vrut să văd cu ochii mei și să aud cu urechile mele ce le mai poate spune domnul Pardău cetățenilor din Colegiul 9”.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
“Am vrut să văd cu ochii mei și să aud cu urechile mele ce le mai poate spune domnul Pardău cetățenilor din Colegiul 9”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei