Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Candidaţii USL Alexandru Băişanu şi Tiberius Brădăţan, umăr la umăr în campanie prin Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii USL Suceava Alexandru Băişanu şi Tiberius Brădăţan au discutat sâmbătă la amiază cu câteva sute de suceveni pentru a le prezenta programele şi proiectele pe care le vor susţine în calitate de parlamentari. Cei doi au fost prezenţi sâmbătă în parcarea unui hipermarket din Suceava, unde împreună cu staff-ul de campanie au împărţit pliante cu programele proprii pentru Parlament şi au discutat cu susţinătorii USL.

Liderul liberalilor suceveni şi candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că împreună cu Tiberius Brădăţan va merge în fiecare cartier al Sucevei pentru a face cunoştinţă cu cât mai mulţi oameni şi pentru a le prezenta acestora „ceea ce avem de gând să facem în Parlamentul României”.

„Suntem îngrijoraţi de ceea ce ne oferă la momentul acesta partea adversă, respectiv fostul PDL, numit astăzi ARD. Observăm din ce în ce mai des atacuri la ceea ce noi încercăm să facem, la ceea ce noi încercăm să reparăm, şi anume ceea ce ei au reuşit să distrugă timp de patru ani de zile. Am văzut cum mint fără pic de bun-simţ, încercând să deturneze întreaga activitate a Parlamentului şi a actualului Guvern USL”, a declarat Băişanu.

Liderul PNL Suceava a subliniat că le va explica alegătorilor că trebuie să voteze candidaţii USL pentru ca aceştia să ajungă în Parlamentul României pentru a face schimbarea de care populaţia are nevoie, „schimbare care trebuie dusă până la capăt, până la vârf”.

„Trebuie să luăm atitudine şi să le spunem tuturor cetăţenilor din Suceava, şi din România, că USL este alternativa corectă, alternativa la Băsescu, care, iată, a intrat deja în competiţia electorală în mod gratuit, sprijinind o guvernare care a distrus România. Nu putem face minuni, sub nici o formă, dar putem în mod constant şi serios să rectificăm, rând pe rând, greşelile pe care ceilalţi le-au făcut”, a mai spus Alexandru Băişanu.

 

Brădăţan: „ Avem în faţă o răspântie de drumuri importantă şi trebuie să alegem calea corectă”

La rândul său, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a ţinut să precizeze că orice întâlnire cu populaţia Sucevei este binevenită pentru „a lua pulsul cetăţii”. „Pulsul cetăţii ne arată că deşi unii ne atacă şi ne critică, suntem totuşi o societate bolnavă. Suntem o societate care are nevoie să se însănătoşească cât mai repede, să se pună pe picioare. Avem în faţă o răspântie de drumuri importantă şi trebuie să alegem calea corectă. Calea corectă pe 9 decembrie cred că va fi calea USL. Şi nu concep altă variantă pentru Suceava decât acest tandem, un profesor universitar, Alexandru Băişanu, şi un medic universitar, cu voia dumneavoastră doctorul Tiberius Brădăţan, doi oameni care trebuie să reprezinte vocea sucevenilor în Parlamentul României”, a spus candidatul USL în Colegiul de Senat nr. 2 Suceava.

Tiberius Brădăţan a spus că după data de 9 decembrie 2012, USL trebuie să aibă cât mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul României, pentru a avea „o Suceavă puternică şi o Românie puternică”.

Brădăţan a criticat faptul că preşedintele României, Traian Băsescu a intrat în campania electorală pentru ARD, precizând că şeful statului sprijină „nişte oameni care promit fapte din inimă, dar care tot din inimă au făcut nedreptăţi acestei naţii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii USL Alexandru Băişanu şi Tiberius Brădăţan, umăr la umăr în campanie prin Suceava.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.68/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 25 voturi
Candidaţii USL Alexandru Băişanu şi Tiberius Brădăţan, umăr la umăr în campanie prin Suceava4.7525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PROGRAMUL DE GUVERNARE AL USL trimis de
(19 nov 2012, 15:47:12
- creşterea salariului minim până la 1.200 lei
- impozit diferenţiat pe salariu
- reducerea TVA la producătrii agricoli de la 24% la 9%
- reducerea la jumătate a taxelor parafiscale
- control financiar de fond o dată la trei ani la IMM-uri
- scutirea de impozit pe cinci ani pentru IMM-URI
- refacerea sistemului de irigaţii şi îndiguiri
- împădurirea României
- bani pentru achiziţionare de cărţi de elevi şi studenţi
- masă caldă pentru elevii din ciclul primar
- 50.000 de noi locuri în grădiniţe şi creşe
- deduceri fiscale pentru profesori şi doctori
- referendum pentru demiterea politicienilor traseişti
- preşedintele poate iniţia referendum doar la propunerea Guvernului sau Parlamentului
- eliminarea cvorumului de prezenţă la referendum
- preşedintele, obligat să numească premierul din partea majorităţii parlamentare
- preşedintele va avea imunitate doar pentru declaraţii politice
- judecătorii şi procurorii, numiţi în funcţie de CSM
- judecătorii CCR, numiţi din rândul magistraţilor ICCJ
- Guvernul îşi angajează răpunderea o singură dată pe sesiune parlamentară
- deciziile CCR, întoarse cu două treimi din votul parlamentarilor

1.1  RE: PROGRAMUL DE GUVERNARE AL USL trimis de
(19 nov 2012, 22:36:52
Jet!
2.   Halal medic... trimis de
(19 nov 2012, 20:23:02
Cand s-a vazut domnul Bradatean ca din spagi nu prea se mai face avere in medicina, atunci s-a reorientat spre politica, ca na....e rostul de facut lovele mai usor....Vezi si cazul Ciuhodaru la Iasi si Bacalbasa la Galati. Daca rusine nu mai au si au uitat pt ce au facut o facultate si pt ce au depus juramantul, atunci nu-mi ramane decat sa le urez sa se pricopseasca cu o mare ciuma.
3.   Pt RaduBaisanu... trimis de
(19 nov 2012, 20:27:42
De unde vomitati voi propunerile alea aberante? Cu ce bani le sustineti? Daca tot a intrat Ponta cu USL-ul la guvernare...unde este TVA-ul de 9% pt alimente, unde sunt cresterile salariale si pensiile taiate de Basescu? Tara asta nu are bani ca sa treaca strada, sa ma exprim asa.....iar voi veniti cu SF-uri. Oare nu va e rusine macar de parintii vostrii cu minciunile astea?
4.   Guvernul Ponta trimis de
(19 nov 2012, 22:19:34
Guvernul Ponta a acordat bugetarilor o majorare salariala de 8% incepand cu salariile din luna iunie, pentru ca, incepand cu remuneratiile din luna decembrie, bugetarii sa mai primeasca si restul de circa 7% pentru reintregirea salariilor la nivelul de dinainte de taierile din anul 2010.De asemenea pensionarii primesc in transe banii furati de PDL.Indemnizatia pentru mamici a crescut la 85%.S-au dat inapoi banii pentru handicapati.S-au redeschis spitale si scoli.S-au suplimentat posturile pentru doctori si asistente.

5.   Ce a promis PDL 2009-2012 trimis de
(19 nov 2012, 22:29:39
Programul de guvernare al PDL pentru perioada 2009-2012, intitulat "Gândim Altfel"
Obiectivul fundamental pe termen lung al PDL este "un standard de viaţă european pentru cetăţeni", se precizează în documentul programatic al democrat-liberalilor, care îşi propun ca veniturile românilor să fie cel puţin la nivelul mediu din UE, iar calitatea vieţii, similară cu aceea din ţările europene dezvoltate.
PDL promitea până în 2012 salariu mediu de 900 de euro şi pensia medie de 405 euro.PDL mai susţinea, conform programului de guvernare, că va aloca 6% din PIB pentru educaţie, precum şi repoziţionarea socială a meseriei de profesor, prin creşterea atractivităţii financiare şi sociale a carierelor didactice.
În domeniul sănătăţii, PDL promitea asigurarea de îngrijiri medicale la nivel calitativ superior, prin acreditarea spitalelor şi asigurarea efectivă a îngrijirilor medicale.
Analizati singuri cea promis PDL in 2009 si ce a facut cand a avut guvernarea.
ASTEA ERAU PROPUNERI ABERANTE .Oare nu le-a fost rusine de parintii lor cu gogomaniile astea????
6.   LAS_O BRE! trimis de
(20 nov 2012, 04:21:29
Sorry...Baisanu da...n are cu cine bre sa se candideze(sic!)Da Flutur iese bre.. tot asa ,,n are cu cine!
7.   LAS_O BRE! trimis de
(20 nov 2012, 04:26:46
Sandule...fara NITA in poze ...ce naiba!
8.   Da trimis de
(20 nov 2012, 09:02:06
Un guvern de uniune națională după alegeri cu două partide:unul republican altul democrat ar fi o soluție pentru țară.Uniunea Europeană nu o să ne arunce colacul de salvare ,noi trebuie să găsim modul de guvernare cel mai plauzibil și să terminăm cu circul politic atît de josnic.
9.   Hmm trimis de
(20 nov 2012, 10:06:50
Bai astea care comentati, mai uitati-va si voi pe la Tv asa cat de cat cu un ochi...
Inseamna ca sunteti Idioti incat sa mai credeti in ARD. Flutur care a rupt stilul in ultimul hal, Balan care nici nu a vorbit 1 secunda in Parlament...Mi-e sila de astea care comenteaza de cineva care nu a fost la "putere"! Mai bine comentati la OTV daca nu aveti cui purta grija...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei