Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Scrisoarea deputatului Sanda-Maria Ardeleanu către suceveni

Dragi Suceveni,

 

Mi-am petrecut peste 40 de ani în Suceava.

Probabil ca ați auzit de ei sau i-ați cunoscut personal pe părinții mei, profesoara de matematică Livia Pavel și doctorul Alexandru Pavel.

Poate ca îmi cunoașteți soțul, Mihai Ardeleanu, medic la Spitalul Județean Suceava, al cărui tată a fost judecător la Tribunalul Suceava.

Se poate să-mi cunoașteți copiii, Ioana, magistrat la Târgu Mureș, și Șerban, medic la Iași. Amândoi, absolvenți ai școlii sucevene.

Poate m-ați văzut cu nepoțeii mei, trei băieți unul și unul.

Sunt o soție, o mamă și o bunică modernă, spun eu, care a ales să-şi înceapă cariera politică acum patru ani şi care vrea să continue lucrurile bune pe care le-a început. 

Sunt cadru universitar, profesor şi conducător de doctorat la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, director al Centrului de cercetare ANALIZA DISCURSULUI şi redactor-şef al revistei ANADISS. Cariera didactică pe care mi-am construit-o pas cu pas mi-a permis să cunosc fel de fel de oameni şi nevoile lor.

În cei patru ani de mandat de deputat m-am zbătut mult pentru Suceava. Uneori nu am făcut-o în zadar. Am susţinut Biserica, şcoala suceveană şi cultura din Bucovina. Totodată, am făcut tot ce am putut pentru a-i ajuta pe aceia dintre Dumneavoastră care mi-aţi solicitat sprijinul.

Sunt un om profund onest, care nu minte şi care nu face parte din nici un grup de interese financiare. Nu mi-am bătut joc niciodată de nimeni şi am preluat cu responsabilitate toate problemele care au ajuns la mine.

În Parlamentul României am ocupat un onorabil loc II în rândul femeilor-parlamentar la capitolul proiecte legislative. V-am reprezentat cu onoare şi demnitate în Parlamentul României. Unele dintre propunerile cu care Dumneavoastră aţi venit la mine au devenit proiecte legislative, iar, apoi, legi.

Având familia alături de mine şi fiind încurajată de semnalele primite de la Dumneavoastră am hotărât să candidez pentru un nou mandat. Am în vedere obiective importante: Suceava, capitală de regiune; obţinerea de fonduri, prin amendamente la Legea bugetului, pentru şcoala şi universitatea suceveană, pentru sănătate, cultură, turism; demararea reabilitării Gării Iţcani; instituţionalizarea teatrului în Suceava; promovarea imaginii Sucevei în ţară şi străinătate.

Pentru asta, evident, am nevoie de votul Dumneavoastră pe 9 decembrie.

 

Cu cea mai aleasă consideraţie,

Profesor universitar doctor Sanda-Maria Ardeleanu

Deputat în Colegiul 1 Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoarea deputatului Sanda-Maria Ardeleanu către suceveni.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Scrisoarea deputatului Sanda-Maria Ardeleanu către suceveni3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scrisori celebre trimis de
(19 nov 2012, 12:17:20
In general se publica scrisorile unor personalitati marcante(de exemplu scrisorile lui Mihai Eminescu catre Veronica Micle).O respect pe doamna Ardeleanu pentru faptul ca este profesor universitar .ca are o familie frumoasa ,ca are doi copii realizati.Cat despre activitatea de parlamentar ma voi referi la aspectul cultura-arte.Apreciem faptul ca doamna Ardeleanu a fost printre promotorii proiectului Compania Teatrală „Bucovina”.Au fost cateva spectacole in cadrul acestui proiect.Dar asta nu inseamna ca avem teatru in Suceava.Eu ma raportez tot timpul la Piatra-Neamt si Botosani,orase de marime asemanatoare cu Suceava.
2.   Penibil ! trimis de
(19 nov 2012, 12:19:19
Madam Ardeleanu,nu știi că cerșetoria este reglementată prin anumite legi în România?
3.   Scrisori celebre I trimis de
(19 nov 2012, 12:21:13
Botosani are si teatru si filarmonica.In Suceava nu s-areusit acest lucru.Cei din Botosani au dorit sa avem o stagiune comuna pentru teatru si filarmonica,la Suceava si Botosani.Fostul Consiliu Judetean nu a dorit acest lucru.Casa de Cultura putea fi preluata de primaria Suceava si transformata intr-o frumoasa cladire pentru teatru si filarmonica.Deci in cei patru ani se puteau realiza aceste deziderate.Si nu s-au realizat totusi,din pacate.
4.   Ce mai stim si nu ne spui in scrisoare? trimis de
(19 nov 2012, 14:18:17
Ai fost de acord cu taierea a 25% din salarii.
Ai fost de acord cu taierea pensiilor.
Ai fost de acord cu furaciunile din Suceava facute sub comanda nemijlocita a lui Flutur.
Ai fost de acord cu taierea alocatiilor pentru mame.
ETC.
5.   Pt .madam Ardeleanu trimis de
(19 nov 2012, 14:22:28
mai bine intreabal pe flutur ce a facut cu bani de la consiliu judetean ca deja curtea de conturi e pe fir ?
6.   Pt .madam Ardeleanu trimis de
(19 nov 2012, 14:26:42
cercesetorie curata nu mai prinde la populatia sucevei s-au desteptat nu mai aveti credibilitate
7.   Curtea de Conturi la Suceava trimis de
(19 nov 2012, 14:35:49
Un raport al Curţii de Conturi 2009 -2011 arată cum au fost risipiţi milioane de lei din banii publici în mai multe judeţe.Doar la Consiliul Judeţean Suceava, au fost efectuate plăţi nelegale în sumă de 1.832.063 lei, reprezentând indemnizaţie de dispozitiv în procent de 25%, aplicat asupra salariului de bază brut .Au mai fost efectuate cheltuieli fără bază legală (8.556 lei), reprezentând cursuri de specializare profesională, care nu au legătură cu domeniul în care beneficiarii îşi desfăşoară activitatea.Au fost identificate studii de fezabilitate în valoare de 1,7 milioane de lei comandate, realizate şi achitate furnizorilor încă din perioada anilor 2009-2010, aferente unor obiective de investiţii la care lucrările fie nu au început, fie nu au mai continuat.

8.   Monitorul de Campanie trimis de
(19 nov 2012, 16:56:25
Abia acum face Monitorul bani frumosi. 2 stiri (mediocre). 10 articole de campanie electorala de toate culorile. Pupinfundism.
9.   Ei si? trimis de
(20 nov 2012, 04:14:56
Jos palaria ptr. domn Doctor...da parca tu candidezi....n ai facut nica ptr. ,,prostimea'' din oras..chiar nu ti dai seama ca nu ai facut nimic..dar nimic,,ptr. orasul asta...MACAR o interpelare in ca,catul ala de mandat ptr. care te am votat...Nu cometez ptr. ce va face Baisanu..AM TIMP...da mai incercam si pe altu'...bye ..bye tanti..mi a ajuns!Nu dau pe spate cu USl-ul..da macar poate mai sper..la misto ..cu Sanducu,,,!Cu tine m am lamurit!Zi mi macar o idee care ai vrut...ai vrut sa o pui in practica in Suceava...ARE DREPTATE LUNGU CA NU TE SUPORTA!NICA ... DAR NICA N ai facut ptr. orasul asta..Ramai Tanti... Doamna profesoara..cat mai poti!.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei