Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Noroc că e bun!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalmente, cea mai lăudată echipă europeană a cedat şi în campionat, după ce prima înfrângere a toamnei venise la ultima fază din Liga Campionilor. Şahtar a fost învinsă de echipa secundă din Kiev şi, pentru simetrie, în aceeaşi etapă Dinamo Kiev a fost învinsă de echipa secundă din Doneţk. Se simte că brazilienii lui Lucescu senior sunt cu gândul la meciurile care le asigură expunere maximă, mai ales că acum nu-şi mai permit paşi greşiţi. Barcelona rămâne singura echipă cu doar o înfrângere pe cele două fronturi principale, La Liga şi Liga. Imediat în spatele lor vine Steaua, care are şi ea o singură bătăiţă în campionat, la Vaslui, în timp ce în Liga Europa s-au înclinat doar înaintea grupei. M-a impresionat plăcut declaraţia lui Reghecampf, cum că este antrenor bun, nu norocos! Poate părea orgolios, dar ce a arătat Steaua în acest sezon îi dă dreptate. Suita de meciuri uşoare de la începutul campionatului a fost trecută cu bine – şi ăsta e un merit, de a nu te încurca în faţa echipelor mici! – iar cele dificile, invocate de cârcotaşi, printre care mă număram şi eu, au fost încheiate cu victorii pe linie. CFR, Rapid şi Dinamo au plecat învinse de pe Arena Naţională, chiar dacă giuleştenii au rezistat până în minutul 95, iar dinamoviştii au oarece argumente referitoare la interpretările arbitrului belgian. La fotbalul oferit niciuna nu se ridică la nivelul Stelei, ba chiar sunt la ani-lumină. De aceea, e de salutat înlocuirea lui Bonetti cu Dorinel, deşi nici pe acesta din urmă nu-l dă afară din casă jocul ofensiv, dar nici meschin ca italianul ăla nu va fi vreodată.

Să mai consemnăm două rezultate care ne conduc spre unele concluzii. CFR a pierdut acasă cu Astra şi înlocuirea lui Andone cu acest Paolo Sergio aduce deja cu o gafă de proporţii. Iar în Franţa, PSG-ul fără Ibra este un conglomerat oarecare: în ultima etapă a primit gol de la Rennes când avea om în plus, iar apoi, cu încă unul în plus preţ de 40 de minute (!), n-a fost în stare nici măcar să egaleze!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noroc că e bun!.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noroc că e bun!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei