Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Fără somn, la Iulius Mall

Zeci de mii de suceveni au făcut cumpărături la miezul nopţii, alături de Corina, Puya şi Vama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Febra cumpărăturilor şi fiorul distracţiei au scos din case zeci de mii de suceveni, sâmbătă seară, când cel mai mare centru comercial din Suceava, Iulius Mall, organizatorul celei de-a III-a ediţii a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”, a fost luat cu asalt de cei dornici să profite de reducerile senzaţionale, de pînă la 70%, promise de comercianţi, dar şi să se distreze alături de artişti apreciaţi precum Corina, Puya şi Tudor Chirilă, solistul trupei Vama.

Imensa parcare a mall-ului din lunca Sucevei s-a dovedit neîncăpătoare, iar maşinile ce intrau şi ieşeau de acolo într-un du-te-vino continuu îngreunau chiar şi traficul pe principala arteră de circulaţie.

În ciuda frigului, erau şi grupuri de tineri care s-au încumetat să meargă pe jos la mall, din Burdujeni, pentru a nu lipsi la întâlnirea cu artiştii lor preferaţi.

Aglomeraţia din parcare era o nimica toată faţă de aglomeraţia din interior, unde holurile mari ale mall-ului erau înţesate de lume, de aveai impresia că toată Suceava şi-a dat întâlnire acolo, la ceas de seară.

Unii, veniţi acolo la cumpărături, se mişcau de ici-colo cu sacoşe, plăsuţe sau cărucioare pline, în vreme ce alţii, veniţi să se distreze sau să se afişeze, cu ţinute provocatoare sau chiar opulente, se plimbau de la un restaurant la altul, ocupau cele mai bune poziţii la mese şi se bucurau de atenţia primită.

Etajul mall-ului, acolo unde se desfăşurau fel de fel de spectacole şi concursuri, era un adevărat magnet pentru mulţime, oamenii stând la coadă pentru a avea acces la scara rulantă care era plină continuu, atât pe sensul de urcare, cât şi pe cel de coborâre.

 

Concurs de dans între licee

Tinerele talente din liceele sucevene au fost prezente la „Cea mai dulce noapte din an”, cum au numit-o organizatorii, cu un bogat program de dans şi coregrafie, bine apreciat de publicul entuziast, care s-a bucurat de spectaculoase dansuri ţigăneşti, demonstraţii pe ritmuri hip-hop sau electro dance, combinaţii de muzică clasică cu ritmuri moderne, fiecare trupă remarcându-se prin costumaţiile pregătite, de la fustele ţigăneşti, cu o mulţime de culori şi salbe de bani în jurul şoldurilor pentru fete, pantaloni largi, cămăşi roşii şi pălării negre pentru băieţi, pînă la măştile veneţiene şi cămăşile sfîşiate purtate de membrii unei alte trupe, cu o prestaţie foarte bună.

 

Provocatoarea Corina

Primul super concert al serii a fost cel al îndrăgitei interprete Corina, ale cărei melodii sunt difuzate la toate radiourile şi posturile TV de muzică zi şi noapte.

Primită cu ţipete de bucurie de către public, vedeta şi-a făcut apariţia pe scenă pe ritmurile melodiei „Îmi place la tine tot”.

„Noi doi”, „Quieres una aventura”, „No sleeping”, dar mai ales ultimul ei hit, „A ta”, au fost primite cu entuziasm de cei din sală, care au cântat şi au dansat împreună cu ea pe toată durata concertului.

Câţiva norocoşi, din primele rânduri, au fost invitaţi alături de ea, pe scenă, iar una dintre fete, care nu a înţeles din prima îndemnul ei de a se mişca pe ritmul muzicii, a fost motivată cu câteva pălmuţe peste posterior, spre amuzamentul celor din sală.

Corina a chemat pe scenă şi una din trupele de dans participante la concurs, Xcite, care pregătise o coregrafie specială pentru melodia „A ta”, alături de care s-a şi fotografiat, pentru a pentru a posta imaginea pe pagina ei de Facebook.

 

Puya şi Vama, concerte până spre dimineaţă

Distracţia a continuat cu fel de fel de spectacole, de la demonstraţii de fitness pe ritmuri de dans, la prezentări de modă pline de stil, eleganţă şi culoare, în care erau prezentate piesele vestimentare ale magazinelor din Iulius Mall, dar şi creativitatea şi profesionalismul firmelor de înfrumuseţare care şi-au adus aportul la realizarea acestui eveniment.

Puya, un artist care până acum nu a putut fi ascultat live de mulţi suceveni, a fost adus de Iulius Mall Suceava pentru a încânta mulţimea prezentă la noaptea reducerilor cu piese ultra-cunoscute precum „Undeva în Balcani”, „Vestul sălbatic”, sau piese noi, precum „Gone” sau „Nimic nu e nou”.

Răsplătiţi cu premii din oră în oră, încântaţi cu reduceri şi spectacole de calitate, sucevenii au rezistat la shopping până târziu în noapte, când s-au întâlnit şi cu Tudor Chirilă, solistul trupei Vama.

Cea de-a treia ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”, organizat de Iulius Mall Suceava, s-a dovedit a fi un nou succes, reuşind să mobilizeze zeci de mii de oameni din municipiul Suceava, din judeţ sau chiar şi din judeţele învecinate să vină la cumpărături în miez de noapte, să se distreze  din plin şi să înfrunte frigul de afară cu zâmbetul pe buze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de mii de suceveni au făcut cumpărături la miezul nopţii, alături de Corina, Puya şi Vama.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Zeci de mii de suceveni au făcut cumpărături la miezul nopţii, alături de Corina, Puya şi Vama2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare teapa! trimis de
(19 nov 2012, 11:17:57
Ce reduceri ???!!! Mai avem de invatat mult la cei din afara...pai in Franta, Austria, Italia etc. cand sunt reducri pai se simte la pret REDUCERE, dar la noi e varza acest procedeu . Am intrat intr-un magazin si am intrebat ce reduceri sunt si mi-a zis "NU AVEM REDUCERI LA ARTICOLELE DE DAMA" pai ce seara a reducerilor? Si au umflat preturile si cu reducere tot pretul lor real il aveam. Concluzia: Reduceri nesemnificative si chiar deloclaughing) Am fost ieri si mi-am luat la acelasi pret , acelasi produs si in linistewinking
2.   Vite trimis de
(19 nov 2012, 11:42:12
Ce de vite...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei