Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Primarul PDL din Ciprian Porumbescu contrazice USL şi anunţă că îl sprijină pe Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru un mandat de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, s-a întâlnit cu locuitorii din Ciprian Porumbescu, la discuţii fiind prezent şi primarul comunei, Dumitru Nimiţean, dar şi primarii din Ilişeşti şi Stroieşti. La întâlnirea lui Gheorghe Flutur cu locuitorii comunei Ciprian Porumbescu a fost prezent şi candidatul ARD pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, Vasile Ilie.

În cadrul discuţiilor cu alegătorii, primarul din Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţean, a ţinut să infirme o serie de afirmaţii potrivit cărora i-ar susţine pe candidaţii USL din acest colegiu.

„Susţin Alianţa România Dreaptă. Este un discurs drept, onest şi cinstit. Oamenii care aleg, să aleagă cu inima, semnul ARD. Şi vă îndemn să veniţi cu toţii la vot  pe 9 decembrie, să alegeţi cu inima şi să votaţi pentru Gheorghe Flutur şi pentru Vasile Ilie”, a spus Dumitru Nimiţean.

În discursul său, Gheorghe Flutur le-a solicitat locuitorilor din Ciprian Porumbescu votul lor, precizând că îşi doreşte să continue investiţiile pe care le-a început în această comună atunci când s-a aflat la conducerea Consiliului Judeţean.

„Îi mulţumesc primarului pentru sprijinul acordat. Primarul nu poate face singur multe lucruri. Dumitru Nimiţean este un om harnic, un om care nu calcă de două ori într-un loc şi împreună cu el am demarat multe proiecte. După patru ani de mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi la Stupca, şi în întreg judeţul, şi duşmanii recunosc acest lucru, s-au făcut foarte multe lucruri bune”, a spus Flutur.

 

Flutur: Le cer celor din USL să explice de ce nu se luptă pentru judeţul Suceava

Pe de altă parte, preşedintele PDL Suceava a precizat că în prima săptămână de campanie electorală s-a întâlnit cu alegătorii din toate localităţile din Colegiul nr. 2 Suceava, în care candidează pentru funcţia de senator, printre care Zahareşti, Comăneşti, Stroieşti sau Mitocu Dragomirnei, locuitorii solicitându-i lui Gheorghe Flutur să facă demersuri pentru continuarea cadastrului gratuit, proiect iniţiat de către acesta.

„Din localităţile din Colegiul nr. 2 pentru Senat, dar şi din tot judeţul Suceava, vin semnale tot mai puternice de sprijin pentru proiectul Suceava – capitala de regiune. Şi vreau să le transmit cetăţenilor că mă voi lupta cu toată forţa pentru a stopa transferul la bucată al judeţului Suceava către Iaşi. Acest transfer se întâmplă la comanda useliştilor ieşeni, cu mârşava complicitate a useliştilor suceveni. Cer din nou celor din USL Suceava să explice de ce nu se luptă pentru judeţul Suceava. Nu vor, nu pot, sau ce alte interese se află la mijloc?”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PDL din Ciprian Porumbescu contrazice USL şi anunţă că îl sprijină pe Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Primarul PDL din Ciprian Porumbescu contrazice USL şi anunţă că îl sprijină pe Gheorghe Flutur3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde esti? trimis de
(19 nov 2012, 14:28:37
unde esti radu lu' maicuta?aici nu e cazul de comentarii....e nevoie doar de raspunsuri,de ce tovarasii din usl isi pierd vremea si nu se lupta pentru fondurile sucevei?interese...se stie ca sunt....dar ....totusi...,un pic de bun simt?
2.   Corect trimis de
(19 nov 2012, 20:33:51
Da! Buna intrebare! De ce actuala conducere nu se lupta pt Suceava si pt suceveni? Haideti domnule Baisanu, raspundeti la intrebare si mai lasati-ne cu statisticile care sunt total pe langa subiect......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei