Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Mihăiţă Negură: Vreau ca fiecare câmpulungean să aibă motive să fie mândru de oraşul nostru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat că îşi doreşte ca fiecare câmpulungean să aibă motive să fie mândru că locuieşte în acest oraş, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care vrea să câştige conducerea primăriei.

Negură a spus că în calitate de primar va pune pe primul plan creşterea calităţii vieţii câmpulungenilor, „pentru că vreau ca ei să se simtă în fiecare zi că sunt ascultaţi, respectaţi, iar problemele lor sunt rezolvate la timp”. „Primăria va deveni o instituţie cheie, în care câmpulungenii să găsească o administraţie competentă, corectă şi cu viziune pentru dezvoltarea localităţii noastre pentru mulţi ani de acum înainte”, a spus candidatul USL pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc.

Mihăiţă Negură a spus că le propune câmpulungenilor un program electoral care conţine zece puncte, unul dintre acestea fiind cheltuirea corectă şi transparentă a banului public, în interesul locuitorilor acestui oraş. El a mai arătat că programul său mai cuprinde administrarea pădurilor şi a păşunilor aflate în administrarea primăriei exclusiv în interesul comunităţii, finalizarea investiţiilor în derulare, respectiv pârtia de schi Rarău, modernizarea străzilor, trotuarelor şi a parcurilor şi asigurarea utilităţilor la blocurile ANL. „Vreau ca cetăţenii să trăiască mai bine, motiv pentru care îmi doresc să continui modernizarea străzilor şi a parcărilor, lucrările pentru refacerea trotuarelor, extinderea reţelelor de apă şi canalizare, construirea adăposturilor pentru animalele fără stăpân şi remedierea deficienţelor în funcţionarea staţiei de epurare”, a declarat Mihăiţă Negură.

Candidatul USL a mai spus că programul său mai cuprinde şi proiectele pentru modernizarea pieţei agroalimentare, a bazarului şi oborului, reabilitarea şi modernizarea zonei centrale, precum şi investiţii în repararea şi modernizarea unităţilor de învăţământ, cultură şi administraţie publică, prin alocarea de fonduri din veniturile primăriei, dar şi din surse de la Guvern şi din fonduri europene. Nu în ultimul rând, Negură a arătat că îşi doreşte realizarea unor lucrări de amenajare a cursurilor de apă care produc pagube la inundaţii, creşterea calităţii serviciilor medicale, prin reabilitarea spaţiilor medicale spitaliceşti şi ambulatorii, dar şi revigorarea activităţii turistice şi sportive din Câmpulung Moldovenesc, prin repararea şi modernizarea obiectivelor cu potenţial turistic şi a bazelor sportive.

„Sunt acţiuni care se pot realiza şi vreau să-i asigur pe câmpulungeni că acestea nu vor rămâne doar la stadiul de promisiuni”, a încheiat Mihăiţă Negură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihăiţă Negură: Vreau ca fiecare câmpulungean să aibă motive să fie mândru de oraşul nostru.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 19 voturi
Mihăiţă Negură: Vreau ca fiecare câmpulungean să aibă motive să fie mândru de oraşul nostru4.9519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu sunt de acord trimis de
( 4 iun 2012, 14:21:45
primaria Campulung deja e o institutie cheie.in furtisaguri si alte magarii.campulungenii sunt oameni mandri,dar nu de oras.nu au cumsa fie.Campulung de azi nu nici umbra celui de altadata.e un dezastru.fluture,daca tot te bati cu pumnul in piept ca ai facut aia si aia;pt Campulung ce ai facut?
2.   Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 14:33:09
se pare ca nea` Mihaita s-a cam invatat sa arunce cu promisiuni, insa UITA sa le duca la indeplinire.
Mie mi-ar fi rusine ca dupa un mandat de viceprimar in care nu am facut Nimic sa vin si sa ma afisez pe toate blocurile, cersind iar votul campulungenilor, ignorand total ca in toti acesti ani a contribuit din plin la declinul Campulungului!
Chiar sa fim oare atat de usor de manipulat si sa-i dam iar Campulungul pe mana?
daca o vom face NE MERITAM SOARTA!
Sa va fie rusine ca nu faceti altceva decat sa va bateti joc de noi Campulungenii!!!!!!!!!!
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 19:52:32
Iti reamintesc ca Negura nu a mai candidat pentru functia de primar , deci este prima data cand cere votul campulungenilor. Nu are de ce sa-i fie rusine .
N-a promis nimanui ca din data de 11 iunie va curge lapte si miere , si ca tot candidatul trebuie sa aiba un program.
Nu te opreste nimeni INVINCIBILULE sa votezi cu Taranu sau Serban, care oricum nu au nicio sansa in fata lui Negura .
SUCCES domnule Negura . Ne dorim cu adevarat un primar ca dumneavoastra.
3.   Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 17:08:55
Viceprimarul exercită atribuţiile ce îi sunt delegate de către primar, în condiţiile legii, astfel:
- răspunde nemijlocit de întreaga activitate referitoare la: piaţa agroalimentară, obor, târg de mărfuri;
- răspunde nemijlocit de întreaga activitate referitoare la: Serviciul de alimentare cu energie termică şi Direcţia de Servicii publice;
- răspunde nemijlocit de întreaga activitate referitoare la: buna gospodărire, întreţinere şi curăţenie a municipiului, protecţia mediului şi gospodărirea apelor, controlul depozitării deşeurilor;
- exercită atribuţii de coordonare, îndrumare şi sprijin la următoarele compartimente funcţionale din aparatul de specialitate al primarului:
a) Compartiment Disciplina în construcţii;
b) Compartiment Ecologie urbană;
c) Compartiment Transport auto;
d) Compartiment Monitorizare servicii;
e) Compartiment Asociaţii de proprietari;
f) Compartiment Administrativ gospodăresc;
g) Compartiment Securitate şi sănătate în muncă;
h) Compartiment Situaţii de urgenţă;
i) Serviciul Poliţia Comunitară.
Penrtu un salariu de 3000RON , ca viceprimar, cate din aceste atributii le-ati dus la bun sfarsit? Cine nu v-a lasat sa va faceti datoria??? Si daca nu ati fost lasat, de ce ati acceptat salariul???
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 19:46:28
Mai , dar ce documentata esti. Cred ca lucrezi in primarie si esti o persoana angajata de Serban.
Viceprimarul si-a dus la indeplinire majoritatea atributiunilor pe care le-a primit.
A depus raport de activitate in fiecare an in sedinta de consiliu local.Sedintele au fost publice .
El ar fi facut foarte multe daca ar fi fost colaborare cu primarul.
Tudorici a stat 2 ani fara atributiuni.Deci Serban a fost un primar care a dorit tot timpul sa lucreze singur, mai ales pe partea de investitii, ca sa nu afle nimeni ce afaceri face.
Nu va mai agitati degeaba, ca Negura oricum va iesi primar.

3.2  RE: Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 21:23:44
Sunt documentata pentru ca orice om de bun simt nu poate discuta despre nimic nedocumentat. Bunul simt ne obliga sa ne documentam inainte de a discuta . Nu lucrez in primarie, nu sunt angajata lui Serban, dar nu accept spalarea de creier.Dumneata, d-le TZONZONEL, ai, fara indoiala,probleme in intelegerea sensurilor limbii romane. Altfel nu inteleg cum poti sustine ca si-a indeplinit atributiile. Sa analizam, pentru a intelege: 1)răspunde nemijlocit(NEMIJLOCÍT adj., adv. 1. adj. v. direct. 2. adv., adj. v. personal. 3. adj. direct, imediat.) de întreaga activitate referitoare la: piaţa agroalimentară, obor, târg de mărfuri- stiti preturile din piata??, le controleaza cineva???controleaza cineva certificatele de producator?? Cine raspunde NEMIJLOCIT?. 2) răspunde NEMIJLOCIT de întreaga activitate referitoare la: Serviciul de alimentare cu energie termică şi Direcţia de Servicii publice - energia termica??? mi-ar fi rusine sa vorbesc! D-ta stii ce inseamna sa cari zilnic lemne la etajul 7? 3) răspunde NEMIJLOCÍT de întreaga activitate referitoare la: buna gospodărire, întreţinere şi curăţenie a municipiului, protecţia mediului şi gospodărirea apelor, controlul depozitării deşeurilor- asta e oras bine gospodarit! Am ineles ! La fel de bine il va gospodari si de acum inainte,ba as crede ca mai putin bine , pentru ca e mai batran cu 4 ani si nu mai are atata elan. Multumesc frumos pentru oferta. E ingrozitor insa nu ca a luat salariul degeaba, ci ca el chiar crede ca si-a meritat banii. Cand raspunzi de buna gospodarire a orasului si cand orasul arata ca o groapa de gunoi, iar tu consideri ca ti-ai facut datoria, e vorba fie de ceva patologic, fi de dispret fata de cei carora le vorbesti, considerandu-i idioti. D-le TZONTZONEL, treziti-va, nu acceptati sa vi se jigneasca inteligenta. Eu nu sunt geniala, dar nici nu am IQ-ul sub 70.
3.3  RE: Comentariu trimis de
( 6 iun 2012, 12:07:57
Draga ANAL-ia ,

Esti ceea ce te numesti...asta pentru ca sa clarificam una din ipotezele mentionate ca nu esti angajata de nimeni doar vrei sa faci 'precizari'...
Este bine ca gramatica nu mai este un secret pentru tine...mai stim pe cineva care a fost prim ministru vreo cateva saptamani...a ramas cu o gramatica impecabila...si atat.
Depre viceprimar pot sa zic ca a fost singurul care a venit la inundatii sa intrebe de ce am nevoie...a fost singurul disponibil sa discute cu cei care au fost in necaz. Putoarea aia de Serban era prin Austria sa-si viziteze domeniile primite de la Strabag...pentru lucrarea de mantuiala care au facut-o...sau mai degraba a care facut-o cu firma lui de' contructii' Maghebo subcontractorul lor...
Dumneata vorbesti frumos din cartile de gramatica dar ce s-a intamplat real pe teren unde singurul om din primarie vizibil interesat de soarta cetatenilor a fost Negura.
Cat de cel pe care il ridicati in slavi stim cu totii cine este...un medicocru ce a terminat liceul la FF, cu facultate la mare distanta si cu impresii de guru atotstiitor...
Hai lasati-ne si vedeti-va de drum...draga ANAL-ia.
4.   Vot trimis de
( 4 iun 2012, 17:25:48
Oare chiar nu-i este rusine? Oare exista vreun campulungean care sa creda in acest OM care a tradat mereu? Oare nu ne-am saturat de Vranau, Ratiu, toti ai lui care nu au facut absolut nimic? Deja mustaciosul nu mai saluta, nu se mai coboara la nivelul omului de rand... Rusine! Responsabilul compartimentului ecologie urbana???? Nesimtire totala! Poate anti- ecologie urbana!!! El a raspuns de piata agroalimentara??? Doamne, nu pot sa cred! Nu a facut nimic nimic nimic!!! Rusine, rusine! Mincinos, lenses, arogant!
4.1  RE: Vot trimis de
( 4 iun 2012, 19:34:35
Rusine tie ROVANA. Nici nu cunosti bine acest om si spui atatea enormitati. Nici tu nu crezi ce spui. Ura din voi va face sa turbati.
Pe cine a tradat Negura? Oare l-a tradat pe Serban care nu a colaborat cu nici un viceprimar? L-a tradat pe Niga , care nu l-a cunoscut 4 ani , cu toate ca sunt din aceeasi localitate?
Daca tu spui ca acest om este arogant atunci , atunci Serban si Taranu cum sunt?
Majoritatea campulungenilor stiu ca Negura este un om foarte cinstit, corect, gospodar, cu coloana vertebrala.Saluta pe toata lumea si este apropiat de oameni, acesta fiind si motivul pentru care ei il voteaza.
Negura va castiga cu un procent mare.
Oare toti cei care voteaza cu el sunt prosti si nebuni si nu-si dau seama ce fel de om este? Incercati sa improscati cu noroi dar nu va mai crede nimeni.Sunteti disperati.
Intrebati oamenii care vand in piata ce fel de om este Negura. Piata nu a fost niciodat pe profit si de cand a luat-o Negura in 3 ani a facut profit 3 miliarde de lei.
Negura s-a luptat mult sa faca piata moderna dar din pacate ordonatorul de credite si Niga s-au opus ,ca aceasta realizare sa nu i se atribuie lui.
RUSINE ,RUSINE voua mincinosilor!!!!!!!!!!!!!!!!
5.   Re: tontonel trimis de
( 4 iun 2012, 21:29:08
Imi permit sa spun ca il cunosc foarte bine, am fost buni prieteni de familie, stiu toate porcariile facute de el, am vazut cum ii scade valoarea ca si OM in timp, cum banii I-au furat mintea, iar acum nici nu saluta.... Se teme sa nu I se a duca aminte unele, altele...imi este atat de scarba de el... Dar roata se intoarce!!!! Oricum eu nu votez in Campulung, dar imi este mila de campulungeni. E ultimul oras de pe planeta, o mizerie de nedescris. Multumesc cerului ca primarul nostru este un OM intre oameni. Banii de la piata s-au dus pe berea oferita astazi , cersind voturi?
6.   ... trimis de
( 4 iun 2012, 22:48:28
Candideaza Mihaita doar isi mai face un foisor in curte...penibil cum incerca sa-si faca campanie si cum altii mai ales il sprijina. Uita campulungenii ca el impreuna cu Serban au initiat proiectul cu blocarea masinilor, ca mai apoi sa voteze pentru suspendarea lui?

Acum 4 ani Negura si Flutur faceau campanie impreuna. Negura si Serban au condus orasul asta timp de un mandat! Au fost platiti amandoi, ma indoiesc ca au avut parte de minimul pe economie. Responsabili sunt amandoi! Eu unul nu l-am auzit niciodata pe Negura plangandu-se in vreun fel ca nu este lasat sa munceasca. L-a oprit cineva? Sa presupunem ca da. S-a plans partidului? A iesit in presa? A protestat in vreun fel? Nu! A stat cuminte si a incasat salariul, traind pe principiul, luna trece, banul vine, indiferent daca se implica sau nu. Iar acum si-a luat camasa de primar, s-a postat pe toate blocurile din C-lung, si vrea acum sa se apuce de lucru. Nu vad nimic rau in asta, dar parca prea l-a cuprins harnicia acum!
7.   ... trimis de
( 4 iun 2012, 22:53:18
De ce credeti ca Negura nu si-a facut aparitia la radio sau tv? ....simplu, pentru ca nu are ce sa spuna!
Are oameni in spate care ii scriu toate materialele care apar in presa.
8.   Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 22:55:09
Se pare ca lui Negura iau cam murit laudatorii, iar TZONTZONEL e ultimul de pe baricade.............
Campulungenii au deschis bine ochii si aleg o schimbare, el si echipa lui "si-a trait traiul si-a mancat malaiul". Jenanta actiunea de astazi de pe stadion, va injositi intratat incat sa "cumparati" voturi pe o bere?
.......... si nu-mi spune TZONTZONEL ca domnului Negura ii era mila de bietii campulungeni ca erau insetati si si-a facut o "pomana"....
Halal sleahta de politicieni!
9.   Invidie trimis de
( 5 iun 2012, 00:31:21
Nu i-au murit laudatorii lui Negura, "Mustaciosul" cum zicea Rovanalaughing. Nu mai are lumea ce sa vorbeasca despre el, ca deja se stie ca este noul primar. Vorbele gurilor rele nu isi mai au rostul..risipa inutila de energie.happy
9.1  RE: Invidie trimis de
( 5 iun 2012, 00:36:40
Deja nu isi mau au rostul comentariile de doi lei. In sfarsit a venit vremea sa avem un primar cum trebuie. Succes in mandatul de primar domnule Mihaita! Doamne ajuta!
10.   La revedere ! trimis de
( 5 iun 2012, 07:59:54
Toata lumea crede ca ar trebui sa i se mai acorde o sansa ca VICEprimar.Pana si el crede asta si ca atare a fugit la usl in speranta majoritatii de voturi in Consiliul Local.
Totusi,in politica si in administratie,domnul Negura si-a spus cuvantul...Pictura,de ex.,poate fi mai rentabila pentru el si mai putin daunatoare campulungenilor.
11.   Vai de voi! trimis de
( 5 iun 2012, 08:19:52
A ajuns Campulungul sa fie un oras ddemn de toata mila.....Dupa 8 ani cu o panarama de primar,acu nu are nici macar o alternativa cu adevarat buna!
O sa puneti barabule in gropile din fata primariei,masinile nu or sa va mai foloseasca decat sa puneti vreo closca!
12.   Ursu trece, cainii latra! trimis de
( 5 iun 2012, 13:29:34
Atata va luati de Negura parca le stiti voi pe toate. E usor sa critici chiar si fara sa te informezi deloc cu privire la aspectele criticate. Am mai zis si repet, puterea intr-un oras nu o are vicele ci primarul. Cand treaba nu e buna oalele le spargem in capul vicelui. La Humor lumea il lauda pe vice sa pe primar pentru dezvoltarea orasului? Daca e sa ne luam dupa ce spuneti, ai zice ca la Campulung numai vicele e de vina pentru opt ani de primarie a lui Gabriel Serban "Distrugatorul de Municipii". Daca primarul e retard si lenes, vicele ce vina are?
Il puteti critica pe Mihaita dupa ce va fi in functie, nu dinainte sa fie! Merita sansa!
12.1  RE: Ursu trece, cainii latra! trimis de
( 5 iun 2012, 13:53:00
Tot inainte cu curaj domnu' Mihaita! Pana la urma vor obosi si gurile rele sa te mai barfeasca, si iti vor da dreptate!
13.   ... trimis de
( 5 iun 2012, 14:32:14
Sa-l vedem pe marele primar Mihaita, cum isi va pune in practica viitoarele lui proiecte si nu cele aflate deja in derulare, cu Flutur la sefia Consiliului Judetean. Vai de mama noastra! Votati-l ca ne meritam soarta atunci!
14.   .. trimis de
( 5 iun 2012, 18:23:01
Pai o sa il vedem in calitate de primar. De abia atunci il putem judeca. Vai de mama noastra am fost sub domnia lui Serbanel. Eu am incredere in ceea ce va face, si soarta ni se va imbunatati cu siguranta! Nu mai fiti atat de pesimisti in ceea ce il priveste pe Mihaita!
15.   ... trimis de
( 6 iun 2012, 01:52:09
Prietene, ce nu intelegi? L-am vazut 4 ani alaturi de Serbanel, ce-i poate pielea. Nu ne mai vindeti gogosi despre marele gospodar Mihaita, ca suntem satui. O fi un om minunat dar nu pentru primarie...
16.   Diferenta trimis de
( 6 iun 2012, 07:08:50
Eu vreau sa il vad ce face cand nu mai e alaturi de Serban. Daca i s-a pus numai bete in roate de catre Serban si Niga, cum poate sa faca omul treaba? Orasul se conduce in echipa nu de unul singur cum a vrut Serban, iar acum privim rezultatele. Oricum altul mai bun nu avem asa ca..
17.   ... trimis de
( 6 iun 2012, 15:51:33
De ce nu si-a dat demisia atunci daca nu a fost lasat sa munceasca? Nu, a stat frumos si si-a incasat salariul bine mersi, asa degeaba, ca doar nu a fost lasat sa munceasca.

Candidatul despre care unii sustin care are viziune liberala era pana mai ieri alaturi de PDL. Nu cred in oamenii care nu au verticalitate, si care astazi cred in ceva si maine in cu totul altceva. Acestia sunt doar niste oameni fara principii care nu fac decat sa asculte intocmai de ordinile mai marilor lor.

Nimeni nu-I poate asigura pe campulungeni ca maine domnul candidat liberal la primarie nu va fi candidat PRM sau pentru alt partid. Daca ne amintim bine, acum 4 ani dumnealui ii blama pe liberali, considerandu-i dusmanii lui. Cum se pot schimba radical convingerile unui om ce se considera moral intr-o perioada atata de scurta?
17.1  RE: ... trimis de
( 6 iun 2012, 17:50:47
Cu ajutorul lui Niga si a lui Serban. Conducatorii PDL din Campulung. Serban fiind adjunct neoficial al filialei Campulung, totodata simpatizant al insectelor frumos colorate.. ;D

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei