Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cursul EURO

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începe săptămâna turneului european şi trebuie deja să ne facem programul pentru ceva timp de aici înainte. Pentru prima oară, transmiterea în direct a meciurilor unui turneu final nu mai constituie o exclusivitate a televiziunii naţionale, de aceea pentru mulţi dintre noi programul nu va fi neapărat casnic, întrucât cele două canale care îşi împart drepturile rareori se prind la aceeaşi adresă. Alternativa ar fi posturile străine, dacă nu cumva vor fi codate.

Pentru început, dacă aruncăm o privire asupra loturilor, cel mai mult ne izbeşte lipsa lui Lampard. Este singurul jucător de anvergură care s-a accidentat după ce fusese anunţat în lot (despre Villa, de la spanioli, se ştia de ceva vreme). Este o lovitură grea nu numai pentru Anglia, ci şi pentru noi, privitorii. De altfel, în afara Italiei, la a cărei altitudine greu se poate ajunge, Anglia are parte de atmosfera cea mai tumultuoasă. Fabio Capello a vrut să fie mai catolic decât Papa şi a demisionat pentru că mai-marii federaţiei au decis să-i retragă calitatea de căpitan lui Terry. A fost numit Roy Hodgson care, imediat, a provocat nemulţumire neconvocându-l pe Rio Ferdinand de la Manchester United! A venit apoi şi ghinionul cu Lampard, aşa că Anglia rămâne cu un singur jucător de clasă la mijlocul terenului, Gerrard, dar nici el în cel mai bun moment al carierei.

Nu că ar fi ceva foarte important în economia turneului, deşi din grupa A se poate califica absolut oricine, însă îl observ în lotul Greciei pe Liberopoulos, lăsat acasă acum opt ani, când Grecia a ieşit campioană, pentru că, fiind mai mingicar, nu se încadra în criteriile spartane ale lui Rehhagel. Dar iată-l acum pe Liberopoulos, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din generaţia sa, convocat de Fernando Santos, la aproape 37 de ani! În grupa B, din care va pleca acasă cel puţin un nume mare, în lotul Olandei figurează barcelonezul Afellay, cel care doar a figurat şi la Barcelona, din pricina unei urâte accidentări. Sunt curios dacă îşi va face loc printre vedetele portocalii.

Nu pot încheia fără să remarc subţirimea lotului italian, pe deasupra bântuit şi de gândul retragerii după suspiciunile care planează asupra unor fotbalişti. Parcă pus cu mâna, ultimul meci din grupă este cu Irlanda lui Trap, asupra căruia vor fi aţintite toate privirile. Pentru binele fotbalului, ar fi bine ca ambele echipe să ajungă acolo cu şanse, iar cea mai bună dintre ele să însoţească Spania în sferturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursul EURO.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursul EURO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei