Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Politic

Locuitorii din Putna sunt hotărâţi să facă o surpriză plăcută, alegând candidatul PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de locuitori din Putna au participat la o întâlnire electorală cu şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, candidatul democrat-liberal pentru un nou mandat, şi cu tânărul de 35 de ani, Corneliu Popa, cel care candidează din partea PDL pentru funcţia de primar al acestei comune.

Toţi cei prezenţi la întâlnire au declarat că atât ei, dar şi un număr mare de putneni sunt hotărâţi să-i dea un vot lui Gheorghe Flutur şi echipei sale, cât şi lui Corneliu Popa şi candidaţilor PDL pentru Consiliul Local.

La începutul întâlnirii electorale, Corneliu Popa a ţinut să precizeze că „Sunt un putnean de-al dumneavoastră şi mă mândresc cu acest lucru. Candidez la funcţia de primar din partea PDL, este o onoare pentru mine şi vreau să vă asigur că îmi voi folosi toate cunoştinţele şi puterea mea de muncă în folosul acestei comune. Şi consider că există o foarte mare diferenţă între mine şi domnul deputat (n.r. - Gheorghe Coroamă), având în vedere că eu vreau să fac o administrare corectă şi eficientă a banului public. De asemenea, consider că un lucru extrem de important este ca oamenii din comuna noastră să fie respectaţi”, a spus Corneliu Popa.

El a spus că Putna este o localitate turistică importantă, iar împreună cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va putea să promoveze acele proiecte de care această comună are nevoie pentru a se dezvolta.

La rândul său, Gheorghe Flutur a ţinut să le spună locuitorilor din Putna că se bucură de faptul că PDL îl are candidat în această comună pe Corneliu Popa, „un putnean care jumătate din viaţa lui lucrează la aceeaşi firmă, ceea ce înseamnă că l-au avut de bun. Mai mult, dacă lucrezi la un neamţ atât timp este un prim semn că omul acesta este foarte serios şi eu mă bucur că l-am descoperit. Îl văd ca un om cu moralitate curată, un tânăr harnic, modest, fără fumuri, băştinaş de-al dumneavoastră de aici, şi pot să spun că voi conta mult pe el de aici încolo, ca un gospodar pe care să-l sprijin”, a declarat Flutur.

El a mai adăugat că pe parcursul mandatului său de şef al administraţiei judeţene a fost în nenumărate rânduri alături de locuitorii din Putna, amintind că în urma inundaţiilor a fost în această comună împreună cu preşedintele României, Traian Băsescu. „Am venit la Putna şi când aţi avut necazuri, şi când aţi avut inundaţii, şi când podul de la intrare în comună era rupt. Şi am venit cu preşedintele României şi în câteva zile l-am refăcut şi am reluat circulaţia. Şi am fost aici în comună şi când pârâul de la mănăstire a inundat, şi am avut aici concentrate destule eforturi pentru a vă ajuta. Şi am venit şi cu multe alte ocazii”, a mai spus Flutur.

 

Comuna Putna, în proiectul „Acasă la cel mai mare român”

În faţa locuitorilor din Putna, Gheorghe Flutur a declarat că are un regret, precizând că în viaţă i s-a întâmplat „să-i fac pe unii, să-i cresc, să-i fac în viaţă cu funcţii, fie în administraţia silvică, fie în politică, şi care într-o noapte s-au vândut ca în grădina Ghetsimani”.

Flutur a făcut referire la fostul deputat PDL Gheorghe Coroamă, care s-a înscris recent în PSD.

Gheorghe Flutur a spus că şi cu votul locuitorilor din Putna va câştiga al doilea mandat, amintind că îşi doreşte să acorde în continuare o atenţie deosebită dezvoltării şi promovării acestei zone. El a amintit că în curând se va deschide drumul Putna – Suceviţa, iar comuna Putna va fi parte a unui proiect turistic extrem de important, intitulat „Acasă la cel mai mare român”. „De aceea, dacă dumneavoastră credeţi în ceea ce am spus, vă cer pe 10 iunie un vot pentru Corneliu Popa la Primăria Putna şi pentru echipa lui de consilieri. Şi vreau să mai spun ceva. Pentru că a fost acea trădare şi toate au fost din scurt, dacă erau mai demult, era şi mai uşor pentru mine. Asta a fost, ne-o asumăm, dar şi pentru dumneavoastră, şi pentru Putna, ar fi cea mai frumoasă surpriză să veniţi cu un om tânăr, de-al dumneavoastră, curat, un om pe care îl puteţi pune la treabă şi pe care puteţi conta”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Putna sunt hotărâţi să facă o surpriză plăcută, alegând candidatul PDL.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuitorii din Putna sunt hotărâţi să facă o surpriză plăcută, alegând candidatul PDL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei