Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Electoral

Olărean şi-a prezentat echipa de consilieri în faţa câtorva mii de rădăuţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul în exerciţiu, Aurel Olărean, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru al doilea mandat la şefia executivului rădăuţean, şi-a prezentat vineri seară, în faţa câtorva mii de rădăuţeni, echipa de candidaţi pentru Consiliul Local, echipă cu care intenţionează să lucreze în viitorul mandat. „Pe majoritatea din echipa mea de consilieri îi cunoaşteţi. Sunt oameni de valoare, sunt gospodari din municipiul nostru. Când am format echipa de consilieri am căutat să acopăr o cât mai mare plajă de profesii, de aceea în echipa lui Olărean sunt ingineri, medici, profesori, jurişti, dar şi mecanici, fermieri sau instalatori. Îmi doresc să avem majoritatea în deliberativul local, pentru a putea promova numai hotărâri pentru binele cetăţenilor comunităţii”, a spus primarul de pe scena instalată în parcarea din piaţa centrală a municipiului Rădăuţi.

 

Gheorghe Flutur: Vă cer un vot pentru Aurel Olărean

Olărean şi-a prezentat echipa formată din Dorin Tibeică, Dorel-Constantin Donisan, Constantin Vasile Lazăr, Daniel Hrenciuc, Marius-Costel Grijincu, Cezar-Aurelian Radu, Marcel-Dragoş Acsani, Doina-Mirela Todorese, Mihai Moşniagu, Petru Ciobanu, Constantin-Ionuţ Grigoraş, Vasile-Codruţu Cojocar, Vasile Rotari, Mircea Popescu, Costel-Teodor Florea, Ioan Popescul, Vasile Maloş, Florin-Constantin Colibaba, Horia-Mircea Vasilescu, Alexandru Deneş, Ioana-Cătălina Georgescu, Valică Radu, Daniel Onuţu, şi l-a asigurat pe preşedintele Gheorghe Flutur, care a fost şi el prezent la manifestare, de tot suportul rădăuţenilor pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean. „Stimaţi rădăuţeni vă doresc să aveţi un consiliu eficient, nu unul gălăgios, aşa cum aţi avut până acum. Vă cer un vot pentru Aurel Olărean şi vă asigur că veţi avea permanent sprijinul Consiliului Judeţean”, a spus preşedintele Gheorghe Flutur.

Întâlnirea candidaţilor cu cetăţenii municipiului s-a încheiat aproape de miezul nopţii, pentru că primarul Olărean a oferit rădăuţenilor un concert care s-a întins pe durata a aproape şapte ore, concert la care a evoluat Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava, Margareta Clipa, trupele Millenium, Bosquito şi Ovidiu Lipan-Ţăndărică.

Manifestarea s-a încheiat cu un foc spectaculos de artificii, apreciat de rădăuţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean şi-a prezentat echipa de consilieri în faţa câtorva mii de rădăuţeni.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Olărean şi-a prezentat echipa de consilieri în faţa câtorva mii de rădăuţeni1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cateva mii de minciuni trimis de
( 4 iun 2012, 17:56:32
Daca erau cateva zeci de votanti! In rest copii si adolescenti fara drept de vot dar cateva sute nu cateva mii! Nea baragoiule iar ai baut peste masura cu oly si ai inceput sa vezi triplu si cvadublu???
2.   La REVEDERE, trimis de
( 4 iun 2012, 19:20:55
Nu va mai obositi, nici Olarean si nici Flutur nu mai pupa al doilea mandat. Incepand cu 11 iunie vor fi niste neica nimeni dar cu multe invitatii si declaratii de iubire de la DNA.
3.   Cind o zbura PORCUL. trimis de
( 5 iun 2012, 09:35:54
Vei iesi primar Olarean cind va zbura porcul. Si porcul mai are o sansa sa zboare da tu sa mai fii primar,nu.In schimb o sa-ti iei tu zborul de la primarie si ai sa te duci acolo unde ti-e locul, adica la lada de gunoi a politicii.Succesuri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei