Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din spatele gratiilor

Şi-a „amintit” că tatăl său a fost omorât acum 13 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Terifiantul caz din comuna Frumosu, acolo unde poliţiştii au găsit la sfârşitul săptămânii trecute mai multe oase umane, în grădina unei case părăsite care a aparţinut unui bărbat dispărut tocmai din 1999, Sorin Constantin Badale, pe atunci în vârstă de 42 de ani, despre care există suspiciunea că ar fi fost victima unui act criminal pus la cale chiar de membri ai familiei sale, a ieşit la lumină în urma unor mărturisiri făcute de un tânăr în vârstă de 20 de ani, fiul individului dispărut fără urmă acum 13 ani.

Respectivul tânăr se numeşte Nicolae Gabriel Badale, este din comuna Vama şi a fost arestat preventiv în luna septembrie a anului trecut, fiind acuzat de trafic de minori.

„În primăvara acestui an (n.r. - 2011), acesta a recrutat un număr de trei minore de pe raza judeţului Suceava (prin câştigarea încrederii într-un mod fraudulos), le-a cazat într-un apartament închiriat în municipiul Câmpulung Moldovenesc şi ulterior, prin ameninţări şi violenţă, le-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi de la care, în prealabil, încasa diverse sume de bani”, se arata într-un comunicat remis în toamna anului trecut de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Suceava.

Din spatele gratiilor, susţin surse judiciare, tânărul ar fi făcut o mărturisire importantă, povestind cum tatăl său a fost omorât în bătaie de fraţii mamei sale. De la această informaţie, un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a demarat o amplă anchetă, alături de ofiţeri de la Investigaţii Criminale, şi aşa au ajuns, joi seară, la ora 18.00, să facă o percheziţie tocmai la casa din comuna Frumosu, în care locuia la vremea dispariţiei Sorin Constantin Badale. 

 

Crima a fost recunoscută de unul dintre suspecţi

Pe 27 septembrie 1999, bărbatul a fost declarat dispărut, bănuindu-se că a fugit, întrucât pe numele său exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt.

Au fost câteva voci la vremea respectivă care susţineau că dispărutul ar fi fost bătut crunt de cumnaţii săi, însă din cercetările de atunci nu a ieşit la iveală nimic, mai ales că Sorin Constantin Badale parcă intrase în pământ. Şi, într-adevăr, acum câteva zile, poliţiştii au descoperit că bărbatul dispăruse la doi metri în pământ, în grădina casei în care locuia în 1999, imobil părăsit şi lăsat în paragină de ani de zile.

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele expertizelor genetice, antropologice şi medico-legale pentru a primi confirmarea că osemintele aparţin bărbatului dispărut în 1999 şi că acesta a murit în urma unui act criminal.

Pe lista suspecţilor întocmită de anchetatori se află fraţii Vasile şi Mihai Ureche, cumnaţii presupusei victime, cât şi fosta soţie a lui Sorin Constantin Badale, care s-a recăsătorit între timp.

Surse judiciare ne-au mărturisit că cel puţin unul dintre suspecţi şi-ar fi recunoscut fapta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a „amintit” că tatăl său a fost omorât acum 13 ani.
 Vizualizări articol: 5882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Şi-a „amintit” că tatăl său a fost omorât acum 13 ani4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Militia Romana in actiune! trimis de
( 5 iun 2012, 08:33:55
Nu pot decat sa remarc profesionalismul Militiei in acest caz.oare nu trebuia scotocita curtea acu 13 ani?erau multe indicii ca ar fi fost omorat Sorin si in loc sa cotrobaie cu sute de oameni prin paduri ar fi trebuit cautate urme de sange etc.etc.in casa si in jurul ei....dupa mintea mea!Oare asa au cautat-o si pe Elodia?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei